ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Παραδέχονται την ανικανότητά τους μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Χρυσής Αυγής οι ανύπαρκτοι κυβερνώντες

ΦΑΤΕ 
ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: ΟΤΑΝ Ο... ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Ο ΟΛΠ!!!

Άλλη μια εκδήλωση της ανικανότητας και της αδιαφορίας αυτής της προδοτικής κυβέρνησης αποτελεί η μόλις δώδεκα σειρών απάντηση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στις ερωτήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γεώργιου Γερμενή και Ελένης Ζαρούλια σχετικά με την παροχή επιδόματος διατροφής και υγειονομικής περίθαλψης στους συνοδούς υπηρεσιακών σκύλων του Λιμενικού Σώματος.
Ειδικότερα, στις 20-01-2016 ο Γ. Γερμενής κατέθεσε την υπ’ αριθ. Πρωτ. 2506 ερώτηση, με την οποία ζητούσε από τον υπουργό να απαντήσει αφενός εάν θα χορηγούνταν άμεσα το επίδομα στους δικαιούχους και αφετέρου για ποιο λόγο έχει καθυστερήσει η παροχή του. Στην ανωτέρω ερώτηση, λοιπόν, έλαβε ως απάντηση το από 11 Φεβρουαρίου 2016 υπ’ αριθ. Πρωτ. 1500.1/11869/2016/15 έγγραφο του αρμόδιου υπουργείου, στο οποίο αναφερόταν ότι: «Για την χορήγηση επιδόματος αναφορικά με τα έξοδα συντήρησης–διατροφής των αστυνομικών σκύλων του Λιμενικού Σώματος απαιτείται η έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των υπουργών Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής-Οικονομικών, με την οποία θα καθορίζεται το ύψους του μηνιαίου παγίου χορηγήματος». Επίσης, στο τέλος της απάντησης αναφερόταν ότι: «Το υπουργείο προωθεί σχετική νομοθετική ρύθμιση για επίλυση του θέματος προκειμένου να χορηγηθεί με αναδρομική ισχύ στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος το επίδομα που δικαιούνται».
Φυσικά, και όπως άλλωστε θα ανέμενε κανείς κρίνοντας από την μέχρι τώρα πορεία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το θέμα παρέμεινε άλυτο. Δύο μήνες μετά επανερχόμενοι στο θέμα, αυτή φορά με την ερώτηση υπ’ αριθ. Πρωτ. 4095/18-03-2016 της Ελένης Ζαρούλια, επισημάναμε εκ νέου ότι οι συνοδοί των αστυνομικών σκύλων του Λ.Σ. παραμένουν για 18 μήνες απλήρωτοι και επιβαρύνονται οι ίδιοι τα έξοδα για την συντήρηση των σκύλων, με αποτέλεσμα οι μέχρι τότε οφειλές προς αυτούς να ανέρχονται ήδη στο ποσό των 3.600 Ευρώ.
Αφού, λοιπόν, επαναθέσαμε το ερώτημα προς τον υπουργό για την καταβολή του επιδόματος, στις 5 Απριλίου λάβαμε νέα απάντηση. Μόνο που δεν ήταν ακριβώς… νέα. Με το υπ’ αριθ. Πρωτ. 1500.1/29541/2016/91 έγγραφό του το υπουργείο μας παρέπεμπε στην προηγούμενη απάντησή του! Συγκεκριμένα, η απάντηση είχε ως εξής: «Τα ζητήματα που θίγονται στην εν θέματι Ερώτηση έχουν απαντηθεί με το αριθ. Πρωτ. 1500.1/11869/2016/15 έγγραφό μας, το οποίο σας διαβιβάζουμε για την πληρέστερη ενημέρωσή σας».
Κοινώς, αυτό μας λέει το υπουργείο είναι ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα επί του προκειμένου!
Απλώς, αντί να παραδεχτεί ευθέως ότι δεν έχει λάβει καμία μέριμνα για να εξευρεθεί το χρηματικό ποσό που απαιτείται για την απόδοση των οφειλομένων, παραπέμπει στην προηγούμενη απάντησή του και μάλιστα για την πληρέστερη ενημέρωσή μας! Τι, όμως, θα μπορούσε να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που το μόνο πλέον για το οποίο μεριμνά είναι πώς θα παρέχει όλες τις ανέσεις στους λαθρομετανάστες-εισβολείς, την ίδια στιγμή που οι Έλληνες στερούνται στοιχειώδη αγαθά για την κάλυψη βασικών τους αναγκών και παράλληλα φορολογούνται ανηλεώς...
Την ώρα που όλα στην Πατρίδα μας διαλύονται και ξεπουλιούνται η άρνηση της χορήγησης του επιδόματος για την διατροφή και φροντίδα των σκύλων του Λιμενικού εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της προσπάθειας εξαθλίωσης των Ελλήνων από την ανθελληνική αυτή κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ