ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ο «κίνδυνος» νέων εκλογών ως εργαλείο πόλωσης και άλλοθι σχηματισμού «μεγάλης συγκυβέρνησης» ΝΔ με Σύριζα



Τις τελευταίες ημέρες, εμφανίζονται δειλά-δειλά στα ΜΜΕ των ολιγαρχών όλο και περισσότερα δημοσιεύματα περί του «φαντάσματος» των δεύτερων –επαναληπτικών– εκλογών, που… πλανάται πάνω από τη χώρα, εφόσον η πιθανότητα αυτοδυναμίας του πρώτου κόμματος είναι μηδαμινή. Με τα σενάρια αυτά, οι κινδυνολόγοι εννοούν ότι οι δεύτερες εκλογές πιθανότατα θα φέρουν… σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς, έξοδο από το ευρώ και στο τέλος… πτώχευση
Πρόκειται για έναν ακόμη τερατώδη εκβιασμό του ελληνικού λαού, να προτιμήσει ένα από τα δύο «μεγάλα» κόμματα, για «να τελειώνουμε»!  Και το γράφουμε μετ’ απολύτου βεβαιότητος, ότι το συγκεκριμένο σενάριο ενίσχυσης της τεχνητής πόλωσης, θα είναι το κυρίαρχο τις επόμενες μέρες και μέχρι την 25η Ιανουαρίου, γιατί βολεύει και τους δύο (δήθεν…) «μονομάχους».
Κι όχι μόνο για να πολωθεί το προεκλογικό κλίμα, αλλά και για να χρησιμοποιηθεί ο «κίνδυνος» νέων εκλογών ως άλλοθι για να σχηματισθεί στα γρήγορα η περιβόητη «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, που θα μας ταράξει στο Μνημόνιο και θα μας αλλάξει τα… φώτα.
-  Και για να μη νομίζετε ότι έχουμε μεγάλη… φαντασία, πάρτε ένα άρθρο από το χθεσινό καθεστωτικό «Βήμα» να’ χετε να πορεύεστε: «Βρείτε τα για να ορθοποδήσει η οικονομία».
Οι νέες δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δίνουν (σχετικά μικρό) προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, με τα «μικρά» κόμματα να «δυσκολεύονται». Εάν αυτό καταγραφεί και στις εκλογές, είναι εξαιρετικά πιθανό ότι, για να αποφύγουμε νέες εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα πρέπει (σε κάποιο βαθμό) να τα «βρούνε» μεταξύ τους».
-  Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!
Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ