ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ! ΜΕΤΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ



Σήμερα, όλη μέρα, 
ο Τσίπρας κάνει τον εξαπατημένο!

Οι διαπραγματεύσεις στους διαδρόμους του Χίλτον, διακόπηκαν ύστερα από μόλις μισή ώρα, που διήρκησε η συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τους εκπροσώπους των δανειστών, χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών και μεταδίδεται, τη διακοπή τη ζήτησαν οι ίδιοι οι δανειστές, προκειμένου να διαβουλευτούν μεταξύ τους και με τους πολιτικούς προϊσταμένους τους. Ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε ότι συζητήθηκε ένας «μηχανισμός δέσμευσης» της Ελλάδας για τη λήψη πρόσθετων μέτρων 3,6 δισ. ευρώ αν υπάρχουν δημοσιονομικές αποκλείσεις. 

Αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία θα βρεθεί στο μεταξύ η Ελλάδα στις αρχές του Ιουνίου, αν δεν υπάρξει συμφωνία, δήλωσε ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters.
kila-tsipras3
Όπως είπε χαρακτηριστικά, αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές η Ελλάδα μπορεί να αποφύγει τη χρεοκοπία έως τα τέλη Μαΐου ή τις αρχές Ιουνίου, εάν καταφύγει στα ταμειακά αποθέματα των ασφαλιστικών Ταμείων και «παγώσει» επιστροφές φόρων και πληρωμές προς τον ιδιωτικό τομέα.

Σήμερα, όλη μέρα, ο Τσίπρας κάνει τον εξαπατημένο! Πάει και η αξιολόγηση που του είχαν τάξει στο Eurogroup της Πέμπτης – οι ευρωπαίοι για ακόμη μια φορά του την έφεραν – αφού ο Ντάισελμπλουμ δεν είχε ποτέ σκοπό να το συγκαλέσει… Το είχε πει και στον Μοσκοβισί σε εκείνο το περίφημο βίντεο με τα ανοικτά μικρόφωνα που ανάφερε για την ρύθμιση του χρέου, πως ούτε λίγο, ούτε πολύ τον δουλεύουν, τόσο εκείνον όσο και τον ελληνικό λαό!



Ρε συ Τσίπρα, πιο επικίνδυνος πεθαίνεις, μα τι λέω; Πεθαίνεις την χώρα σου και τους πολίτες της…Και η σύνοδος κορυφής που ζητάς να πραγματοποιηθεί, πάλι επικίνδυνος θα είσαι για την χώρα, αφού έχεις καταντήσει πελατάκι της Μέρκελ και του συρφετού των Βρυξελλών!

Απλά αναρωτιέμαι… Πιο πολλούς θανάτους από αυτοκτονίες, έχει ο Σαμαράς, εσύ ή θα έχει ο Μητσοτάκης;

Θοδωρής Τσέλας.

Η Χρυσή Αυγή φέρνει Βενιζέλο, Σαμαρά, Σημίτη και Γιωργάκη στην εξεταστική για τα θαλασσοδάνεια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ