ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαχόλους: Όψιμοι αντιμνημονιακοί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ




Απίστευτο θράσος και αναίδεια από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, αλλά και από τα υπολείμματα της ΔΗΜΑΡ που συνεργάστηκαν με το ΠΑΣΟΚ για να μπορούν να έχουν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, καθώς νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι μια Χώρα λωτοφάγων και ο Λαός της έχει ξεχάσει την στάση τους υπερψήφισης του τρίτου Μνημονίου στις 14 Αυγούστου.

Αφού τότε ξεπέρασαν σε φιλομνημονιακή προπαγάνδα ακόμη και τον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας εν λευκώ εξουσιοδότηση (!) στον Τσίπρα να φέρει οποιαδήποτε (!!) συμφωνία από τις Βρυξέλλες, τώρα παριστάνουν εκ του ασφαλούς τους αντιδρώντες στα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση, τα οποία είναι Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ψηφίστηκε κι απ' αυτούς στις 14 Αυγούστου.

Η Ν.Δ., δια του προέδρου της Ευάγγελου Μεϊμαράκη, δήλωσε ότι θα στηρίξει καθετί το οποίο θεωρεί θετικό, εποικοδομητικό, αναπτυξιακό, μεταρρυθμιστικό και θα αποδοκιμάσει κάθε μέτρο το οποίο είναι υφεσιακό, που είναι περικοπές και φόροι, μόνο και μόνο για να συντηρηθεί ένα αναποτελεσματικό, μεγάλο και φθαρμένο κράτος. «αυτό, λοιπόν, θα φανεί στην Βουλή όταν κατατεθεί το νομοσχέδιο, θα το διαβάσουμε και εκεί θα πάρουμε συγκεκριμένη θέση και άποψη» είπε. Φτηνοί «εξυπνακισμοί» από τη ΝΔ, η οποία μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει την θέση της ως Αξιωματική αντιπολίτευση ρίχνει ορισμένες «τουφεκιές» στον αέρα για «την τιμή των όπλων».

Όσο για το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση του τονίζει ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση και θα αφορούν νέους φόρους, που θα περιλαμβάνουν νέες επιβαρύνσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους. Στον ίδιο ρυθμό θρασύτητας και αναίδειας βλέπουμε ότι κινείται και το ΠΑΣΟΚ, λες και έχει ξεχαστεί η στάση του υπέρ αυτών των μέτρων πριν από δύο μήνες. Εάν, βεβαίως, σε λίγο καιρό το ΠΑΣΟΚ μπει κι αυτό στην συγκυβέρνηση τότε θα δούμε μια εντελώς διαφορετική συμπεριφορά απ' αυτό.

Στην ίδια λογική κινήθηκε και η ΔΗΜΑΡ, που με τοποθέτηση του προέδρου της (και βουλευτή μέσω του ΠΑΣΟΚ!) Θ. Θεοχαρόπουλου ανακοίνωσε: «Η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα υπερψηφίσει τα οικονομικά αναποτελεσματικά και κοινωνικά άδικα μέτρα που προέρχονται από την αδυναμία και σήμερα της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί με αποτελεσματικό τρόπο».

Εδώ τα λόγια περιττεύουν. Η ΔΗΜΑΡ, η οποία για ένα ολόκληρο χρόνο (από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι τον Ιούνιο του 2013) στήριξε μαζί με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κάθε μνημονιακό μέτρο, για να αποχωρήσει λόγω διαφωνίας στο θέμα της... ΕΡΤ, τώρα «την έπιασε ο πόνος» για τα «άδικα μέτρα» της νυν συγκυβέρνησης.

Για όλους αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες, που θεωρούν ότι η λήθη του χρόνου μπορεί να σβήσει την αισχρή στάση τους, ακόμη κι αν αυτή είναι πολύ νωπή, η Λαϊκή ετυμηγορία κοινωνικά και εκλογικά πρέπει να είναι αμείλικτη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ