ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Αμερικανός καθηγητής: "Μην παίζετε με τη Ρωσία"...

poutinz

Η πολιτική της τρομολαγνείας των ΗΠΑ δημιουργεί στους πολίτες της την ιδέα ξένων ηγετών οι οποίοι στέκονται εμπόδιο στα παγκοσμιοποιητικά σχέδια δημιουργίας ενός κέντρου αποφάσεων που θα διαχειρίζεται τον πλούτο και τις τύχες του πλανήτη. 

Ωστόσο σε ό,τι αφορά τον Πούτιν, ο Αμερικανός καθηγητής ψυχολογίας, John Ivens, συμβουλεύει τις Η.Π.Α. να μην παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με την πυρηνική υπερδύναμη που λέγεται Ρωσία.
 
Ο Ivens τονίζει στους Αμερικανούς ψηφοφόρους πως οι Ρώσοι ζουν στην μεγαλύτερη περιοχή του πλανήτη και κατέχουν πολύ μεγαλύτερο οπλοστάσιο πυρηνικών όπλων σε σύγκριση με εμάς. 

«Η ρωσική ιστορία αρχίζει πολύ πιο παλιά από την αμερικανική, όταν ο Κολόμβος ήρθε σε επαφή με τους ιθαγενείς. Οι Ρώσοι είναι άρτια μορφωμένοι και μιλούν περισσότερες γλώσσες απ΄ ότι οι Αμερικανοί» υπογραμμίζει ο καθηγητής. 

Ωστόσο οι περισσότεροι Αμερικανοί υποψήφιοι με μπροστάρη την Χίλαρι Κλίντον παίζουν με την φωτιά, προκαλώντας την οργή του Κρεμλίνου. Η φανατική παγκοσμιοποιήτρια Χίλαρι δεν διστάζει πολλές φορές να ανεβάσει τους τόνους απέναντι στην Μόσχα, αγνοώντας τους διηπειρωτικούς πυραύλους που μπορούν να μετατρέψουν τις Η.Π.Α. σε «ραδιενεργό στάχτη», δήλωση που ανήκει στην ρωσική δημόσια τηλεόραση. 

Ο καθηγητής τον Χένρι Κίσσινγκερ, άτομο με το οποίο διαπραγματεύεται ο Πούτιν, όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα στις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ