ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Η Χίλαρι για "Περιοχή 51" και εξωγήινα όντα...& .τα απόρρητα αρχεία της KGB από το 1947 για... (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Χίλαρι Κλίντον μίλησε για τους εξωγήινους και
είπε πως ίσως να έχουν έρθει στον πλανήτη μας.

Η υποψήφια γερουσιαστής ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν οι εξωγήινοι και για το αν εκείνη γνωρίζει παραπάνω πράγματα που δεν έχουν γίνει γνωστά στον κόσμο.

Η ίδια δήλωσε πως αν εκλεγεί θα στείλει μία ομάδα κρούσης στην περιοχή 51 η οποία είναι μία απόρρητη βάση στη Nevada και που πολλοί λένε πως γίνεται κάποια κατασκευή εξωγήινης τεχνολογίας.

Ακόμα ο John Podesta, υπεύθυνος για την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον δήλωσε: 

«Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια».

Όμως ο Μπιλ Κλίντον, σύζυγος της Χίλαρι είχε αναφέρει πως στην περιοχή 51 «Δεν υπάρχει κανένας εξωγήινος εκεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Αμερικανός μεγιστάνας Laurence Rockefeller είχε πει στον Μπιλ Κλίντον, το 1993 να μίλησει και να δημοσιεύσει τα αρχεία που υπήρχαν για την εξωγήινη ζωή.


Σάλος προκλήθηκε με την δημοσίευση απόρρητων αρχείων της KGB. Η KGB υπήρχε επί Σοβιετικής Ένωσης. Με τον εκδημοκρατισμό της Ρωσίας η KGB αντικαταστάθηκε από την FSB.

Στο επίσημο έμβλημα της οργάνωσης: τονίζοντας τόσο την ασπίδα όσο και το σπαθί, η KGB ήταν μια οργάνωση με στρατιωτική ιεραρχία που στόχευε στην παροχή εθνικής ασφάλειας, και στην ασφάλεια του ΚΚΣΕ.

Ήταν παρόμοια στην λειτουργία της με την CIA των Ηνωμένων Πολιτείων, με πρόσθετα καθήκοντα την αντι-κατασκοπεία και την εθνική ασφάλεια του FBI, ή με τους δίδυμους οργανισμούς MI5 και MI6 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην Λευκορωσία, μια πρώην Σοβιετική Δημοκρατία, το επίσημο όνομα της Κρατικής Υπηρεσίας Ασφαλείας παραμένει KGB.

Ο όρος χρησιμοποιείται μερικές φορές παραστατικά στο Δυτικό τύπο για να αναφερθεί στην σημερινή FSB μετά την μετονομασία της το 1991 λόγω της αναγνωρισιμότητας και της δημόσιας κατανόησης του όρου. Υπάρχουν βίντεο ντοκουμέντα της πάλαι ποτέ KGB.


Top Secret Russian KGB Files
1947 -2015 !

UFO-Alien Russia. KGB


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ