ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι Έλληνες αγρότες είναι η τελευταία γραμμή Αμύνης ενάντια στα αντεθνικά Μνημόνια! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για το αγροτικό ζήτημα.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σχολίασε αρχικά τις συκοφαντίες και τις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, τονίζοντας ότι οι σκευωρίες δεν θα σταματήσουν τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής στο πλευρό του Ελληνικού Λαού.

Σημείωσε ακόμη τις βρώμικες μπίζνες των "αλληλέγγυων" ΜΚΟ που την ίδια ώρα που εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ, αφήνουν τους λαθρομετανάστες να ξεπαγιάσουν. Μάλιστα, ο ίδιος ο υπουργός Μουζάλας παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να γίνει οικονομικός έλεγχος στις ύποπτες ΜΚΟ.

Αναφερόμενος στο αγροτικό ζήτημα υπογράμμισε ότι οι προλαλήσαντες πρόεδροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν είπαν ούτε λέξη για τις βασικές αιτίες που οδήγησαν στην καταστροφή του αγροτικού κόσμου, τα σκάνδαλα με τις επιδοτήσεις και την τήρηση των ασφυκτικών ευρωπαϊκών πολιτικών. 

Τόνισε επίσης ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ξεχνούν πως στις 14 Αυγούστου 2015 ψήφισαν μαζί το τρίτο αριστερό Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα προαπαιτούμενα που καταστρέφουν τον Ελληνικό αγροτικό κόσμο.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως οι αγρότες είναι φύσει πατριώτες, ζουν για την Γη τους και είναι η ψυχή του Έθνους, γι΄ αυτό και οι Έλληνες Εθνικιστές στέκονται ολόψυχα στο πλευρό των αγροτών. Σημείωσε χαρακτηριστικά πως οι Έλληνες αγρότες είναι η τελευταία γραμμή άμυνας ενάντια στα ανθελληνικά Μνημόνια.

Στην συνέχεια ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το αγροτικό και τόνισε τις καταστροφικές κυβερνητικές πολιτικές με τις εξοντωτικές εισφορές, την αύξηση στο κόστος πετρελαίου και στο ηλεκτρικό ρεύμα, την μη προστασία των εγχώριων προϊόντων και με την αντεθνική απόφαση του εμπάργκο κατά της Ρωσίας που πλήττει τους Έλληνες παραγωγούς. Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει την διαγραφή των χρεών των αγροτών, τονίζοντας πως Εθνική παραγωγή σημαίνει εθνική ανεξαρτησία.

Στην συνέχεια δήλωσε πως το "κόμμα των πολιτικών κομμάτων" και το ανθελληνικό παρακράτος επιχειρούν με παράνομες αντισυγκεντρώσεις να παρεμποδίσει τον νόμιμο πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής. Οι Χρυσαυγίτες όμως δεν είναι όμηροι, είναι ελεύθεροι και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα συμφέροντα του ελληνικού Λαού.

Αναφορικά με το Κυπριακό υπογράμμισε τον πρωτοφανή ρατσισμό κατά των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής και τον αποκλεισμό του Αρχηγού της από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού για το μείζον αυτό εθνικό ζήτημα. Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή, εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα κόμματα, δεν στηρίζει τους σχεδιασμούς Αναστασιάδη που θέλει να μετατρέψει ένα κυρίαρχο κράτος σε συνομοσπονδία. Υπενθύμισε μάλιστα πως όπου υψώθηκε η σημαία με την ημισέληνο, αυτή δεν κατέβηκε ποτέ δίχως θυσίες.

Για το τεράστιο σκάνδαλο Novartis όπου εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα αναρωτήθηκε γιατί δεν κινείται άμεσα η Ελληνική Δικαιοσύνη και εξέφρασε τις ανησυχίες του μήπως και αυτή η υπόθεση λιμνάσει όπως η λίστα Λαγκάρντ.

Για το ΠΑΣΟΚ που φιλοδοξεί να γίνει τρίτο κόμμα μέσω μεταγραφών βουλευτών δήλωσε πως θυμίζει το κοινοβουλευτικό και αποτυχημένο τέχνασμα Λαφαζάνη, σημειώνοντας πως ο Λαός θα αναδείξει την τρίτη πολιτική δύναμη μέσα από τις κάλπες και αυτή είναι η Χρυσή Αυγή.

Τέλος, κάλεσε την Ελληνική Βουλή να αποστείλει αντιπροσωπεία βουλευτών από όλα τα κόμματα στα Ίμια, ώστε να τιμήσει τους τρεις πεσόντες Έλληνες αξιωματικούς, ώστε να καταθέσει στεφάνι και να υψώσει την Ελληνική Σημαία, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν υπάρχουν "γκρίζες ζώνες" στο Αιγαίο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ