ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: O Αρχηγός της Χρυσής Αυγής «έκλεψε την παράσταση» στην συζήτηση για την Δικαιοσύνη


Μια πολύ ενδιαφέρουσα αποτίμηση της απόδοσης των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων του Κοινοβουλίου στην συζήτηση της περασμένης Τρίτης κάνει η «Κυριακάτικη Δημοκρατία»:

- ΕΠΕΙΔΗ είμαι σίγουρος ότι ο πολύς κόσμος δεν παρακολούθησε (μαύρα μεσάνυχτα) τη συγκεκριμένη «μάχη», να σας πω με δυο λόγια την άποψή μου για όσα είδα και άκουσα: Κλασικός ο Τσίπρας, με «τακτοποιημένη» ομιλία, χωρίς εκπλήξεις! Εξάντλησε τις «βόμβες» του στην πρωτολογία, με αποτέλεσμα στη δευτερολογία του να... ασχοληθεί με τα της οικονομίας.

- ΔΕΝ ΗΤΑΝ κακός ο Κυριάκος, ο οποίος σιγά σιγά αποκτά ηγετικό στιλ! Κρίμα που δεν τόλμησε να αναφερθεί στον Παπασταύρου, ο οποίος τον... στοιχειώνει! Θα είχε αφήσει πολύ καλύτερες εντυπώσεις, αν δεν είχε πατήσει την... μπανανόφλουδα με το έγγραφο της ΝΕΡΙΤ και τη σύμβαση (για ανταλλακτική διαφήμιση) με τον «εκδότη» Μαυρίκο!

- Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ της Χρυσής Αυγής έκλεψε νομίζω την παράσταση, αν και τώρα τελευταία έχει κατεβάσει τους τόνους! Πέρασε σταυροβελονιά το «σύστημα», που προσπάθησε (με νύχια και με δόντια) να του αποδώσει την κατηγορία του αρχηγού «εγκληματικός οργάνωσής» μετά την αποτρόπαια δολοφονία του Φύσσα!

- ΘΥΜΑΜΑΙ (και μου ανεβαίνει η πίεση) μεγάλα κανάλια και έντυπα συγκροτημάτων να δημοσιεύουν «αποκλειστικά» ρεπορτάζ με «φασίστες» βουλευτές να ποζάρουν με πολυβόλα, που ήταν όμως όπλα για παιχνίδια paintball (εκτοξεύουν μπογιές)!

- Η ΦΩΦΗ ήταν άχρωμη, άγευστη, άοσμη και ο Θεοδωράκης από εξαιρετικά προβλέψιμος έως παγερά αδιάφορος! Σε άλλο μήκος κύματος ο Κουτσούμπας (του τιμημένου ΚΚΕ) και εκτός θέματος ο θλιβερός Λεβέντης (μα, είναι 65 ετών, όπως δηλώνει;), που αφηγείται άνοστες ιστορίες, τις οποίες δεν πιστεύει κανείς.

Όπως βλέπουμε η εφημερίδα παραδέχεται ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος είναι εκείνος που «έκλεψε την παράσταση», «πέρασε σταυροβελονιά το σύστημα», ενώ ταυτόχρονα η εφημερίδα με τον δικό της τρόπο αποκαλύπτει την απάτη των συστημικών ΜΜΕ με το δήθεν εύρημα της ανύπαρκτης «εγκληματικής οργάνωσης» του Λαϊκού Συνδέσμου.

Η «Δημοκρατία» δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μεταφέρει στα γραφόμενά της, την εντύπωση που σχημάτισαν οι περισσότεροι από τους συμπατριώτες μας που παρακολούθησαν τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών στην βουλή. Το ότι, δηλαδή, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ήταν ο μεγάλος ηθικός και πολιτικός νικητής εκείνης της βραδιάς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ