ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...! Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ!



Αποφυλακίστηκαν πριν από λίγο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός.

Ο δικηγόρος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Νίκος Αντωνιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κ. Μιχαλολιάκος βγήκε από εκεί που παράνομα τον έβαλαν κάποιοι με την πεποίθηση ότι δε θα επιστρέψει ποτέ πίσω, αλλά στη δίκη θα δικαιωθεί πανηγυρικά. θα παραμένει σε κατ οίκον περιορισμό για την κατηγορία της οπλοκατοχής που είναι παράνομη».

Ο Γιάννης Λαγός υπογράμμισε: «Όλα καλά θα πάνε. Η Χρυσή Αυγή θα κάνει αυτό που έχει υποσχεθεί».


Αποθεώθηκαν οι Συναγωνιστές Νικόλαος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός κατά την έξοδό τους από τις φυλακές - 2 ΒΙΝΤΕΟ


Αποθεώθηκαν οι Συναγωνιστές Νικόλαος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός κατά την έξοδό τους από τις φυλακές - 2 ΒΙΝΤΕΟ
Υπό τα θερμά χειροκροτήματα και τις επευφημίες πλήθους Συναγωνιστών που πρόσετρεξε στις φυλακές Κορυδαλλού αποφυλακίστηκαν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός.
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου χαιρέτισε τους Συναγωνιστές με ένα πλατύ χαμόγελο και συνοδευόμενος από την κόρη του, Ουρανία μετέβη εις την οικία του.
Ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός, κατά την έξοδό του δήλωσε προς τους δημοσιογράφους: "Ευχαριστούμε όλους τους Χρυσαυγίτες που ήταν δίπλα μας και στο δικαστήριο θα αποδειχθεί η αθωότητα μας".


Ο δικηγόρος κ. Νίκος Αντωνιάδης δήλωσε για την σημερινή αποφυλάκιση: "Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος έχει την απόλυτη πεποίθηση ότι δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά πίσω. Σε κάποιους μήνες όταν τελειώσει αυτή η περιβόητη δίκη που όλοι περιμένουμε με αγωνία θα αθωωθεί και θα δικαιωθεί πανηγυρικά. Από αύριο δουλειά. Προετοιμασία για την δίκη για την απόδειξη της πλήρους αθωότητας του ιδίου και των υπολοίπων βουλευτών που άδικα κατηγορούνται στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής...

Θα βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό με την δεύτερη κατηγορία της οπλοκατοχής, μια επίσης παράνομη κατηγορία. Διότι η οπλοκατοχή είναι επιβαρυντική περίσταση στο άρθρο 187 και δεν θα έπρεπε να έχει αυτοτελώς ούτε ο κ. Λαγός ούτε ο κ. Μιχαλολιάκος κριθεί δικονομικά από την Δικαιοσύνη. Ο δεύτερος όρος του κατ΄οίκον περιορισμού είναι παράνομοςΘα κάνουμε αυτό που πρέπει τις επόμενες ημέρες για να αρθεί και αυτός ο περιοριστικός όρος.

Η πρόωρη αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου δείχνει ότι κάτι αλλάζει στην Δικαιοσύνη και στον τρόπο που αντιμετωπίζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής."  


Χρήστος Παππάς: Να πάψει ο εισαγγελέας να εμποδίζει την εύρυθμη λειτουργία της Βουλής



Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Η απαγόρευση σε εκλεγμένους βουλευτές να ψηφίζουν και να συμμετέχουν σε συνεδριάσεις της Βουλής καταπατά την λαϊκή ετυμηγορία και καταλύει το Σύνταγμα.
Απαιτούμε να πάψει πια αυτή η κοροϊδία, η οποία στόχο έχει να πλήξει την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Απαιτούμε να πάψει η δικαστική εξουσία να παρεμβαίνει στην νομοθετική, όπως παρενέβη η εκτελεστική εξουσία, δηλαδή Σαμαράς, Βενιζέλος και λοιποί στην δικαστική εξουσία τον Σεπτέμβριο του 2013.
Να σταματήσει πια αυτή η κοροϊδία, να αποκατασταθεί η νομιμότητα, το Σύνταγμα και η Λαϊκή Κυριαρχία!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ