ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΛΛΑΞΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ...!! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ.ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.



Τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας σταμάτησαν εκατοντάδες ανθρώπους, κυρίως Σύρους, που κατευθύνονταν σήμερα πεζή προς τα δυτικά σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα στην προσπάθειά τους να φθάσουν στην Ευρώπη, δημιουργώντας εν δυνάμει ένα νέο μέτωπο στην κλιμακούμενη μεταναστευτική κρίση.

Η Τουρκία προσφέρει καταφύγιο σε 2 εκατομμύρια ανθρώπους --ο μεγαλύτερος προσφυγικός πληθυσμός στον κόσμο--, όμως εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών και της έλλειψης εργασίας στη χώρα ολοένα και περισσότεροι μετανάστες προσπαθούν να περάσουν λαθραία στην Ελλάδα, που είναι μέλος της ΕΕ, οι περισσότεροι με επικίνδυνα πλεούμενα.

Η τουρκική χωροφυλακή έστησε σήμερα οδοφράγματα κοντά στο Εντιρνέ (Αδριανούπολη), σε απόσταση περίπου 30 χλμ. από τα ελληνικά σύνορα, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι συνωστίζονταν στον δρόμο και άλλοι κατευθύνονταν προς τους γύρω λόφους στην προσπάθειά τους να φθάσουν στα σύνορα.

Οι πρόσφυγες, οι περισσότεροι Σύροι, μερικοί με ομπρέλες για να προφυλάσσουν τα παιδιά τους από τον ήλιο και μια γυναίκα σε αναπηρικό αμαξίδιο, είπαν στο Ρόιτερς πως θέλουν να φθάσουν στην Ελλάδα όπου πιστεύουν πως οι συνθήκες θα είναι καλύτερες απ' ό,τι στην Τουρκία και πως αποφάσισαν να μεταβούν δια ξηράς λόγω των πολλών θανάτων στις θαλάσσιες οδούς.

Σήμερα τουλάχιστον 22 άνθρωποι πνίγηκαν όταν το σκάφος τους ναυάγησε στα ανοικτά των τουρκικών ακτών.

"Δεν μπορούμε να βρούμε δουλειά εδώ. Ακούμε ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα στην Ευρώπη, ότι όλα είναι ελεύθερα", λέει ο 27χρονος Σερίφ από το Καμισλί της Συρίας. 

"Αφού είδαμε τόσους ανθρώπους να πεθαίνουν στη θάλασσα, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε αυτόν τον δρόμο". 

protothema.gr


Ο ρόλος της Άγκυρας 
στην διακίνηση των λαθρομεταναστών 


Η Χρυσή Αυγή έχει αναφερθεί εκτενώς στο παρελθόν στο θέμα. Η επιχείρηση λαθρομετανάστευση μέσω του Αιγαίου από την Τουρκία προς την Ελλάδα είναι μία παρακρατική επιχείρηση. Το έχουν γράψει μάλιστα ακόμη και τουρκικές εφημερίδες στο παρελθόν. Ένα νέο στοιχείο ήλθε να προστεθεί στα όσα ήσαν γνωστά μέχρι τώρα. 

Αδιάσειστα ντοκουμέντα που έχουν στη διάθεση τους οι ελληνικές αρχές αποδεικνύουν ότι ακταιωρός της τούρκικης ακτοφυλακής μεταφέρει λαθρομετανάστες στα ελληνικά χωρικά ύδατα. 

Συγκεκριμένα, πλωτό σκάφος του Λιμενικού στην διάρκεια της περιπολίας του εντόπισε, ξαφνικά, το τούρκικο σκάφος (σ.σ. τα πλήρη διακριτικά του είναι στη διάθεση των ελληνικών αρχών) να πλέει κοντά στο ακρωτήριο Κόρακας της Μυτιλήνης και εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, μεταφέροντας άγνωστο αριθμός λαθρομεταναστών. 

Είναι προφανές ότι η εμπλοκή σκάφους της τούρκικης ακταιωρού σε μεταφορά μεταναστών θα μπορούσε να αποδοθεί σε «διάβρωση», ακόμα και σε υψηλό επίπεδο των διωκτικών αρχών της γειτονικής χώρας από τα πανίσχυρα «κυκλώματα» παράνομης διακίνησης μεταναστών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ