ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.


foroiΣε λίγες μέρες καλούμαστε να εκλέξουμε την νέα κυβέρνηση που θα κάνει πράξη το 3ο μνημόνιο. Μην τους αφήσετε να το κάνουν πράξη! 

Δυναμώστε το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα. 

Δυναμώστε την φωνή της Χρυσής Αυγής, της μόνης καθαρής και γνήσιας αντιμνημονιακής φωνής , που αντιτάσσεται από την πρώτη στιγμή της κοινοβουλευτικής της παρουσίας στο Μνημόνιο και είναι εδώ για να στηρίξει με την υπεύθυνη πολιτική της στάση την βούληση του 62% του Ελληνικού Λαού που είπε «όχι στο μνημόνιο». 

Πριν πάτε να ψηφίσετε δείτε τι έφεραν οι εθνοσωτήρες της Πρώτης φοράς αριστερά σε συνεργασία με την ψοφοδεξιά και τα δεκανίκια τους. 

Η ελπίδα ήρθε αλλά δεν έκανε στάση και το μαρτύριο του Ελληνικού λαού συνεχίζεται:

2% η αύξηση κρατήσεων στις κύριες συντάξεις

6% κρατήσεις (για πρώτη φορά) και στις επικουρικές

35,2% περικοπές στην επικούρηση Ταμείων που θα ενοποιηθούν

40% πέναλτι για τις πρόωρες αποχωρήσεις

200 € η κατώτατη χωρίς 15ετία και πριν από το 67ο έτος

Δημόσιο

Περικοπές σε αποζημιώσεις για οδοιπορικά, και εκτός έδρας και διανυκτερεύσεις

Χαράτσι σε όλες τις μισθολογικές παροχές

Αγρότες

Περικοπή επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης

Αύξηση φορολογίας στο 20% (2016) και στο 26% (2017)

Επιχειρήσεις
Προκαταβολή φόρου στο 100%

Αύξηση προκαταβολής φόρου (αναδρομικά) και για το 2014

Κατάργηση προκαταβολής φόρου 26% για συναλλαγές με εταιρείες σε φορολογικούς παραδείσους

Φόροι – Πρόστιμα
Πρόστιμο έως 150 € (μέσω TAXIS) για Ι.Χ. που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ

Αυξάνεται ο φόρος στο οινόπνευμα

Τεκμήρια

Επαναφορά φορολόγησης με 26% από το πρώτο ευρώ μέσω τεκμαρτού (και όχι πραγματικού) εισοδήματος

Εφαρμογή προκαταβολής φόρου 75% και 100% ακόμα και για τα τεκμαρτά εισοδήματα

ΕΝΦΙΑ

Σε πέντε αντί για επτά δόσεις

Καταργείται η απαλλαγή από τον συμπληρωματικό φόρο για ενοικιαζόμενα δωμάτια σε ατομικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
Παρατείνεται (για το 2015) η έκπτωση 20% για τα μη ηλεκτροδοτούμενα.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 


ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ! 


1240 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!


foroi-apelpisia
Τα 2.305.751 εκκαθαριστικά σημειώματα που έχουν εκδοθεί ηλεκτρονικά για την καταβολή του φόρου εισοδήματος προβλέπουν δυσβάσταχτο φόρο που θα αγγίξει κατά μέσο όρο τα 1.240 ευρώ για τον κάθε παραλήπτη.

Η προθεσμία για την εφάπαξ καταβολή του φόρου ή για την πληρωμή της 1ης δόσης λήγει την ερχόμενη Δευτέρα και από την Τρίτη αρχίζει να μετράει προσαύξηση 0,73% για την εκπρόθεσμη καταβολή του. Τυπικά, η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων λήγει αύριο. Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, θα είναι εφικτή η υποβολή δηλώσεων (χωρίς το πρόστιμο των 100 ευρώ) έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Μοναδική επίπτωση για όσους έχουν χρεωστικό εκκαθαριστικό είναι ότι θα υποστούν αύξηση φόρου (0,73%) λόγω εκπρόθεσμης καταβολής της δόσης.

Από την εκκαθάριση των 5.569.163 φορολογικών δηλώσεων που έχουν υποβληθεί από τα φυσικά πρόσωπα προκύπτουν τα εξής:

Βρέθηκαν 2.305.751 χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα, με τα οποία βεβαιώθηκαν φόροι προς πληρωμή συνολικού ύψους 2,86 δις ευρώ πάνω από τις αρχικές εκτιμήσεις του υπουργείου Οικονομικών. Θεωρείται βέβαια εξαιρετικά αμφίβολο αν το ποσό αυτό θα μπει στα κρατικά ταμεία, επειδή η ικανότητα πληρωμής των πολιτών είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι κάθε παραλήπτης χρεωστικού εκκαθαριστικού καλείται να πληρώσει κατά μέσο όρο 1.240 ευρώ!

Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου οι φορολογούμενοι που είτε έλαβαν είτε θα έχουν λάβει χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα  για τις φετινές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, εφόσον δεν έχουν εξοφλήσει εφάπαξ τα συνολικά ποσά των οφειλών που θα έχουν προκύψει από τα συγκεκριμένα εκκαθαριστικά, θα πρέπει να πληρώσουν τη δεύτερη δόση των οφειλών αυτών.

Μην ξεχνάμε ότι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, όλοι οι παραπάνω φορολογούμενοι θα πρέπει να έχουν καταβάλλει και την τρίτη δόση των οφειλών που αναγράφονται στα χρεωστικά εκκαθαριστικά τους.


Είπατε τίποτα για αλαλούμ; 













Οι σφετεριστές του αποταμιευμένου μόχθου μας προσπαθούν να κερδίσουν την μάχη των εντυπώσεων με παραπειστικά συνθήματα, έντεχνο ψεύδος και πλασματικά προσωπεία. 



Ολοι αυτοί που ουρλιάζουν κατά της Χρυσής Αυγής θυμίζουν την ξέκωλη της γειτονιάς που προσπαθεί να βγάλει όλες τις άλλες γειτονοπούλες πουτάνες για να καλύψει τις δικές της τις πομπές.


Επομένως, κλείστε τα αυτιά σας σε ότι ακούσετε από εδώ και πέρα και τις σικέ πολιτικές αντιπαραθέσεις και κατηγορίες ένθεν κακείθεν, για την εξασφάλιση των πολιτικών τους μαντριών.

Είπαμε, οι άνθρωποι παίζουν θέατρο 

πολιτικής επιβίωσης και καλούν όλους εμάς 

να νομιμοποιήσουμε
το παιχνίδι τους.

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ. 

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.



Η δύναμη είναι στο χέρι σας 

και η 20η Σεπτεμβρίου

πλησιάζει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ