ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Κράτος ρατσιστικό εις βάρος των Ελλήνων: Οι «πρόσφυγες» εξετάζονται δωρεάν, οι Έλληνες πληρώνουν!


Ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» δείχνει ότι όντως υπάρχουν διακρίσεις στην Ελλάδα. Μόνο που αυτές γίνονται εις βάρος των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, κάτω από τον τίτλο «Οι Σύριοι δωρεάν, αλλά οι Έλληνες να πληρώνουν!», διαβάζουμε τα εξής: “«Η εξέταση NST δεν καλύπτεται από τα Ταμεία και πληρώνεται άμεσα. 

Εξαίρεση: Μόνο Σύριοι πρόσφυγες». Αυτό το μήνυμα διαβάζουν -με… κεφαλαία, μάλιστα, γράμματα- ασθενείς που επισκέπτονται γνωστό δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας.

Καλώς να γίνεται το καρδιοτοκογράφημα (εξειδικευμένος προγεννητικός έλεγχος) σε εγκύους και από τη Συρία, και μάλιστα δωρεάν. Όμως, τι γίνεται με τους Έλληνες ή, ακόμη, και τους μετανάστες που δεν είναι αναγνωρισμένοι ως πρόσφυγες; Στον Καιάδα;”.

Οι τελευταίες δύο λέξεις του κειμένου της «Δημοκρατίας» δείχνουν το τι ακριβώς περιμένει τους Έλληνες μέσα στην ίδια τους την Χώρα. Πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές σ’ όλη τους την ζωή για να μην έχουν την δυνατότητα να κάνουν δωρεάν την εξέταση καρδιοτοκογραφήματος.

Έχουν, όμως, την ατυχία να μην είναι «Σύριοι πρόσφυγες»… Το τραγικό στην όλη υπόθεση είναι ότι και από όσους ισχυρίζονται ότι είναι πρόσφυγες από την Συρία, είναι αμφίβολο πόσοι απ’ αυτούς κατάγονται πραγματικά από την συγκεκριμένη χώρα, καθώς το πιο εύκολο πράγμα είναι να πλαστογραφήσεις στοιχεία και να παρουσιαστείς ως «πρόσφυγας από την Συρία».

Είσαι «πρόσφυγας»; 

Εξετάζεσαι δωρεάν. 

Είσαι Έλληνας; 

Να πληρώσεις από την τσέπη σου! 

Αλλιώς, κάνε τον Σταυρό σου…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ