ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Στα σύνορα ο Ρωσικός στρατός...Τρέμουν οι Τούρκοι!



Οι ζυμώσεις για τις επικείμενες συμμαχίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ από μέρα σε μέρα ο Ρώσος Πρόεδρος ετοιμάζεται να χτυπήσει. Δεν είναι τυχαίο το ότι με έκτακτη ανακοίνωση, τα τούρκικα ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο στρατός της Ρωσίας βρίσκεται ήδη στα σύνορα της Τουρκίας, έτοιμος να περάσει και να χτυπήσει στα τούρκικα εδάφη. 

Η Άγκυρα, τρομοκρατημένη και θορυβημένη, ανήμπορη να αντιδράσει στις εν λόγω προκλήσεις, αναμένει την επόμενη κίνηση Πούτιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Ρώσικος στρατός έχει ήδη φτάσει στην περιοχή του Kamisli, που είναι ακριβώς πάνω στα τουρκοσυριακά σύνορα, μία κίνηση-πρόκληση που κλιμακώνει το ψυχροπολεμικό κλίμα.

Τονίζουμε πως η Οργάνωση Παρατηρητών των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες πως ρωσικά αεροπλάνα μεταφέρουν συνεχώς του κομάντος τους στην εν λόγω περιοχή, ενώ η είδηση επιβεβαιώθηκε κι από τις τούρκικες μυστικές υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ρωσικά αεροπλάνα που φτάνουν στο αεροδρόμιο Ceble, της Lazkive, μεταφέροντας και πολεμοφόδια, γεγονός καθόλου τυχαίο, αφού η κίνηση αυτή προμηνύει ένα καλά μελετημένο στρατηγικό σχέδιο.

Το μήνυμα της Τουρκίας, που αποδεικνύει και το φόβο της και μετεδόθη εχθές το βράδυ, ήταν: 

"RUS ASKERİ SINIRIMIZDA
ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ".

voicenews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ