ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΚΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΑ ! ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ – ΒΙΝΤΕΟΗμέρα της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών –των κομμάτων του «συνταγματικού» τόξου, βεβαίως-βεβαίως…- για τις εξελίξεις στην επιχειρούμενη μεγάλη προδοσία στο Κυπριακό, είναι η σημερινή.


Το πρόγραμμα των συναντήσεων του mister Tsipra είναι το εξής: στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με τον Κούλη, στις 12 με την μαντάμ Φώφη, στις 2 μ.μ. με τον αρχικουκουέ Κουτσούμπα, στις 5 μ.μ. με τον Θεοδωράκη, στις 7.30 μ.μ. με τον Λεβέντη και στις 8.30 μ.μ. με τον… υπασπιστή του, Καμμένο.

Φυσικά, δεν θα συναντηθεί ποτέ με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, προς δόξαν της… δημοκρατίας τους! Και προς απόδειξη, ότι η Χρυσή Αυγή ήταν και παραμένει το μόνο σταθερά και αδιαπραγμάτευτα αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα σήμερα!

Απ’ την άλλη, πράγματι δεν υπάρχει και λόγος για μια τέτοια συνάντηση, καθώς οι θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι γνωστές και εκ διαμέτρου αντίθετες μ’ αυτές του εσμού των προδοτών του ελληνικού έθνους -ενεργουμένων των ξένων πρεσβειών, που παριστάνουν θρασύτατα τους εκπροσώπους του ελληνικού λαού.


Κατά τα άλλα, να χαίρονται την… κατεψυγμένη δημοκρατία τους, που όλους τους χωρά, εκτός από τους Έλληνες πατριώτες! Όσο για την νέα προδοσία που ετοιμάζουν κατ’ εντολήν των αφεντικών τους, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


ΑντίοχοςΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 
ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, 
Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ 
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ 
ΒΙΝΤΕΟΟ Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος προέβη στην κάτωθι δήλωση αναφορικά με τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού για το εθνικό ζήτημα του Κυπριακού:

«Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει σαν αντιδημοκρατική την ενέργεια του Πρωθυπουργού να αποκλείσει τον επικεφαλής της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της χώρας από τις συναντήσεις με σκοπό την ενημέρωση για το μέγα εθνικό ζήτημα της Κύπρου. Για ένα εθνικό θέμα έχουν λόγο όλοι, πόσο μάλλον το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει επίσης και το σύνολο των πολιτικών κομμάτων που αποδέχθηκε αυτήν την αντιδημοκρατική μεθόδευση του Αλέξη Τσίπρα χωρίς καμία διαμαρτυρία.

Επί της ουσίας είμαστε ενάντια σε κάθε λύση ομοσπονδιακή, την οποία προωθεί ξεκάθαρα ο Πρόεδρος της Κύπρου, Αναστασιάδης και κακώς το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος του συμπαρίσταται σε αυτήν την ενέργεια, η οποία θα οδηγήσει στην τουρκοποίηση της Κύπρου. Και η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από ένα άλλο «σχέδιο Ανάν» το οποίο έχει καταδικάσει στην συντριπτική του πλειοψηφία ο Ελληνικός Κυπριακός Λαός.

Η Χρυσή Αυγή πιστεύει ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει λύση για το Κυπριακό, όσο υπάρχει ακόμα και ένας στρατιώτης του «Αττίλα» πάνω στην Ελληνική Μεγαλόνησο. Ακόμη και αν υπάρχει έστω και ένας έποικος πάνω σε αυτό το Ελληνικό νησί. Ο εποικισμός είναι εθνοκάθαρση. Είναι έγκλημα πολέμου.

Όλα αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος και της Κύπρου που προχωρούν σε μία λύση εθνικά μειοδοτική».


Επιστολή Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τον πρωθυπουργό για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις συναντήσεις για το Κυπριακό
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017 - 19:03 161Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή απέστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό αναφορικά με τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό του από τις συναντήσεις των Πολιτικών Αρχηγών για το μείζον Εθνικό ζήτημα του Κυπριακού.

Ακολουθεί η επιστολή του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου:

Αθήνα 3η Ιανουαρίου 2017

Προς Αξιότιμο Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα


Κοινοποίηση: Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπιο Παυλόπουλο

Κύριε Πρόεδρε,

Το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού εξέδωσε χθες ανακοίνωση σχετικά με τις διαδοχικές συναντήσεις που θα πραγματοποιήσετε την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 με τους Πολιτικούς Αρχηγούς για να τους ενημερώσετε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό εν όψει της πολυμερούς Διάσκεψης, που θα γίνει στη Γενεύη, στις 12 Ιανουαρίου.

Όπως ενημερώθηκα από τις συναντήσεις των Πολιτικών Αρχηγών για το μείζον Εθνικό αυτό θέμα έχετε αποκλείσει εμένα, τον επικεφαλής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος της Χώρας, σύμφωνα με την θέληση του Ελληνικού Λαού, γεγονός το οποίο έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν.

Δεδομένης της συνεχόμενης τουρκικής προκλητικότητας και των ανιστόρητων διεκδικήσεων έναντι της Πατρίδας μας και της πεφρασμένης βούλησης του Κυπριακού Λαού ενάντια στην προωθούμενη λύση της «Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας», είναι επιβεβλημένο να σας καταθέσω τις απόψεις και τις προτάσεις μας για το Κυπριακό.

Θεωρώ πως είναι υποχρέωσή σας και Συνταγματική επιταγή (Άρθρο 4: «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου», «Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις») να μην με αποκλείσετε από τις συναντήσεις για το Εθνικό ζήτημα του Κυπριακού, καθώς εκφράζω την βούληση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Μετά τιμής

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματεύς Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή