ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΑΥΤΟΙ ΜΕ «ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ» ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΛΥΣΕΙΣ......ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 – ΒΙΝΤΕΟ.



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky και έδωσε συνέντευξη στους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο, Γιάννη Λοβέρδο και Γιώργο Χουδαλάκη.
Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αφού σημείωσε τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από κόμματα και ΜΜΕ, ξεκαθάρισε τις θέσεις του κόμματος για την επιστροφή στην εθνική παραγωγή, την ελληνική αυτάρκεια, το ευρώ και το εθνικό νόμισμα.

Για τους δυο «μονομάχους» της εξουσίας, Τσίπρα και Μεϊμαράκη δήλωσε πως είναι και οι δυο εθνικά επικίνδυνοι, καθώς θα συνεχίσουν υποτακτικά την εφαρμογή των εθνοκτόνων Μνημονίων.

Παράλληλα, το πολιτικό σύστημα υποβοηθούμενο και από τις δημοσκοπήσεις προωθεί μια μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Τόνισε την ανθελληνική πολιτική της Ε.Ε. που με την Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ οδηγεί την Πατρίδα μας σε ασφυξία και αφανισμό από την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών.

Τέλος, ξεκαθάρισε την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός. 

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 49

Αλήθεια, πως θα μας φαινόταν, αν αύριο οι κυβερνώντες μας αποφάσιζαν 30% μείωση στις βουλευτικές τους αποζημιώσεις, αν επίσης αποφάσιζαν κατάργηση των προνομίων τους ( αυτοκίνητα, έξοδα γραφείων, σίτισης, τηλεφώνων κλπ); Μάλλον θα αναφωνούσαν σύσσωμοι οι Έλληνες, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! Αλλά, επειδή, αυτό ακόμη φαντάζει κάπως μακρινό, ευτυχώς  όχι για πολύ, ας αρκεστούμε σε άλλες πιο «βατές» λύσεις, τα λεγόμενα ισοδύναμα. 

Τις προάλλες, που ο πρόεδρος της Ν.Δ επισκέφτηκε την Αιτωλ/νία, διαβεβαίωσε τους εκεί αγρότες ότι η Ν.Δ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο που αφορά την φορολογία των κατ’ επαγγέλματος αγροτών. Μίλησε μάλιστα ότι έχει βρει και ισοδύναμα μέτρα, αποφεύγοντας όμως να κατονομάσει ποια είναι αυτά, ανεξάρτητα αν πριν ένα μήνα και κάτι ψήφισε τα αντίθετα απ’ ότι ισχυρίζεται τώρα. Όπως όλοι καταλαβαίνεται τα ισοδύναμα θα επιβαρύνουν την τσέπη όλων μας.  

Προχθές στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη δική του πρόταση για ισοδύναμα μέτρα, από το σάλο που δημιούργησε ο επιβαλλόμενος ΦΠΑ, στην ιδιωτική εκπαίδευση: «θα μπορούσε να επιβληθεί μεγαλύτερη φορολόγηση στα τσιγάρα αντί για αυξήσεις στα φροντιστήρια και να μειωθεί η επιχορήγηση στο Ταμείο Εργαζομένων της ΔΕΗ, που παίρνουν 600 εκατ. τον χρόνο». Όσον αφορά τη μείωση της επιχορήγησης στο Ταμείο της ΔΕΗ, συμφωνώ και επαυξάνω. Όσον αφορά την αύξηση της έμμεσης φορολογία στα τσιγάρα, λες και πρόκειται για πούρα Αβάνας, διαφωνώ. 

Τα δύο προαναφερόμενα πολιτικά πρόσωπα, και όχι μόνο, έχουν την λύση στο τσεπάκι τους, σε οποιοδήποτε δημοσιονομικό πρόβλημα προκύψει στη Χώρα μας, έχοντας ως λύση τους φόρους. Αλλά η επιβολή νέων φόρων σημαίνει έμμεσα και μειώσεις μισθών και συντάξεων για τον χειμαζόμενο λαό μας. Το ζητούμενο, κύριοι της Ν.Δ, δεν είναι προσπαθώντας να φτιάξουμε κάτι, να διαλύσουμε αντίστοιχα κάτι άλλο. Αλλά εσείς είστε ικανοί μόνο για καταστροφές, μετ’ αποδοχών. 

Τις προάλλες ο αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ανέφερε μεταξύ άλλων, και το πρόγραμμα επιδότησης των ανύπαντρων μητέρων, καθώς και την επιδότηση των τρίτεκνων οικογενειών. Το πρόγραμμα αυτό θα επιδοτηθεί από τα έσοδα που θα προκύψουν από την κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Είναι εφικτό αυτό; Βεβαίως και είναι εφικτό αν υπάρχει Εθνική Ηγεσία, ώστε να προβεί στην παραπάνω κατάργηση. 

Το ποσό βέβαια δεν είναι τεράστιο, αλλά πάντως για αρχή και δεδομένης της οικονομικής καταστάσεως, σίγουρα θα αποτελέσει μία ανάσα προς τους επικαρπωτές. Θα προκαλέσει όμως και ασφυξία στους πρώην επικαρπωτές. Αυτά είναι μέτρα κ. ΜεΙμαράκη και κ. Μητσοτάκη, που όμως δεν έχετε τα κότσια για να τα υλοποιήσετε. Και ξέρετε γιατί; Γιατί την επομένη δεν θα βρεθεί έδρανο για σας στο κοινοβούλιο. 

Το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής έγκειται πρωτίστως στην ανακούφιση των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας, με έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις περιττές δαπάνες του δημοσίου τομέα. Και αν κάποιοι νομίζουν ότι το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής διεξόδου από την κρίση, αποτελεί λόγια του αέρα, δεν έχουν παρά να κοιτάξουν κατάματα την ηγετική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου. Εκεί θα διαπιστώσουν ότι δεν αστειευόμαστε!

Σ. Παιδάκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ