ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Συγχαρητήρια στην Χρυσή Αυγή από το Ρωσικό συγκυβερνών κόμμα “Πατρίδα” για την εκλογική νίκη

Σε αφιέρωμα στην ιστοσελίδα του συγκυβερνώντος Ρωσικού κόμματος "Πατρίδα" (Родина) για τις πρόσφατες εκλογές στην χώρα μας γίνεται μνεία για τα ποσοστά που απέσπασε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αλλά και για τις σχέσεις που έχει η Χρυσή Αυγή και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο με το ρωσικό αδελφό κόμμα.
Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ρωσικού εθνικιστικού κινήματος, Федор Бирюков, συγκεκριμένα δήλωσε: "Ειλικρινά, αυτό που έκανε η ομάδα της Χρυσής Αυγής είναι ένα "πρωτάθλημα". Σε αυτό το κόμμα και στο αδελφό του Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο της Κύπρου έχω καλούς φίλους. Έτσι, η γνώμη μου για τις εκλογές στην Ελλάδα ήταν προκατειλημμένη. Η Χρυσή Αυγή τερμάτισε στην τρίτη θέση βελτιώνοντας τα προηγούμενα αποτελέσματά της και ενισχύονταν των αριθμό των εδρών της στο Κοινοβούλιο. Έτσι, θα ήθελα να ευχηθώ στους Έλληνες πατριώτες νέες νίκες!"
Εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αδελφούς μας από την Ρωσία για την στήριξη τους αλλά και να τους υποσχεθούμε ότι για εμάς, τους Έλληνες Εθνικιστές, ο παράγοντας Ρωσία είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο που δυστυχώς δεν έχει αναπτυχθεί όπως θα έπρεπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ