ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…Βοήθειά μας!

Γ. ΚΥΡΤΣΟΣ: 
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ


Λίγες ώρες μετά τις υποσχέσεις Σαμαρά ότι θα μειωθεί η φορολογία του ΕΝΦΙΑ (σε βάθος χρόνου – δηλαδή «ζήσε Μάη μου…») και ότι δε θα μειωθούν περαιτέρω οι μισθοί και οι συντάξεις, ο (συνήθως κυνικός) ευρωβουλευτής του Κύρτσος τον διέψευσε πανηγυρικά!

Μιλώντας, λοιπόν, στο κανάλι «Ε» και την εκπομπή «Τώρα ότι συμβαίνει» και ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ως εξής: «Εγώ είμαι στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων και στην Επιτροπή προϋπολογισμού του Ευρωκοινοβουλίου, οπότε έχω άλλα ερεθίσματα. Η Ελλάδα στις 26 Ιανουαρίου θα κληθεί να σπάσει το ρεκόρ προσαρμογής! Σίγουρα θα υπάρξουν νέα μέτρα…».

Όσο για το ποιος θα κληθεί να πάρει τα νέα μέτρα περαιτέρω εξαθλίωσης των Ελλήνων, ο Κύρτσος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα πάρει μια «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι διαφορετικές οι προτεραιότητες των πολιτικών ηγετών και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Τσίπρας, ο καθένας με το σκεπτικό του, θέλουν να δημιουργήσουν μια θετική κοινωνική και πολιτική δυναμική. Έχουν μια θεσμική αισιοδοξία».

Βοήθειά μας!

Aς πάρομε τα κόμματα ένα ένα. – ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ξέρουμε ποια τι ρόλο παίζουν. Ειναι καθαρά όργανα των Γερμανών. 

Ψήφο σε αυτά σημαίνει βουλγαροποίηση μισθών-συντάξεων, αυτοκτονίες, μετανάστευση, διάλυση σε ο,τι απόμεινε, και εκχώρηση ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας.
 
Το θέλομε; 

- Το κόμμα του βλαμμένου ΓΑΠ. Ποιος λογικός μπορεί να ψηφίσει ένα βλαμμένο, το οποίο μας έσπρωξε στο ΔΝΤ, και σκύλεψε πάνω στα κουφάρια μας, με ενέργειες που απέφεραν δισεκατομμύρια στην οικογένειά του και στα κυκλώματα που τον στήριζαν; 

- Το κόμμα του Μπόμπολα, το οποίο έφτιαξε ο εθνικός εργολάβος, προκειμένου να έχει τον έλεγχο του κόμματος που θα δημιουργήσει κυβέρνηση. Ένα ποτάμι εγγυήσεων στους Γερμανούς, ότι οι όροι των μνημοσύνων που έχουν υπογράψει οι προδότες μέχρι σήμερα θα εφαρμοστούν. 

Το θέλομε; 

- Ο σύριζας, ο οποίος θα ανοίξει τις πόρτες της κόλασης, με αθρόες νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών, με δικαίωμα ψήφου και άρα αλλοίωσης του εκλογικού σώματος. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να περάσουν με δημοψηφίσματα την διάλυση της χώρας (Σκοπιανό, Θράκη, Αιγαίο κλπ κλπ).
 
Το θέλομε; 

Τι μένει; 

- Οι ΑΝΕΛ, είναι ένα κόμμα προσωποπαγές, το οποίο χρησιμοποιεί καθαρό λόγο, αλλά δεν παύει να στηρίζεται σε ένα χαρισματικό πρόσωπο, που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τον πραγματικό σκοπό. Στο παρελθόν έχομε γνωρίσει προσωποπαγή κόμματα όπως του Σαμαρά, το οποίο αποδείχτηκε στην κρίσιμη στιγμή (πρόεδρος Στεφανόπουλος) κατασκεύασμα των πολιτικών συστημικών απατεώνων, για να το χρησιμοποιήσουν. Άρα μπορούμε σε τόσο κρίσιμες στιγμές να ρισκάρομε σε ένα μόνο πρόσωπο όπως του Καμμένου; 

Το ΚΚΕ θα μπορούσε κάποιος με στοιχειώδη λογική να το ψηφίσει; Είναι ένα κόμμα διαχείρισης μιας τεράστιας ακίνητης περιουσίας και τίποτα άλλο. Αν το κόμμα κλείσει, τα περιουσιακά στοιχεία πάνε στο κράτος, και άρα, η κλίκα που το διαχειρίζεται θα χάσει τα λεφτά. Χώρια τις κρατικές επιδοτήσεις και τις βουλευτοποιήσεις ημετέρων. 

Το θέλομε; 

Μετά από όλα αυτά τί απομένει; 

Η Χρυσή Αυγή. 

Το στοιχείο που κάνει την ΧΑ προτιμητέα, είναι το γεγονός ότι το σύστημα των κατοχικών δυνάμεων έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον της. Αυτό σημαίνει ότι την φοβάται. Τι μπορεί να φοβάται το οργανωμένο πολιτικό συνδικάτο των γκάνγκστερ που μας λεηλατεί; Απλά, φοβάται, μην χαλάσει η επιχείρηση λεηλασίας. 

Αν η ΧΑ δεν απειλούσε αυτή την επιχείρηση θα ασχολούνταν μαζί της; Φυσικά και όχι. 

Άρα το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ένα και απλό. 

Ψηφίζουμε χρυσή αυγή, και κλείνομε τα αυτιά μας με κερί στις απειλές και στις υποσχέσεις του οργανωμένου πολιτικού εγκλήματος που θα μας αφανίσει μέχρις ενός. Το διακύβευμα των επόμενων εκλογών, είναι η ζωή σου και η περιουσία σου. 

Αν ψηφίσεις ΧΑ, έχεις μια ελπίδα, διαφορετικά…
Βοήθειά μας!

http://gianniotis.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ