ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Crash: Εμείς οι Χρυσαυγίτες εμπνεόμαστε μόνο από την Πίστη προς την Πατρίδα!



Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Crash που κυκλοφορεί.

Για τους λαθρομετανάστες: "Δεν μας έρχονται έρχονται ούτε από το Χαλέπι ούτε από την εμπόλεμη ζώνη της Συρίας. Μας έρχονται από τα παράλια της Μικράς Ασίας. Γίνετε πόλεμος στην Κωνσταντινούπολη; Στην Σμύρνη; Όχι, βέβαια. 

Άρα δεν είναι πρόσφυγες. Από την στιγμή που φεύγουν από την Συρία και πάνε στην Τουρκία, παύουν να είναι πρόσφυγες πολέμου. Διότι πηγαίνουν σε μια χώρα που δεν διεξάγεται πόλεμος. Όταν η διεθνής συνθήκη της Γενεύης μιλάει για ασφαλή χώρα, δεν μιλάει ότι στη χώρα δεν υπάρχουν διαρρήκτες, λέει ότι δεν γίνεται πόλεμος. Δεν θέλουν να έρθουν εδώ, δεν τους χωράει ο τόπος, το ξέρουν πολύ καλά."

Για την αποφυλάκιση Ρουπακιά: "Μάρτυρες και αστυνομικοί κατέθεσαν ότι πρόκειται περί μίας εμπλοκής. Θα είχε δικαστεί ο Ρουπακιάς και θα είχε λήξει. και δεν θα είχε βγει τώρα με τους 30 μήνες".

Για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής: "Φοβήθηκαν τις δημοσκοπήσεις όπου η Χρυσή Αυγή ανέβαινε διαρκώς και ήθελαν να μας σταματήσουν. Και βρήκαν αυτόν τον βρώμικο τρόπο και εκμεταλλευόμενοι ένα τραγικό περιστατικό - για το οποίο εκφράζω ολόθερμα τη λύπη μου, τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου - έφτιαξαν αυτήν την ιστορία".

Για τις κατηγορίες περί αλλαγής στάσης: "Ήμασταν φυλακή, μας πήγαν με χειροπέδες στην Βουλή. Τη χώρα κυβερνούσε ο Σαμαράς και είχαμε το θάρρος και την τόλμη να ρίξουμε με αφορμή την εκλογή του ΠτΔ την κυβέρνηση Σαμαρά μέσα από την φυλακή. Πού βλέπει κανείς ότι ρίξαμε τους τόνους;".

Ολόκληρη η συνέντευξη στο περιοδικό Crash Απριλίου - Μαΐου που κυκλοφορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ