ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Προτροπή ακροαριστερών για εκφοβισμό του δικαστηρίου στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Προτροπή ακροαριστερών για εκφοβισμό του δικαστηρίου στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής



Σε εβδομαδιαίο έντυπο, λοιπόν, μερικών μόλις εκατοντάδων φύλλων κυκλοφορίας, του οποίου συντάκτης παρακολουθεί σε μόνιμη βάση την δίκη στον Κορυδαλλό, γράφονται, μεταξύ άλλων, ότι «βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο που έχει ως στόχο, όχι μόνο να οδηγήσει σε απαλλαγή τα γκεσέμια της νεοναζιστικής συμμορίας, αλλά να ρίξει στα μαλακά ακόμα και τους δολοφόνους των ταγμάτων εφόδου. Άλλους να τους οδηγήσει σε απαλλαγή από τον πρώτο κιόλας βαθμό και άλλους να τους οδηγήσει σε μείωση ποινής ή ακόμα και απαλλαγή στο δεύτερο βαθμό, χτίζοντας από τώρα το έδαφος επί του οποίου θα πατήσει η υπεράσπισή τους», ενώ το τέλος του κειμένου έχει ως εξής: «Εμείς χτυπάμε το καμπανάκι του κινδύνου. Πρέπει να δοθεί αγώνας για να μην εξελιχθεί η δίκη των νεοναζιστικών καθαρμάτων σύμφωνα με το σχέδιο. Αγώνας όχι μόνο μέσα στο δικαστήριο, αλλά και έξω απ΄αυτό, ώστε να οργανωθεί αυτό που θα ονομάζαμε “πίεση της αντιφασιστικής κοινής γνώμης”».
Δεν θα σταθούμε στο πώς ένα έντυπο με τόσο χαμηλή κυκλοφορία μπορεί και συντηρεί βιοποριστικά τόσο τον συντάκτη του κειμένου όσο και άλλους συμμετέχοντες σ΄αυτό το εκδοτικό έκτρωμα του σταλινικού περιθωρίου. Ούτε στο ότι η ρυπαροφυλλάδα αυτή είχε χαρακτηρίσει στο παρελθόν ως «εκτέλεση» την άνανδρη δολοφονία των Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, λέγοντας μάλιστα ότι ηθικά και πολιτικά η δολοφονία τους δεν είναι καταδικαστέα.
Το μόνο που θα πούμε είναι ότι: α) Δυστυχώς, για τα φρικτά αυτά απολιθώματα, δεν ζούμε στην Σοβιετική Ένωση του ψυχοπαθή «πατερούλη» Στάλιν και του εξίσου ψυχοπαθή «εισαγγελέα» Βισίνσκι, όπου οι κατηγορούμενοι υπό την επήρεια ψυχοφαρμάκων και συνεχείς ξυλοδαρμούς θα «ομολογούσαν» την ενοχή τους. Η εξέλιξη και η κατάληξη της δίκης θα αποτελέσει ένα φιάσκο τόσο για τους εμπνευστές της σκευωρίας όσο και για τα κάθε είδους δεκανίκια τους
β) τον χαρακτηρισμό  «καθάρματα» τον επιστρέφουμε στα θρασύδειλα αυτά υποκείμενα, τα οποία ως φορείς προδοτικών απόψεων για μια ολόκληρη ζωή κέρδισαν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν όταν την δεκαετία του ΄80 κρεμούσαν άθλια και εμετικά πανώ με το σύνθημα «Επαγγελματίες Βορειοηπειρώτες κάτω τα χέρια από την σοσιαλιστική Αλβανία».
γ) Χτυπήστε καλύτερα το καμπανάκι του ανύπαρκτου μυαλού σας! Όσο για τις έμμεσες απειλές στο τέλος του κειμένου, τα όσα γίνονται μέσα στο δικαστήριο είναι ξεκάθαρο ότι οδηγούν στην συντριβή των αστήριχτων και ασύνδετων εξωφρενικών θέσεών τους. Αλλά τα όσα λένε για έξω από το δικαστήριο και την λεγόμενη «πίεση της αντιφασιστικής κοινής γνώμης», είναι φανερό ότι αποτελούν σαφή προτροπή προς εκφοβισμό της έδρας του δικαστηρίου, έτσι ώστε να οδηγηθεί η απόφαση προς τα εκεί που το καθεστώς και οι περιθωριακοί ακροαριστεροί κύκλοι θέλουν. Και δεν αναφερόμαστε, φυσικά, στις βαρετές και γελοίες «συγκεντρώσεις» των 10 – 15 γραφικών αργόσχολων αριστεριστών έξω από τον χώρο του δικαστηρίου, κάθε φορά που έχει συνεδρίαση.
Η «πίεση», προφανώς, θα έχει άλλου είδους περιεχόμενο, με σκοπό την τρομοκράτηση του δικαστηρίου. Στις προκλήσεις αυτές, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι: σταλινικά (και μη) αποβράσματα πίσω στις τρύπες σας! Τα σκοτεινά σχέδιά σας δεν θα περάσουν!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ