ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Μπάχαλο στην Χίο: 100 λαθρομετανάστες αντί να γυρίσουν στην Τουρκία, «εξαφανίστηκαν» και τους αναζητεί η αστυνομία!


Νέα «κατορθώματα» της εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς μπορεί για ξεκάθαρα προπαγανδιστικούς λόγους εντυπώσεων να διατυμπανίζει την επαναπροώθηση λαθρομεταναστών από την Χίο και την Μυτιλήνη στο λιμάνι του Δικελί στην Τουρκία, επί τη βάση της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας της 18ης Μαρτίου, όμως η αληθινή εικόνα της κατάστασης είναι εντελώς διαφορετική.

Όσο κι αν ακούγεται παράξενο και απίστευτο (αν και στην Ελλάδα του «συνταγματικού τόξου» τα πάντα μπορούν να συμβούν), οι περίπου 100 λαθρομετανάστες που ήταν προγραμματισμένοι να μεταφερθούν από την Χίο στην γειτονική Τουρκία «εξαφανίστηκαν» (όπως θα έλεγε και η ανεκδιήγητη και «στην κοσμάρα της» Χριστοδουλοπούλου). Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία ήρθαν στη δημοσιότητα, ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών στο Δικελί της Τουρκίας, καθώς «εξαφανίστηκαν» τα περίπου 100 άτομα, τα οποία θα επέστρεφαν σήμερα στην Τουρκία, με την αστυνομία της Χίου να διεξάγει έρευνες σε όλο το νησί για τον εντοπισμό τους.
Οι λαθρομετανάστες επωφελήθηκαν προφανώς από την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στο νησί, με την «απόδραση» από το hot spot του νησιού την περασμένη Παρασκευή. Η κατάσταση στην Χίο τις τελευταίες ημέρες είναι πραγματικά εκρηκτική, με την αστυνομία να εξασκεί βία σε βάρος των κατοίκων (!) του νησιού που βλέπουν καθημερινά την ζωή τους να υποβαθμίζεται ολοένα και περισσότερο, ενώ την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστες είναι αραγμένοι για Πέμπτη συνεχή ημέρα στο λιμάνι.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η πληροφορία ότι χθες έφυγαν από την Χίο για το Δεκελί 66 άτομα, αλλά τα δύο τελευταία 24ωρα έφτασαν στο νησί από τα τουρκικά παράλια περίπου 400 άτομα, αριθμός δηλαδή 6πλασιος (!) απ΄αυτούς που έφυγαν. Αντί, δηλαδή, να εξομαλύνεται, έστω και ελάχιστα, η κατάσταση, απεναντίας χειροτερεύει ακόμη περισσότερο, με την εισροή των λαθρομεταναστών να αυξάνεται σε καθημερινή βάση.
Όπως καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε έχει σώας τας φρένας και δεν διακατέχεται από φτηνές και κυρίως ανύπαρκτες ιδεοληψίες, η «εξαφάνιση» των 100 περίπου λαθρομεταναστών μπορεί να δημιουργήσει πολύ άσχημες καταστάσεις για την ασφάλεια του νησιού και τις ζωές των κατοίκων του, καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σε τι σημείο μπορούν να φτάσουν απελπισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι επί μακρόν παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Χώρα μας.
Πέρα από τις αυτονόητες ευχές να μην συμβεί τίποτα κακό, το οποίο όπως είναι αναμενόμενο θα δημιουργήσει ραγδαίες εξελίξεις, οι ηθικές (και όχι μόνον) ευθύνες για την χαώδη αυτή κατάσταση στην Χίο (και αλλού), η οποία εγκυμονεί κινδύνους και ανεξέλεγκτες καταστάσεις, ανήκουν στην κυβέρνηση, τις ΜΚΟ, και τους λοιπούς «αλληλέγγυους» ψευτοαντιρατσιστές, οι οποίοι από κοινού με την εθνικά απαράδεκτη και απάνθρωπη πολιτική των ανοιχτών συνόρων έχουν δημιουργήσει αυτή την εφιαλτική κατάσταση.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ