ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Η ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Την σημερινή ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος εντελώς παράνομα έκοψε η επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΡΤ με το απαράδεκτο πρόσχημα ότι «δεν είναι μεταδόσιμη από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, γιατί είναι διάσπαρτη από ρητορική μίσους και ρατσιστικού λόγου«.

Η Χρυσή Αυγή θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο και ένδικο μέσο σε βάρος των συκοφαντών κρατικοδίαιτων υπαλλήλων του Μνημονίου που κατήργησαν για ακόμη μια φορά το Σύνταγμα των Ελλήνων. 

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, καταγγέλλοντας αρχικά την σταλινική λογοκρισία από την ΕΡΤ, η οποία κατά παράβαση του Συντάγματος και της πολυφωνίας δεν μετάδωσε ζωντανά την ομιλία του Αρχηγού του τρίτου κόμματος στην χώρα, ενώ έφτασε στο σημείο να «κόψει» ακόμα και την ζωντανή μετάδοση από το διαδίκτυο.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε ότι οι προπαγανδιστές του συστήματος λογοκρίνουν την Χρυσή Αυγή, καθώς τρέμουν ακόμα και την τελευταία μας λέξη. Απαντώντας στον νυν ψηφοφόρο της ΝΔ, Θεόδωρο Πάγκαλο, δήλωσε πως ο Λαός δεν ήταν διεφθαρμένος, αλλά το σάπιο πολιτικό σύστημα τον εξανάγκασε να περνά από τα πολιτικά γραφεία για να βρίσκει μια θέση εργασίας.

Στην συνέχεια εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που προστατεύει τους αναρχοκομμουνιστές παρακρατικούς, οι οποίοι βιαιοπραγούν ενάντια σε όποιον αντιστέκεται. Οι συμμορίτες του αριστερού παρακράτους εξαπολύουν καθημερινά επιθέσεις κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής, αλλά αυτές δεν είναι ικανές να κάμψουν το ηθικό και τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η ΝΔ σιωπά για τις επιθέσεις των κόκκινων τρομοκρατών, καθώς αυτή είναι που άνοιξε τις πύλες στον κομμουνισμό. Η νεοφιλελεύθερη ΝΔ είναι το ίδιο εθνικά επικίνδυνη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνη εθνική επιλογή είναι η Χρυσή Αυγή!

Σχολιάζοντας την αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική των Μνημονίων επεσήμανε πως ένα ενδεχόμενο Grexit θα κόστιζε 796 δισ. ευρώ στην Γερμανία, το διπλάσιο δηλαδή του δημοσίου χρέους.

Κατήγγειλε το δήθεν πατριωτικό άλλοθι της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, τονίζοντας πως Τσίπρας και Καμμένος είναι το ίδιο συνένοχοι στην εθνική προδοσία. Απαντώντας στην συστημική προπαγάνδα και τις «Χρυσαυγιάδες» είπε πως δεν διαθέτουμε δηλώσεις μετανοίας και καμιά σταλινική λογοκρισία δεν μπορεί να σταματήσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έκλεισε την ομιλία του απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να συστρατευτούν με τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών: «Υψώστε το λάβαρο της επαναστατικής Εθνικής Ιδέας και μόνο τότε θα σωθεί η Ελλάδα. Όποιος θέλει να αντισταθεί, υπάρχει μια θέση δίπλα μας. Όποιος θέλει να ζήσει, ας πολεμήσει γιατί τίποτε δεν χαρίζεται στον κόσμο αυτό. Ψηλά τις Σημαίες – Αγώνας για Πίστη, Πατρίδα και Ελευθερία«.

Φωτορεπορτάζ:






 


Εδώ πέφτουν οι μάσκες και οι τριτομνημονιακοί λακέδες της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Έτσι, προ ολίγου, η Επιτροπή Λογοκρισίας της ΕΡΤ (η οποία, κατ’ ευφημισμόν, λέγεται «Επιτροπή Δεοντολογίας»…), αποφάσισε και διέταξε ότι η σημερινή ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος, είναι… μη μεταδόσιμη!!!

Ιδού η κατάπτυστη και ξεδιάντροπη ανακοίνωση των σταλινικών λογοκριτών:

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΡΤ, αφού άκουσε την ομιλία του Προέδρου της Χρυσής Αυγής κ. Νίκου Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος στις 24/02/2017, αποφάσισε ομοφώνως ότι η ομιλία δεν είναι μεταδόσιμη από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, γιατί είναι διάσπαρτη από ρητορική μίσους και ρατσιστικού λόγου».

Βεβαίως, εκτός των άλλων, για τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει συνταγματική πρόβλεψη. Και πιο συγκεκριμένα, η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος (άρθρο 120 παρ. 4) ορίζει: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».


Κομισάριος Τσακνής: 
«Η ΕΡΤ θα λογοκρίνει σταλινικά 
τη Χρυσή Αυγή!»


Απάντηση Χρυσής Αυγής στην σταλινική λογοκρισία της ΕΡΤ: “Τα κομματόσκυλα του Τσίπρα να σεβαστούν το Σύνταγμα και το μισό εκατομμύριο ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής”

"Η σταλινική λογοκρισία που επιβάλλει η ΕΡΤ και τα κομματόσκυλα του Σύριζα στην Χρυσή Αυγή είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Οι χρυσοπληρωμένοι κομμουνιστές υπάλληλοι του Τσίπρα να σεβαστούν επιτέλους το μισό εκατομμύριο Ελλήνων ψηφοφόρων του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας." 

Η Ελλάδα κατέστη και επισήμως Λαϊκή «Δημοκρατία» του Τσιπριστάν, αφού μετά από δήλωση του Κομισάριου Τσακνή γίνεται η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που επιβάλλεται καθεστώς σταλινικής λογοκρισίας.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΕΡΤ δήλωσε:

«Η ΕΡΤ προσφάτως είχε αποστείλει ερώτημα στο ΕΣΡ σχετικά με το αν υποχρεούται ή όχι να μεταδίδει ομιλίες και εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Το ΕΣΡ αποφάσισε – όπως είναι γνωστό σε όλους, συμπεριλαμβανομένου και του συντάκτη του εν λόγω άρθρου – ότι βάσει του άρθρου 15 του Συντάγματος, η ΕΡΤ υποχρεούται να τηρεί αφ’ ενός την αρχή της αναλογικής ισότητας, αφ’ ετέρου δε, να μη μεταδίδει εκδηλώσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας, νομικές έννοιες όμως , που όπως αναφέρει το κείμενο της απόφασης, “δεν έχουν τύχει ακόμα νομολογιακής επεξεργασίας και εξειδίκευσης”.

Ως εκ τούτου, 
η Διοίκηση της ΕΡΤ αποφασίζει:

1. Οι ομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν θα μεταδίδονται ζωντανά.

2.Συγκροτείται υπηρεσιακή επιτροπή, η οποία θα κρίνει το κατά πόσο το υλικό των μαγνητοσκοπήσεων είναι μεταδόσιμο ή όχι.

Για την ανεξαρτησία και την αδιάβλητη λειτουργία της επιτροπής εγγυώμαι ο ίδιος.»

Ευχόμαστε στον «σύντροφο» Κομισάριο Τσακνή να ιδρύσει και επιτροπή «Αλήθειας» στα πρότυπα του αντίστοιχου «υπουργείου» στο μυθιστόρημα του Όργουελ και να εξαφανίζει την Χρυσή Αυγή και από τις φωτογραφίες...

«Δημοκρατικά» μεγαλεία στην Ελλάδα! Μόνο τα γκούλαγκ λείπουν για όσους αντιστέκονται στην ξενοκρατία!

Όσον αφορά την... προσωπική εγγύηση του «συντρόφου» Κομισάριου, προφανώς πρόκειται περί κάποιου κακόγουστου αστείου, αφού η μόνη εγγύηση που μπορεί να δώσει ένας τέτοιος «ογκόλιθος δημοκρατίας» είναι για ακόμα περισσότερη λογοκρισία.

Αυτά τα ρετάλια του «υπαρκτού σοσιαλισμού»πληρώνονται από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ