ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Έρχεται η Χρυσή Αυγή: Ο Εθνικισμός θα είναι η απάντηση ενός Λαού που θα αγωνιστεί για την επιβίωσή του

Tο κύριο άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί:

Διανοούμενοι, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και παράκεντρα της παγκοσμιοποίησης πλέον προειδοποιούν ανοιχτά: Έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Το μνημόνιο της αριστεράς, αφότου ψηφίστηκε από τις Ηνωμένες Μνημονιακές Δυνάμεις (Πασόκ, ΝΔ, Σύριζα, Ανέλ, Ποτάμι) απέδειξε σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι υπάρχουν μονάχα δύο κόμματα: Η Χρυσή Αυγή και οι άλλοι!

Αυτό που προσπάθησαν να προλάβουν με τις παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, γίνεται με βήμα γοργό πραγματικότητα. Το ένστικτό της επιβίωσης του Έθνους των Ελλήνων ξυπνάει και σηκώνει τα μαυροκόκκινα λάβαρα της Χρυσής Αυγής.

Πολλοί ήταν οι διανοούμενοι, τα ΜΜΕ, οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι που καθ’ όλη τη διάρκεια της «σκληρής διαπραγμάτευσης» προέτρεπαν του διεθνείς τοκογλύφους να δώσουν ένα «ελαφρύ» μνημόνιο στον Τσίπρα για να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή.

Το συγκεκριμένο επιχείρημα που επανέλαβαν άνθρωποι όπως ο Κρούγκμαν, ο Τσόμσκυ, ο John Gray, οι Financial Times και άλλοι πολλοί, ήταν στην ουσία και το μόνο διαπραγματευτικό όπλο του Τσίπρα, ο οποίος το επαναλάμβανε συχνότατα και μέσω όλων των εκπροσώπων του – υπουργών.

Τώρα το αριστερό μνημόνιο είναι μία ζοφερή πραγματικότητα και ήδη τα δύο πρώτα πακέτα προαπαιτούμενών του έχουν ψηφιστεί από τις Ηνωμένες Μνημονιακές Δυνάμεις (στα πρότυπα των ΗΠΑ). Πλέον οι προειδοποιήσεις έχουν δώσει τη θέση τους στις αναλύσεις, που λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα: Έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Ενδεικτικά παραθέτουμε τις τελευταίες των δηλώσεων:

Centre of European Reform – παράκεντρο της παγκοσμιοποίησης: «οι άνθρωποι μπορεί να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η τελευταία τους ελπίδα βρίσκεται στην Χρυσή Αυγή»

Ναόμι Κλάιν – Ιουδαία συγγραφέας: «Άραγε, θα προσποιούνται τους έκπληκτους και τους αθώους αν οι Έλληνες την επόμενη φορά ψηφίσουν τη Χρυσή Αγή;»

Μπέρνι Σάντερς – Αμερικανός γερουσιαστής: «Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν αποτυγχάνει η δημοκρατία και οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάρουν αυτό που ψήφισαν, τότε ο κόσμος μπορεί να στραφεί σε κόμματα σαν τη Χρυσή Αυγή».

Ήδη το αναπόφευκτο έχει αρχίσει και γίνεται πραγματικότητα. Η δημοσκόπηση του zougla.gr έδειξε άνοδο της Χρυσής Αυγής κατά 4%, ενώ οι συστημικές δημοσκοπήσεις «επιμένουν» σε μία άνοδο μόλις 1,5% σε μία εβδομάδα. 

Η Χρυσή Αυγή έρχεται εκφράζοντας την βούληση ενός ολόκληρου Λαού για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ