ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16:00 (ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ1)........DEBATE & ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ, ΣΟΥΠΑ Νο2:ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ..

tsipras_meimarakhs_debate

Με την χθεσινή τηλεμαχία, διαλύθηκαν ακόμα και οι τελευταίες αμφιβολίες –από τους πάρα πολύ δύσπιστους- ότι επίκειται «μεγάλη συγκυβέρνηση» διεκπεραίωσης του νέου αριστερού Μνημονίου, ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και λοιπών προθύμων.


Οι δύο «μονομάχοι» -όπως εμφανίζονται για την ανάγκη της πόλωσης, που συμφέρει και τους δυο- δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κρύψουν την… πολιτική έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. 

Χαμογελάκια, φιλοφροσύνες, αστειάκια –για μεγάλα παιδάκια- και… πολιτικός πολιτισμός υψηλότατου επιπέδου, χαρακτηρίζουν την ξινή σούπα που βλέπουμε και τίποτα δε φαίνεται ικανό να τη διαταράξει. Βέβαια, που και που γίνονται και μερικές κοκορομαχίες –περί όνου σκιάς- για να τσιμπάνε και τα εναπομείναντα… πελατάκια, αλλά πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Και βέβαια, δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, γιατί ουσιαστικές πολιτικές διαφορές μεταξύ των δύο «μονομάχων» δεν υπάρχουν – και δεν υπάρχουν γιατί τους ενώνει το Μνημόνιο. 

«Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο» – που λέει και το τραγούδι- και η «μεγάλη συγκυβέρνηση» -το «ταγκό για δύο», όπως την αποκαλεί συνθηματικά ο… σέξι Βαγγέλας- κανονισμένη απ’ αυτούς που επέτρεψαν στον mister Tsipra να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές! 

Τους πραγματικούς αφέντες της χώρας, τους διεθνείς τοκογλύφους!

Χρυσή Αυγή, 
η μόνη εθνική επιλογή!

Αντίοχος



ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16:00 
(ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ1)


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 16:00 θα παραχωρήσει στα Γραφεία Κεντρικής Διοίκησης (Μεσογείων 131,4ος όροφος) την διακαναλική Συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, Μεσογείων 131 (4ος όροφος), 16:00

Η διακαναλική συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ