ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Τρόμαξέ τους! Ψήφισε Χρυσή Αυγή!



Μάλιστα! Είχαν δεν είχαν, το βρήκαν το… δίλημμα των προσεχών εκλογών τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου (δηλαδή όλα, πλην Χρυσής Αυγής). 

Το οποίο είναι το εξής φοβερό και τρομερό, που άπτεται των… προβλημάτων του ελληνικού λαού: θα γίνουν οι εκλογές στις 20 ή στις 27 Σεπτεμβρίου;

Ναι, γι’ αυτό μαλώνουν οι… τοξότες! Αν ο πρόεδρος Παυλόπουλος οφείλει ή όχι να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για να διερευνήσει (τάχαμου, τάχαμου…) το σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή. 

Παραμύθι κυρά μου βεβαίως, διότι εκλογές θα γίνουν και το ξέρουν όλοι. Αλλά, όπως είπαμε, το θέμα είναι η… ημερομηνία. Αν γίνει το συμβούλιο των αρχηγών θα υπάρξει καθυστέρηση και οι εκλογές θα γίνουν στις 27 ή και αργότερα, αν όχι θα γίνουν στις 20.

Έτσι, οι βαρύμαγκας Βαγγέλας και… αγιατολάχ Λαφαζανί έχουν κάνει άτυπο μέτωπο, στο οποίο έχουν προσχωρήσει η Φώφη και ο Θεοδωράκης, υπέρ της… καθυστέρησης, ενώ Τσίπρας και Καμμένος είναι υπέρ της… επίσπευσης.

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η που-του-βου Ζωή: κάτω η ουσία, ζήτω η διαδικασία!

Επί της ουσίας, γιατί οι… τοξότες μαλώνουν περί όνου σκιάς; Διότι, δεν έχουν άλλες διαφορές μεταξύ τους (είναι όλοι –μηδέ των… Σαχλαμαρίστας εξαιρουμένων- μνημονιακοί) και κάτι άσχετο πρέπει να βρουν για να δείξουν στον ελληνικό λαό ότι… διαφέρουν!

Τρόμαξέ τους! Ψήφισε Χρυσή Αυγή!

Αντίοχος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ