ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Ποσοστά και Ιδέες - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου




Μία ακόμη δημοσκόπηση και η συνεχής η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Όλες οι πολιτικές έρευνες, οι αποκαλούμενες δημοσκοπήσεις, οι οποίες δημοσιεύονται τον τελευταίο χρόνο, αναδεικνύουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σταθερά στην τρίτη θέση του πολιτικού στερεώματος και επιπλέον δείχνουν μία σταθερή ανοδική πορεία για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Θα ασχοληθούμε επί του προκειμένου με την τελευταία δημοσκόπηση, αυτήν της Alco, όμως προηγουμένως θεωρώ αναγκαίο να επισημάνουμε κάποια σημαντικά στοιχεία για το πολιτικό τοπίο της χώρας.

Η προσπάθεια να δημιουργηθούν κόμματα με σκοπό να υπάρξει ένα … ανάχωμα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, προσπάθειες οι οποίες συνεχίζονται, αποτυγχάνουν η μία μετά την άλλη, παρ’ όλη την ασφαλώς μεγαλύτερη προβολή τους από τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες από αυτήν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Είναι δεδομένη λοιπόν η πολιτική ηγεμονία του Κινήματος μας στον χώρο μας και σε αυτό το στοιχείο πρέπει να προστεθεί το γεγονός ότι είναι προφανής πλέον και η επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε πολιτικούς χώρους πέραν της λεγομένης δεξιάς, χώρους στους οποίους δεν εφαντάζοντο οι αποτυχημένοι στην πράξη πολιτικοί αναλυτές ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συναντήσει ανταπόκριση!

Πρέπει να τονισθεί επίσης ότι η συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται από τα μεγάλα συμφέροντα να ενδυναμωθεί ο χώρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει τα ανάλογα αποτελέσματα και είναι σημαντικό να τονισθεί ότι η δημοσκόπηση στην οποία θα αναφερθούμε έγινε μετά την επανένταξη Παπανδρέου στον σχηματισμό του ΠΑΣΟΚ (Δημοκρατική Συμπαράταξη).

Δύο τα δεδομένα, λοιπόν, τα αναχώματα εκ δεξιών που αποτυγχάνουν και η ενδυνάμωση της κεντροαριστεράς, η οποία δεν καθίσταται εφικτή παρά την σκληρή προσπάθεια του πολιτικού συστήματος. 

Με αυτά τα δεδομένα ας δούμε και την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας Alco, η οποία είδε το φως της δημοσιότητος και στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 17,8%, η Ν.Δ. 26,8%, ενώ τρίτο κόμμα έρχεται και πάλι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με αυξημένο ποσοστό σε σχέση με την αμέσως παλαιότερη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας και συγκεκριμένα με 8,4%!

Στην δημοσκόπηση αυτήν δε, υπάρχει ένα ποσοστό 18,1% αναποφάσιστων και 5,1% άλλο κόμμα, ποσοστά μέσα στα οποία είναι βέβαιον ότι “κρύβονται” και ψήφοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Για τον λόγο ακριβώς αυτόν και το μέγιστο ποσοστό που δίνει η συγκεκριμένη δημοσκόπηση της Alco για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι 10,3%! Σε σχετική ανάλυση δε όχι μόνον αυτής της δημοσκοπήσεως, αλλά όλων των δημοσκοπήσεων των τελευταίων μηνών, ο συντάκτης της εφημερίδος ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κ. Σίμος, υπολογίζει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην επόμενη βουλή θα διαθέτει 30 βουλευτές!

Δεν λείπουν βεβαίως και οι πολιτικοί αναλυτές αυτοί και οι αρθρογράφοι, οι οποίοι προβλέπουν ότι ενδεχομένως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις επόμενες εκλογές θα είναι δεύτερο κόμμα! Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να επέλθει μία πλήρης κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, στα μέτρα της καταρρεύσεως του ΠΑΣΟΚ, και αυτό ακόμη δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Σημαντικό στοιχείο της δημοσκοπήσεως αυτής είναι και οι συσπειρώσεις των κομμάτων σύμφωνα με την πολιτική έρευνα. Η Ν.Δ. που είναι το κόμμα που έρχεται πρώτο σε όλες τις έρευνες έχει συσπείρωση 84%, ενώ το απόλυτα δογματικό ΚΚΕ έχει 88%. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεπερνώντας και τους δύο παραπάνω πολιτικούς σχηματισμούς έχει συσπείρωση 94% και αυτό δείχνει ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που την τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους παραμένουν σταθερά δίπλα της και έχουν προστεθεί σε αυτούς και αρκετοί άλλοι!

Και αυτό συμβαίνει ενώ, η λασπολογία ολόκληρου του αμαρτωλού καθεστώτος των ΜΜΕ συνεχίζεται κανονικά, ενώ επίσης η πολιτική δράση του κινήματός μας εμποδίζεται με τρόπο αντιδημοκρατικό από παρακρατικά στοιχεία, τα οποία απολαμβάνουν πλήρη ανοχή από τις κρατικές αρχές. 

Αυτά είναι τα δεδομένα μίας ακόμη δημοσκοπήσεως, τα οποία όμως για όλους εμάς συναγωνιστές και συναγωνίστριες, δεν πρέπει να έχουν καμία βαρύνουσα σημασία ως προς την πολιτική μας στόχευση και την τακτική μας.

Αγωνιζόμαστε πάνω απ’ όλα για Ιδέες και όχι για ποσοστά και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εξαρτάται ο αγώνας μας από τα… ποσοστά που μας δίνουν οι δημοσκόποι γιατί πολύ καλά αύριο μπορεί να εμφανίσουν διαφορετικά νούμερα είτε προς τα άνω, είτε προς τα κάτω.

Το παιχνίδι των δημοσκοπήσεων το έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν και έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα στημένο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να πορευθούμε σταθερά και αταλάντευτα προς τους στόχους της Ιδεολογίας μας μη λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα οποιαδήποτε ποσοστά.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου 
Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ