ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. «γκρεμίζουν» τα ψέμματα κυβέρνησης και νταβατζήδων: 130.281 λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα το πρώτο δίμηνο του 2016!



Προσπαθούν διακαώς τα αργυρώνητα ΜΜΕ να πείσουν τους Έλληνες ότι οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα είναι γύρω στους πενήντα χιλιάδες. Καθημερινώς, δε, δημοσιεύουν «στοιχεία» σύμφωνα με τα οποία ο αριθμός «προσφύγων και μεταναστών» παραμένει σχετικώς σταθερός πέριξ του ανωτέρου αριθμού.

Μάλιστα, στην συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, ο Αλέξης Τσίπρας εξήρε την συμμετοχή της «συμμαχίας» στον περιορισμό των λαθρομεταναστευτικών ροών. Πόσο, όμως, έχουν μειωθεί στην πραγματικότητα οι λαθρομεταναστευτικές ροές;

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. 130.281 μετανάστες συνελήφθησαν το πρώτο δίμηνο του 2016 από τις αστυνομικές και τις λιμενικές αρχές για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα μας.

Πρόκειται για μία σημαντική αύξηση, καθώς το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2015 είχαν συλληφθεί μόλις 8.921 άτομα, ενώ ταυτόχρονα τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι τους δύο πρώτους μήνες τους 2016 οι αρχές προχωρούσαν σε 2.171 κατά μέσο όρο συλλήψεις λαθρομεταναστών την ημέρα.

Πιο αναλυτικά:


Στα ελληνοτουρκικά θαλάσσια σύνορα συνελήφθησαν 124.520 λαθρομετανάστες. Το περασμένο έτος ο αριθμός αυτός ήταν μόλις 4.657.


Στα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα συνελήφθησαν 1.013. Το περασμένο έτος ο αριθμός αυτός ήταν 116 το 2015.


Στην ελληνοαλβανική μεθόριο συνελήφθησαν 851 το 2016. Ο αριθμός αυτός το πρώτο δίμηνο του 2015 ήταν 1.204.


Στην ελληνοσκοπιανή μεθόριο συνελήφθησαν 213 το πρώτο δίμηνο του 2016. Ο αριθμός αυτό το 2016 ήταν 104 άτομα.


Στην ελληνοβουλγαρική συνελήφθησαν 210 άτομα το 2016. Το 2015 είχαν συλληφθεί 107.


Στην Κρήτη συνελήφθησαν 179 φέτος και 225 πέρσι.


Στην υπόλοιπη χώρα συνελήφθησαν 3.295 λαθρομετανάστες το πρώτο δίμηνο του 2016. Το πρώτο δίμηνο του 2015 είχαν συλληφθεί 2.508.

Κοινώς, η εισροή λαθρομεταναστών σε σύγκριση με πέρισυ έχει πολλαπλασιαστεί είκοσι φορές! Μιλάμε για συλληφθέντες και όχι για εισερχόμενους, άρα η πραγματική εικόνα είναι σαφώς πολύ χειρότερη.

Πού πάνε, λοιπόν, όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες και δεν τους βλέπουν τα μέσα, όταν κάνουν τον ημερήσιο απολογισμό; Προφανώς κατ’ εφαρμόγη της φράσεως της Χριστοδουλοπούλου πρώτα «λιάζονται» και μετά «εξαφανίζονται».

Δείτε τα στοιχεία και φρίξτε ελεύθερα:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ