ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Θαυμάστε τον τύπο που μας παραδίδει και μαθήματα… δημοκρατίας!

ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΨΥΧΑΡΗ, 
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ 
ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ!

Ανάμεσα στα αφιερώματα των ΜΜΕ των ολιγαρχών του πλούτου για την επέτειο της 21ης Απριλίου, αναμφιβόλως ξεχώρισε άρθρο του Βήματος, υπό τον τίτλο «Οι νοσταλγοί της προδοσίας», στο οποίο, αφού ο… δημοκράτης υπογράφων υβρίζει και λοιδορεί τους αξιωματικούς της 21ης Απριλίου, καταλήγει στην Χρυσή Αυγή: 

«Αν όμως αυτά τα δύο ερωτήματα αφορούν πλέον στην Ιστορία, υπάρχει κι ένα που αφορά στο σήμερα – κι αυτό ίσως να είναι από μόνο του γεγονός ακόμα πιο τραγικό: πώς γίνεται οι...νοσταλγοί των προδοτών και της προδοσίας να βρίσκονται, μετά από όλα αυτά, στο προσκήνιο και να διαδραματίζουν πολιτικό ρόλο…».


Τελικά, οι… δημοκράταροι είναι θρασύτατοι! 

Διότι, η φυλλάδα στην οποία γράφτηκαν τα παραπάνω (Το Βήμα) και η… δίδυμη αδελφή της (Τα Νέα), υμνολογούσαν επί 7 συναπτά έτη την 21η Απριλίου! 

Επιπροσθέτως, ο πρώην κομμουνιστής Ψυχάρης έγινε κουμπάρος του υπουργού Τύπου της 21ης Απριλίου, Βύρωνα Σταματόπουλου, ο οποίος βάφτισε τον μεγαλύτερο από τους δύο γιούς που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο, τον Παναγιώτη, και συνεργάστηκε με το καθεστώς. 

Μάλιστα, ήταν τόσο «έμπιστος», που τον έπαιρναν οι υπουργοί της 21ης Απριλίου και στα ταξίδια τους στο εξωτερικό. Στην φωτογραφία που σας παραθέτουμε, καμαρώνει πίσω από τον Μακαρέζο, στο ταξίδι του τελευταίου στην Κίνα. 

Θαυμάστε τον τύπο που μας παραδίδει και μαθήματα… δημοκρατίας!

Αντίοχος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ