ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ… 72



Συνεχίζεται το χοντρό παραμύθιασμα του ελληνικού λαού, από τα πρόθυμα παπαγαλάκια της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙΟΥ-ΠΑΣΟΚ, με «τσόντα» το ΚΚΕ.

Το νέο παραμύθι που διακινούν, είναι για σύνταξη στα… 72!!!

Αν μπείτε, λοιπόν, σε οποιαδήποτε καθεστωτική ιστοσελίδα, θα δείτε ότι σήμερα «παίζει» αβέρτα αυτή η τρομακτική «είδηση». Ότι οι λεγόμενοι «δανειστές» (διεθνείς τοκογλύφοι) δήθεν επιμένουν στο θέμα της περαιτέρω αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα… 72 χρόνια, στο πλαίσιο των νέων προαπαιτουμένων που φέρονται να απαιτούν από τη συγκυβέρνηση.

Το σενάριο διακίνησε η εφημερίδα «Αγορά» και αναφέρει ότι οι εκπρόσωποι των «Θεσμών» (δηλαδή της τρόικα) ζητούν να συνδεθεί το όριο συνταξιοδότησης με το προσδόκιμο ζωής και από το 2021 να ανεβαίνει κάθε χρόνο κατά 0,5 έτος και μέχρι να φτάσει τα 70 έτη. Μάλιστα, σε βάθος χρόνου, ο στόχος τους είναι να διαμορφωθεί στα 72 έτη, γιατί εμείς οι Έλληνες έχουμε μεγάλο… προσδόκιμο ζωής.

Ποια είναι η αλήθεια; 

Η συγκυβέρνηση έχει αποδεχθεί τις ρυθμίσεις για να πάνε οι συντάξεις στα 67, οι οποίες ρυθμίσεις συμπεριλαμβάνονται στην τρίτη δόση των «προαπαιτουμένων», που θα ψηφιστούν –μάλλον- στις αρχές Αυγούστου. Αλλά, διακινεί –μέσω των παπαγάλων της- ότι μπορεί το όριο συνταξιοδότησης να φτάσει στα 72 έτη, για να τρομοκρατηθεί τώρα ο κοσμάκης και να… ανακουφιστεί μόλις θα ψηφιστούν οι συντάξεις στα 67, αφού (δήθεν) γλίτωσε τα χειρότερα! 

Αυτά, για να μη μας παραμυθιάζουν με παμπάλαια προπαγανδιστικά κολπάκια οι επιτήδειοι της «πρώτης φοράς αριστερά»!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ