ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ράπισμα από τους τοκογλύφους δανειστές στους εγχώριους υποτακτικούς: Μόνο με νέα αιματηρά μέτρα 4 δισ. ευρώ θα πάρετε την αξιολόγηση!



Τις προθέσεις τους απέναντι στην υποτακτική κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ έδειξαν για ακόμη μια φορά οι τοκογλύφοι - δανειστές. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr από ευρωπαίους αξιωματούχους στο τραπέζι έχει πέσει τις τελευταίες ώρες ένα είδος εκβιαστικής συμφωνίας εκ μέρους των δανειστών.

Η συμφωνία αυτή απαιτεί από την ελληνική κυβέρνηση να λάβει επιπλέον αιματηρά μέτρα ύψους 4 δισ. ευρώ, τα οποία ζητάει το ΔΝΤ, προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως εκ μέρους των δανειστών για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δανειστές επιμένουν ώστε τα μέτρα ύψους 4 δισ. να συμφωνηθούν και να ανακοινωθούν από τώρα!

Τι λέτε ότι θα πράξει η "επαναστατική" κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου; Το ρεπορτάζ συνεχίζει αναφέροντας πως η ελληνική πλευρά εμφανίζεται έτοιμη να αποδεχθεί αυτή την «εκβιαστική συμφωνία», με τον όρο τα μέτρα να ανακοινωθούν το 2018 ή τουλάχιστον μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να μην έχει πολιτικό κόστος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να αποδεχθεί ακόμη και την μείωση του αφορολογήτου ορίου στις 4.500 ευρώ διότι εκτιμά ότι είναι ευκολότερο να πλασαριστεί επικοινωνιακά από την περικοπή της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις.

Το ζήτημα λοιπόν για την ανθελληνική κυβέρνηση δεν είναι πόσες ακόμα σφαλιάρες θα εισπράξουν (αντέχει ο σβέρκος, η καρέκλα να ΄ναι καλά) ούτε για το πόσους ακόμα Έλληνες θα οδηγήσουν στην φτωχοποίηση.

Το μοναδικό που τους ενδιαφέρει είναι το πολιτικό κόστος και πώς θα πλασάρουν επικοινωνιακά ακόμα μια οδυνηρή συμφωνία με τους τοκογλύφους δανειστές.

Χρυσή Αυγή 
για να πάρουμε 
την Πατρίδα μας πίσω!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ