ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Σε πανικό το σύστημα: Μετά την «Λάρα Κρόφτ» θυμήθηκαν το «παιδομάζωμα»



Με φαιδρότητες επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν από την κατάλυση του Πολιτεύματος - Η απάντηση του Λαού στην προπαγάνδα

Η σημερινή έκδοση της φυλλάδας του Μπόμπολα, περνάει την γελοιότητα σε νέα επίπεδα, αφού μετά την «Λάρα Κρόφτ» θυμήθηκαν το «παιδομάζωμα» και παρουσιάζουν φωτογραφίες παιδιών σε συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής. Δεν είδαμε τους αρθρογράφους του Μπόμπολα να αγχώνονται ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που παιδιά βρισκόντουσαν σε συγκεντρώσεις των εγκληματικών συμμοριών ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. 

Ούτε τους είδαμε να ανησυχούν όταν σε παιδιά γινόταν μάθημα προλεταριακού διεθνισμού που επέφερε στην πατρίδα μας χιλιάδες νεκρών ή όταν η ΝΔ επιστράτευε παιδιά για να κάνει τρομοκρατική διαφήμιση γύρω από το θέμα του ευρώ.


Ο λόγος βέβαια που όλοι αυτοί έχουν πέσει σε τέτοιο πανικό είναι ότι έχουν δεσμούς δημοσίων έργων και εκατομμυρίων ευρώ με το καθεστώς της κλεπτοκρατίας. 

Έχουν βουτήξει πολύ βαθιά το χέρι τους στην καρδάρα με το μέλι και δεν διανοούνται ότι μπορεί κάποιος να τους σταματήσει. Έτσι γίνονται ρεζίλι πάνω στον πανικό τους, να καταφέρουν να εξαπολύσουν μία «Χρυσαυγιάδα» ως απάντηση στις καταιγιστικές αποκαλύψεις. Βγάζουν ό,τι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να πλήξουν την Χρυσή Αυγή, τώρα που διαλύονται. Η φαιδρότητα των νέων «αποκαλύψεων» που ξεκινάνε από την «Λάρα Κρόφτ» και φτάνουν στις σημερινές αστειότητες, δείχνουν και το έωλο του κατηγορητηρίου, αφού όλους αυτούς τους μήνες δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό στοιχείο.

Το πρόβλημα για αυτούς είναι ότι ο Ελληνικός Λαός δεν τρώει κουτόχορτο και έχει αντιληφθεί πλήρως την σκευωρία. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι ο Ευαγγελάτος ήταν ο πρώτος που αναδημοσίευσε την συγκεκριμένη είδηση και έλαβε ποταμό σχολίων, μερικά από τα οποία σας παραθέτουμε.

Ρε ξεφτιλισμένε πουλημένε Ευαγγελατε, ο πατέρας μου δηλαδή που μου φόραγε μπλούζα της νέας δημοκρατίας και πηγαίναμε στις συγκεντρώσεις...έπαιρνε μέρος σε παιδομάζωμα; Έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια μέρες που είναι...

Αδελφέ και γω έτρεχα με σημαιούλες και μπλουζάκια στους πασόκους, παιδάκι λεμέ...να τον μηνύσω τον πατέρα μου ρε Ευαγγελάτε; λέγε τώρα που γυρίζει ρε λαμόγιο...

Έχετε καταντήσει αηδία με εμμονή και μίσος προς τη ΧΑ, το "παιδομάζωμα" που λέτε είναι παρουσία γονέων και τα μπλουζάκια στα βρέφη, κάθε γονιός φοράει ότι θέλει στο παιδί του!

Τα πήρατε από το Μπόμπολα ; αλήτες ρουφιανοι δημοσιογράφοι.......

Προκειμένου να μην κερδίσει η ΧΑ από τη υπόθεση Μπαλτάκου και φυσικά να μην πληγεί η καλή μας κυβέρνηση ξεκινά νέος γύρος "συγκλονιστικών αποκαλύψεων για την ΧΑ" δηλ φωτογραφίες κάνα βιντεακι για πλύση εγκεφάλου του ψηφοφόρου!

Πιο γραφικοί και από το Ημεροβίγλι είστε εκεί στο newshit.Με αυτές τις εικόνες θα φάνε ο Μιχαλολιάκος και ο Παππάς 444646 φορές ισόβια;

Δηλαδή εμένα που ο πατέρας μου με έκανε από μικρό ΠΑΣΟΚ με στρατολόγησε; Ρε σεις τη είναι αυτά που γράφετε; Μα καλά για πόσο βλάκες μας έχετε περάσει; 

Και να προσθέσω και κάτι τελευταίο μάθετε τι εστί ''ΠΑΕΜ'' στο πέραμα και μετά σχολιάστε. Αυτοί όλοι οι συνδικαλιστές του κ…. κατέστρεψαν την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του περάματος (παλιός εργαζόμενος της ζώνης)

Είστε το λιγότερο γραφικοί εκεί στο newsit. έλεος ποια με την χρυσή αυγή. Μ αυτόν τον τρόπο θα της κάνετε τα τρία δυο.

Όσο και να προσπαθείτε λαμόγια δημοσιογράφοι το μόνο που καταφέρνετε είναι να ανεβάζετε συνεχεία τα ποσοστά της ΧΑ, συνεχίστε το πόλεμο που σας έχει βάλει να κάνετε το σάπιο σύστημα και η ΧΑ θα γίνει πρώτο κόμμα .

Ευαγγελάτε δες τα σχόλια παρακάτω...δεν βρέχει...σου φτύνουν το γελοίο σου άρθρο!

Ρε δεν πάνε καλά … τα πιστεύουν αυτά που γράφουν ; βρε Ουστ!

Δεν κοιτάτε το χαλί σας εκεί περά στο έθνος και στο mega που καταλύεται το πολίτευμα από την κυβέρνηση με τον τρόπο που κυβερνήσει τέσσερα χρονιά τώρα αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς που είναι χρυσαυγιτες πάνε τα παιδιά τους στη ΧΑ; 

Δηλαδή στα αλλά κόμματα που και εκεί πάνε από τους γονείς συνήθως τα παιδιά στην αντίστοιχη νεολαία γίνεται παιδομάζωμα ; 

Όταν τόσα χρονιά ήταν η ΚΝΕ πρώτη στα πανεπιστήμια, στα σχολειά, όταν καταργείτο η ιστορία και τα θρησκευτικά από τα σχολειά, δεν είδαμε κανένα να εξανίσταται γι αυτό.. Όταν αλλοιωνόταν η διδασκαλία της ιστορίας πάλι δεν είδαμε κανέναν να ενοχλείται γι αυτό... Όταν βλέπαμε τα πανεπιστήμια να γίνονται κουρελαρίες από τις διαδηλώσεις ,από την είσοδο σε αυτά ασχέτων ανθρώπων, από τις καταλήψεις και τις απεργίες πάλι η συνείδηση κανενός δεν διαταράχτηκε...Και το θέμα σας είναι η ΧΑ ;

Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει παπαγαλάκια !Βλέπετε τώρα ο ουρανός απόψε να είναι γαλανός και είναι η ώρα της καταιγίδας...Και η Χρυσή Αυγή είναι εδώ σαν τα πουλιά της καταιγίδας, να μας προειδοποιήσει να φυλαχθούμε από την καταιγίδα που μας φέρατε ! 

Αφήστε μας ήσυχους επιτέλους να εκλέξουμε ποιος θα μας κυβερνήσει και ποιος θα μας εκπροσωπεί, σας αρέσει δε σας αρέσει !

Είμαι Ελληνάκι, το νου σας λαμόγια! Χαχα αυτό να το φτιάξω και εγώ μπλούζα, λαμόγιαααααα!!!!! Εδώ έχουμε κατάλυση της Δημοκρατίας και ασχολούμαστε με στάμπες σε μπλουζάκια!!!

Ευαγγελάτε θα έπρεπε να ντρέπεσαι πουλημένε. Εσείς είστε οι φασίστες που χειραγωγείτε την κοινή γνώμη με κάθε είδους βλακεία που άρχετε στην κουτρά σας. Σταματήστε την προπαγάνδα σας μπάσταρδοι.

Μια πληροφορία αν γίνεται: η μπλούζα με το: «τον νου σας ΛΑΜΟΓΙΑ» βγαίνει και σε μεγάλα νούμερα, για ενήλικες; Την θέλουν κάποια εκατομμύρια μη βολεμένων Ελλήνων για τις εκλογές σε ένα μήνα...(στις κάλπες θα δεις το μίσος που πότισε η κυβέρνηση). Αλήθεια έτσι από περιέργεια κανένα άρθρο για το πολυνομοσχέδιο που πέρασε προχθές θα γράψουμε ή δεν είναι σοβαρό θέμα βρε παιδί μου; 

Λίγη ώρα μετά ο Ευαγγελάτος διέταξε την διαγραφή των σχολίων.

Σχόλια στο Πρώτο Θέμα του «κομιστή»

dim7506/04/201410:50

Στο Δημοτικό έμαθα τέλεια το ένα το χελιδόνι παρά το πάτερ ημών.....


ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ!!! ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΝΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! 


μικ06/04/201407:09

Ωχ τι έγινε; Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει κι άλλο και το σύστημα των ΜΜΕ αρχίζει πάλι τις επιθέσεις (όχι ότι τις σταμάτησε ποτέ, αλλά κατά περιόδους τις εντείνει) για να δείξουμε πόσο ''κακοί'' είναι.

Εγώ θυμάμαι ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ στις πλάτες μπαμπάδων Πρασινοφρουρών να φοράνε όλα τα αξεσουάρ μαντήλι ,καπέλο ,μπλούζα πρασινοφρουρού και κρατώντας σημαία να τρέχουν στις ιστορικές συγκεντρώσεις του Αντρέα. 

Επίσης θυμάμαι μετά στο σχολείο να τρέχουν το 30% το παιδιών από το 2ο και το 4ο Γυμνάσιο-Λύκειο στην τοπική τότε ΟΝΝΕΔ Λιοσίων και Νεοφύτου Μεταξά γωνία για κατήχηση και τάξιμο θεσούλας στο δημόσιο (Για τα δικά μας παιδιά) μόλις βγουν στην εξουσία.

Γιωργος06/04/201407:55

Εγώ θυμάμαι τον Βορίδη στη δεκαετία του 80 να ιδρύει μαθητική φασιστική οργάνωση που μάζευε μαθητές από όλη την Ελλάδα...





Γιώργος Μπόμπολας,
ο μεγιστάνας της διαπλοκής



Η Ιστορία μας διδάσκει!
 Και τα λάθη μας και τα σωστά μας!
Tο παιδομάζωμα είναι μια ιστορική πραγματικότητα. Βεβαίως, μπορεί αυτή την πραγματικότητα, οι κομμουνιστές να την εξωραΐζουν, αλλά δεν παύει να αποτελεί πραγματικότητα.
Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:


“«Η αλήθεια 
για τα παιδιά της Ελλάδας»



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ