ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ψήφος στη ΝΔ, σημαίνει ψήφος στον Σύριζα. ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, συγκυβέρνηση με… εμπειρία ! . Ακόμα και με Τσίπρα πρωθυπουργό !

Φορτσάρει η Νουδούλα 
για «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον Σύριζα, ακόμα και με Τσίπρα πρωθυπουργό!


Η ΝΔ έχει γίνει ουρά της μνημονιακής αριστεράςΨήφος στη ΝΔ, σημαίνει ψήφος στον Σύριζα.

Μπορεί να ξύπνησε επιτέλους το αντιπολιτευτικό δαιμόνιο της νουδούλας –για προφανείς λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, εν όψει των επικείμενων εκλογών- αλλά ο πραγματικός της σκοπός είναι, αφού διασωθεί εκλογικά,να συμμετάσχει μετεκλογικά σε «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον ΣΥΡΙΖΑ (και λοιπές μνημονιακές δυνάμεις…) και μάλιστα με τον Τσίπρα πρωθυπουργό!

Μπορεί, λοιπόν, το Βοριδομπουμπουκαριό να ταΐζει αβέρτα… «σκληρό δεξιό» κουτόχορτο τα… πελατάκια, για «να φύγουν οι κομμουνισταί από την εξουσία», αλλά άλλοι βουλευτές της νουδούλας είναι…μαρτυριάρηδες και χαλάνε τη «σκληρή δεξιά»… κουτόσουπα. 

Όπως για παράδειγμα ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βήματος, αποκάλυψε τις πραγματικές προθέσεις της νουδούλας για «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τους… «κομμουνιστάς», καθότι διαπιστώνει ότι τους λείπει η…εμπειρία. 

Ιδού τα συχαρίκια:

«Εγώ πιστεύω από καιρό και υποστηρίζω ότι έπρεπε να έχει βρεθεί μια συναινετική βάση. Εγώ θα ήμουν πρόθυμος και η Ν.Δ. να λειτουργήσει στο πλαίσιο της σημερινής κατάστασης, δηλαδή με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα, ο οποίος είχε μια ευρύτατη πλειοψηφία στη Βουλή για να στηρίξει τα μέτρα, τα οποία πρότεινε και είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά χρονικά. Θεωρώ ότι το πρόσωπο του πρωθυπουργού είναι ένα πρόσωπο συμπαθές, νεανικό, το οποίο είναι επικοινωνιακό και το οποίο έχει πάρα πολλά θετικά στοιχεία. Δυστυχώς, η έλλειψη εμπειρίας και η αλαζονεία οδηγούν σε αδιέξοδα, τα οποία δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα τα υπερβεί. Τον ακούω με πολύ προσοχή να λέει ότι δεν έχει εμπειρία, αλλά δυστυχώς η πολιτική χρειάζεται εμπειρία. Δεν μπορούμε να μάθουμε την ώρα που διοικούμε. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να μην είχε την εμπειρία που χρειάζεται, έπρεπε να επιλέξει όμως πρόσωπα γύρω του, τα οποία να του επιτρέψουν να μην φέρει την Ελλάδα στο αδιέξοδο που έχει φτάσει σήμερα. Εάν είχε καταφύγει σε τέτοιους ανθρώπους, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και στο χώρο του, θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει πολλά κακά. Η απειρία είναι κακός σύμβουλος και φοβάμαι αυτή την ώρα ο κ. πρωθυπουργός, έχει από την άποψη αυτή λιγάκι ξεφύγει».

ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, 
συγκυβέρνηση με… εμπειρία!

Ψήφος στη ΝΔ, σημαίνει ψήφος στον Σύριζα.

Αθανάσιος Βασιλόπουλος



Δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας πολιτικά αφελής που να πιστεύει ότι ο διαλυμένος ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναπάρει το ίδιο ποσοστό που είχε πάρει στις 25 Ιανουαρίου. Επομένως, γιατί ο κ. Τσίπρας πάει σε εκλογές, γνωρίζοντας ότι θα μειώσει τα ποσοστά του;


Το πράγμα είναι πολύ απλό. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να διαχειριστούν τα μνημόνια, αλλά δεν το κατάφεραν. Λίγες μόνο στιγμές πριν την κατάρρευση ολόκληρου του πολιτικού συστήματος και την ανατροπή του, το μόνο που απομένει στα κόμματα είναι να συγκυβερνήσουν όλα μαζί ως μια ύστατη προσπάθεια διάσωσης του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματός τους.


Ο κ. Τσίπρας λοιπόν, μη μπορώντας τώρα να συγκυβερνήσει με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, με βάση την λαϊκή εντολή που πήρε στις 25 Ιανουαρίου, θέλει να το επιτύχει αυτό, καλυπτόμενος πίσω από την υφαρπαγή μιας νέας λαϊκής εντολής, η οποία θα ερμηνευτεί ως εντολή για συνεργασία. Εδώ άλλαξε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, τώρα θα κολλήσει; 



Αφού έδωσε εξετάσεις «νομιμοφροσύνης» στο σύστημα και στους διεθνείς και ντόπιους ολιγάρχες, υπογράφοντας το φρικτό τρίτο μνημόνιο, σπεύδει σε εκλογές, πριν αρχίσει η εφαρμογή του φρικτού τρίτου μνημονίουυπολογίζοντας ότι ο εναπομείνας ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και ο ίδιος πρωθυπουργός της μελλοντικής οικουμενικής κυβέρνησης.


Επομένως, κλείστε τα αυτιά σας σε ότι ακούσετε από εδώ και πέρα και τις σικέ πολιτικές αντιπαραθέσεις και κατηγορίες ένθεν κακείθεν, για την εξασφάλιση των πολιτικών τους μαντριών. 

Οι άνθρωποι παίζουν θέατρο πολιτικής επιβίωσης και καλούν όλους εμάς να νομιμοποιήσουμε το παιχνίδι τους.

"Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ 
και βγαίνει ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ"
"Ψηφίζεις ΝΔ και βγαίνει ΠΑΣΟΚ",

"Ψηφίζεις ΝΔ και βγαίνει Σύριζα"!

"Ψηφίζεις Σύριζα 
και σου βγαίνει ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ


Τι κάνουμε; 

Ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Το σύστημα αυτό πρέπει να ανατραπεί.


Η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για να προασπίσει τα δικαιώματα όλων των Ελλήνων και να αποτρέψει το ξεπούλημα της Πατρίδος μας, από τις μνημονιακές δυνάμεις του Σύριζα, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού. 


ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ: 
ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
Ενάντια στούς πάσης φύσεως
 ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Με τη δύναμη του Ελληνικού Λαού, 
η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει!
ΟΧΙ στα Μνημόνια, 
ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες 
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ