ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Τσίπρας: Για τα μνημόνια θα τα βρούμε -Ψηφίστε με για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή ! ΒΙΝΤΕΟ.



Πριν ακόμα γίνουν εκλογές η Χρυσή Αυγή έγινε αξιωματική και εθνική αντιπολίτευση – Φανταστείτε να γίνουν εκλογές

Το ότι ο Τσίπρας δεν ενδιαφέρεται να… σκίσει τα μνημόνια είναι κάτι που το γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες. Ιδιαιτέρως μετά τις συναντήσεις στο Σίτυ με τους μεγαλοκαπιταλιστές, τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές, έχει γίνει γνωστό και στην… Ιερουσαλήμ ότι ο Τσίπρας είναι συνεννοήσιμος και δεν θα κάνει τρέλες όταν ανέβει στην εξουσία.

Μάλιστα για… καλό και για κακό, οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν αποφασίσει (και ο Τσίπρας το έχει δεχτεί…) να του βάλουν έναν μνημονιακό επόπτη, που θα φροντίζει να λειτουργεί ως άλλοθι για την συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών. Θα βγαίνει ο Λαφαζάνης να λέει τα δικά του και εν τέλει δεν θα γίνεται τίποτα, για να «μην τεθεί σε κίνδυνο η κυβερνητική σταθερότητα». Το αν ο «εταίρος πλήρους ευθύνης» του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Βενιζέλος ή ο μπομπολάνθρωπος ή και οι δύο θα το αποφασίσει ο… κυρίαρχος Ελληνικός Λαός, αλλά σε κάθε περίπτωση οι τσιπροβενιζέλοι τα έχουν ήδη βρει.

Το μόνο που ζητάει ο Τσίπρας από την παρούσα συγκυβέρνηση και αυτός είναι και ο λόγος που δεν χρησιμοποιεί τις ευκαιρίες που του δίνονται για να την ρίξει, είναι να ψηφίσουν οι σαμαροβενιζέλοι ΤΩΡΑ το νέο μνημόνιο, ώστε να μην το φορτωθεί αυτός.

Εφόσον, λοιπόν, την «επόμενη μέρα» τα μνημόνια θα συνεχίσουν να ζουν και να βασιλεύουν ποια είναι η ασφαλιστική δικλείδα, ο λόγος ύπαρξης της επόμενης συγκυβέρνησης; Με ποιον τρόπο θα εκβιάζει τους πολίτες ο μνημονιακός Τσίπρας για να τον ψηφίσουν; Μα φυσικά για «να μην έρθει ο φασισμός»! Ιδού τι είπε στην συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ του ολιγάρχη Αλαφούζου που άξαφνα ακολούθησε την Γιάννα Τσε Αγγελοπούλου:

«Και αν συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει καμία αρχή καμία δέσμευση και το πολιτικό σύστημα είναι πλήρως διάτρητο και ότι σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι πολιτικοί, οι πολιτικές δυνάμεις θα μένουν σταθεροί στις αρχές τους τότε θα καταρρεύσει όλο το σύστημα...Τότε η επόμενη ημέρα στην Ελλάδα θα είναι μια σκοτεινή ημέρα αυτοί που θα ανακάμψουν θα είναι αυτοί που είναι μεταξύ Κορυδαλλού και περιστυλίου της Βουλής. Δεν μπορούμε, δεν δικαιούμαστε να το κάνουμε αυτό».

Μέσα στο καθεστωτικό παραλήρημά του ο Τσίπρας είπε μια μεγάλη αλήθεια. Τώρα καταρρέει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Αμέσως μετά ο Τσίπρας, συγκυβερνώντας με ΠΑΣΟΚ ή ΠΟΤΑΜΙ, θα ακολουθήσει τις μνημονιακές πολιτικές απαρέγκλιτα. Και αμέσως μετά έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!




ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ 
ΣΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ 
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ!


Tο πρώτο βήμα για τη «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με κολαούζους το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, το μπομπολοποτάμι και… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», έγινε με τη συνάντηση του χοντροβαγγέλα (στο ρόλο του… κουμπάρου) και του mister Tsipra, δήθεν για τα εθνικά θέματα.

Χαρακτηριστικό του ότι η… προχωρημένη συζήτηση περιστράφηκε γύρω από άλλα θέματα, ήταν ότι κράτησε πάνω από 1 ½ ώρα, ενώ είναι παγκοίνως γνωστή η απέχθεια των δύο συγκεκριμένων πολιτικάντηδων –και όχι μόνον αυτών- για κάθε τι εθνικό.

Αξίζει να παραθέσουμε τις δηλώσεις που έγιναν μετά από το… νυφοπάζαρο και δείχνουν ότι όλα πήγαν κατ’ ευχήν και λίαν συντόμως θα έχουμε το… ευτυχές γεγονός:

Mister Tsipras: «Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για την πορεία των ελληνοτουρκικών και για το Κυπριακό. Είναι θέση αρχής ότι τα θέματα εξωτερικής πολιτικής πρέπει να βρίσκονται έξω από το πλαίσιο της εσωτερικής πολιτικής αντιπαράθεσης. Χρειάζεται εθνικός στρατηγικός σχεδιασμός, ψυχραιμία και νηφαλιότητα.

Μέγας κλεφτο-πασοκάρχης Ευάγγελος: «Η συζήτηση με τον κ. Τσίπρα ήταν ουσιαστική και ενδιαφέρουσα επί των εθνικών θεμάτων, και διεξήχθη σε κλίμα εθνικής συνεννόησης. Πρέπει να υπάρχει αρραγές εσωτερικό μέτωπο. Όλες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα πρέπει να έχουμε μια συναντίληψη για τα θέματα αυτά και νομίζω ότι η συνάντηση με τον κ. Τσίπρα βοήθησε στην κατεύθυνση αυτή».

Καλά στέφανα!


Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Δώστε βάση σε κάτι που λίγοι πήραν γραμμή: Ο Τσίπρας πριν από λίγες ημέρες είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον Σαμαρά, εάν στην παρέα τους καθόταν και ο Βενιζέλος.

Χθες όμως ο cool Alex συνάντησε τον Βαγγέλη και συζήτησαν με στυλ και άνεση για… δύο ώρες. Μάλιστα έγινε λόγος για δημιουργία κλίματος «εθνικής συνεννόησης» καθώς και για κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής που «αξίζουν τον κόπο να τα συζητάει κανείς με άνεση χρόνου».

Το βασικό συμπέρασμα της συνάντησης – εκτός της περιθωριοποίησης του τελειωμένου Σαμαρά – είναι ότι κουμάντο στη χώρα κάνει ο Βενιζέλος. Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός του 3%. Αυτός που εάν το κλεφτοπασόκ-ελιά-δημοκρατική παράταξη ή όπως αλλιώς ονομάσει το κακόφημο στέκι των απατεώνων, ξαναμπεί στη βουλή, θα συνεχίσει να «πρωθυπουργεύει» στο πλευρό του Σταθάκη, του Δραγασάκη και του Λαφαζάνη.

Πάει με όλα ο Βαγγέλης. 

Άλλωστε το κλεφτοπασόκ είναι ιδέα 
και οι ιδέες δεν πεθαίνουν…

Στο συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου παρευρέθηκε ο αμερικανοκομμουνιστής mister Tsipras και μίλησε από το… φιλόξενο βήμα του. Στην προσεκτική ομιλία του, απόφυγε φυσικά να αναφερθεί σε… σκίσιμο του Μνημονίου και άλλα ηχηρά παρόμοια, επαναλαμβάνοντας τα γνωστά ασαφή, κοινότυπα και χιλιοειπωμένα συνθήματα, για «δημιουργική και παραγωγική Ελλάδα», «για μια νέα κοινωνική συμφωνία», «για την ανάπτυξη», «για ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης» και άλλες τέτοιες… μπούρδες.

Παράλληλα, όπως κάνουν όλοι οι δημαγωγοί όταν πλησιάζει η ώρα της εξουσίας, έριξε τον «πήχη» των προσδοκιών, λέγοντας...πως «Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε, δεν υποσχόμαστε παραδείσους».

Τι μένει, λοιπόν, από την παρουσία του; Μα η ίδια η παρουσία του, που είναι ο καθρέφτης της μελλοντικής πολιτικής του, γιατί δείχνει ξεκάθαρα ποιους αφήνει και με ποιους πάει!

Να δείτε που στο τέλος θα δούμε και τον Τσίπρα να φορά το κιπά και να μας μιλά για την «ανάγκη να βάλουμε πλάτη για να βγει η χώρα από τα μνημόνια».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ