ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ο κόσμος της "Καθαρής" Δεξιάς που συνιστά ένα ποσοστό της τάξης του 35% μέσα στο εκλογικό σώμα, αποτελεί πλέον παρελθόν για τη ΝΔ .

Αποχαιρετά οριστικά τη Νέα Δημοκρατία η δεξιά παράταξη μετά και την υπόθεση Μπαλτάκου, όπου πλέον οι δεξιοί αποδείχθηκε ότι διώκονται ανηλεώς από την κρατική μαφία που έχουν συστήσει συγκεκριμένοι θύλακες της Νέας Τάξης Πραγμάτων με κορυφαίες κρατικές δομές συστήνοντας ένα απίστευτο παράκρατος ,το οποίο κατήγγειλε ακόμα και ο ... Γιώργος Παπανδρέου!!!!!!!!!!!!!!


Νέα παραδοχή Μπαλτάκου: Πολιτικές οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής με σκοπό την υφαρπαγή ψήφων! ΒΙΝΤΕΟ



Στο 15.20 παραδέχεται ο Μπαλτάκος τις πολιτικές διώξεις
Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Χατζηνικολάου τον πρώην Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης Μπαλτάκο, ο οποίος προσπάθησε με γελοίες υπεκφυγές να αναιρέσει τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ομολογίες που έκανε ο ίδιος στον Ηλία Κασιδιάρη.
Μέσα στο άγχος του να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να κουκουλώσει αυτά που δεν κρύβονται πια και τα έχει αντιληφθεί ολόκληρος ο ελληνικός λαός παραδέχτηκε για ακόμη μια φορά πως όλη η σκευωρία των πολιτικών διώξεων στήθηκε με σκοπό να κόψουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή που έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη.
Δυστυχώς, για αυτούς επιβεβαιώθηκε η παροιμία: "Όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα"! Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται και σύντομα θα λάμψει όλη η αλήθεια!
Ολόκληρη η συνέντευξη Μπαλτάκου στον Χατζηνικολάου:
«Αυτές οι συναντήσεις δεν γίνονταν πλέον μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αυτή έγινε τον Οκτώβριο, μετά την δολοφονία Φύσσα, αλλά πριν τα Χριστούγεννα», σχολίασε αρχικά ο κ. Μπαλτάκος και συνέχισε: «Σε σχέση με το θέμα αυτό, αποφάσισα να διαδραματίσω έναν συγκεκριμένο ρόλο για το καλό της παράταξης και της χώρας. Κάποιος έπρεπε να έχει επαφές με τον συγκεκριμένο χώρο. Τους έλεγα αυτά που θέλουν να ακούσουν για να κρατάω την επαφή».
«Έπρεπε να γνωρίζουμε σκέψεις και κινήσεις. Έπρεπε να υπάρχει ένας άνθρωπος να τους λέει όλα αυτά που ήθελαν να ακούσουν για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους», πρόσθεσε. «Ο πρωθυπουργός, για μένα εδώ και 35 χρόνια, είναι Αντώνης. Αυτή η σχέση έχει σφυρηλατηθεί αδιατάραχτα. Είμαστε και οι δύο δαυλοί αναμμένοι στον βωμό της πατρίδας μας», σχολίασε και συνέχισε:
«Τον πρωθυπουργό δεν τον πιάνουμε στο στόμα μας. Δεν σχολιάζουμε τον πρωθυπουργό. Δεν μίλαγα με ακαδημαϊκό. Μίλαγα με έναν άνθρωπο που έχει ένα συγκεκριμένο ποιόν», είπε και πρόσθεσε: «Εγώ είχα ζωή και ήμουν γνωστός πριν τη θέση του γενικού γραμματέα και θα συνεχίσω να έχω ζωή και μετά. Δεν περίμενα να έχω αυτή τη θέση για να έχω λόγο».
«Δεν του έλεγα τι έκανα. Δεν υπάρχει λόγος να φορτώνεις τον πρωθυπουργό με καθημερινότητα. Άποψη μου ήταν ότι πρέπει να απεγκλωβίσουμε όλους αυτούς τους χιλιάδες που έχουν μεταφερθεί εκεί. Δεν γνώριζε ο κ. Σαμαράς τι έκανα. Δεν υπήρχε λόγος να το ξέρει», ξεκαθάρισε ο κ. Μπαλτάκος.
«Η πλειάδα των συναντήσεων έγινε πριν τη δολοφονία Φύσσα. Εγώ δεχόμουν και τη ΔΗΜΑΡ και εκπροσώπους από όλα τα κόμματα. Και η Κανέλλη έχει έρθει στο γραφείο μου, τι πάει να πει ότι έγινα κομουνιστής; Αυτό έκανα. Με πλειάδα ενεργειών. Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν ήταν από μένα. Με είδε στον διάδρομο και μου είπε ότι θέλει να μου εκφράσει ένα παράπονο. Δεν ήξερα τι ήθελε να μου πει. Το ότι είναι κατηγορούμενος κάποιος, δεν μπορείς να του πεις, δεν σου μιλάω. Όταν καταλάβαμε όλοι τι συνέβαινε, οι συναντήσεις σταμάτησαν», πρόσθεσε.
«Είπα κι εχθές ότι δεν ισχύουν αυτά που λέτε δεν υπάρχει καμία συνομωσία. Αυτά που τους είπα αν προσέξετε, είναι όλα γραμμένα. Κι εσείς τότε είχατε πει ότι πιθανόν να μην υπάρχουν στοιχεία. Τι να φοβηθώ. Αυτά που έχουν γραφτεί; Είχε μόνο σκοπιμότητα και τίποτε άλλο. Έπρεπε να ξέρω, έπρεπε να γνωρίζω και τίποτε άλλο», τόνισε και είπε ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες συνομιλίες:
«Υπάρχουν κι άλλες συνομιλίες που έχουν προηγηθεί και πιθανώς μία, δύο να υπάρχουν και μετά. Που να θυμάμαι μετά από έξι μήνες τι έχω πει. Δεν μιλούσα με ακαδημαϊκούς. Το ίδιο θα μιλήσω στον καθηγητή Πανεπιστημίου το ίδιο θα μιλήσω σε αυτούς; Πως θα τον πλησιάσω; Πως θα μάθω;» αναρωτήθηκε.
«Για την δολοφονία Φύσσα δεν έμαθα τίποτα γιατί δεν ρώτησα. Πολιτικά έμαθα πράγματα. Πολιτικές πρακτικές και πολιτικές στοχεύσεις έμαθα», σχολίασε και όπως υποστήριξε, «τα τηλεφωνήματα είναι γραμμένα στον τύπο. Δεν τους είπα τίποτα το οποίο δεν είχε γραφτεί στις εφημερίδες. Δεν είπα ‘τι είναι αυτά που κάνεις’. Εγώ είπα για την πολιτική. Ότι οι διώξεις εναντίων ενός πολιτικού κόμματος, σε μια χώρα η οποία ελευθερώθηκε από τους κλέφτες και τους αρματολούς και έχει μάθει να λατρεύει αυτούς τους ανθρώπους, δεν πρέπει να μετατρέψεις αυτούς τους πολιτικούς σχηματισμούς σε διωκόμενους. Πρέπει να τους έχεις στην αφάνεια.
«Όταν πάνε να κάνουν συσσίτια στο σύνταγμα το μαθαίνουν χίλια άτομα. Αν το απαγορεύσεις το μαθαίνουν 10.000.000 κόσμος. Εδώ δεν είναι Δανία τους είχα πει. Δεν πιάνουν αυτά», είπε.
«Αυτός ήθελε συγκεκριμένα να μου πει, να παρέμβω εγώ στην εισαγγελία. Αυτά όλα μπαίνουν στη διαδικασία που περιέγραψα πριν. Δεν ξέρω τι άλλα έχω πει. Δεν θυμάμαι. Ότι και να έχω πει, είναι στον ίδιο καμβά. Εξυπηρετούσε έναν σκοπό», τόνισε σχετικά με την επίσκεψη Κασιδιάρη στο γραφείο του.
«Το σκέφτηκα ότι μπορεί να με γράφουν γιατί αυτό είναι το ποιόν των ανθρώπων. Δεν θυμάμαι αν έχω συναντηθεί με άλλους. Έχω συναντηθεί με δεκάδες από αυτούς στον διάδρομο όρθιος. Τα γραφεία μας είναι απέναντι. Έχω συναντηθεί πολλές φορές με πολλούς από αυτούς στα γραφεία μου. Και για να μου πουν ότι αυτή η τροπολογία δεν περνάει, η άλλη τροπολογία δεν είναι σωστή», τόνισε.
«Τότε που υπήρχε αυτή η ιστορία της ΕΡΤ ήρθε στο γραφείο μου ο κ. Τσούκαλης για να συζητήσουμε για την έξοδο της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, που έγινε. Θέλετε να οδηγήσετε τη χώρα σε εκλογές για να διπλασιάσει η Χρυσή Αυγή τις έδρες της; Το έλεγα στον Τσούκαλη σαν απευκταία εκδοχή. Αυτή η κουβέντα, έγινε εκείνη την ημέρα και ήταν επιθετική προς τον Τσούκαλη. Η αριστερά θέλει να ευνοήσει εμμέσως πλην σαφώς τη Χρυσή Αυγή;», τόνισε σχετικά με τα όσα υποστήριξε χθες ο Φώτης Κουβέλης.
«Εγώ παραιτήθηκα αμέσως. Δεν έχω διαβάσει εφημερίδες. Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον πρωθυπουργό. Όταν τελείωσε το περιστατικό, πήρα στο Μαξίμου τον Σταμάτη και τον Μπούρα και τους είπα, έρχομαι εκεί για παραίτηση», απάντησε σχετικά με το αν παραιτήθηκε η αποπέμφθηκε.
«Υπήρχαν συγκεκριμένες τροπολογίες τις οποίες και εκείνοι θα ψήφιζαν. Εμένα δεν μου άρεσε αυτό το πράγμα. Τις πιο πολλές φορές αυτοβούλως έρχονταν. Μιλάμε για έναν χρόνο πίσω. Θυμάμαι αυτά που πρέπει να θυμάμαι. Αυτά που δεν πρέπει δεν τα θυμάμαι», τόνισε ενώ πρόσθεσε ότι έχει συναντήσει και τον Νίκο Μιχαλολιάκο: «Με τον Μιχαλολιάκο έχω συναντηθεί και στον διάδρομο και στο γραφείο είχε έρθει γιατί του είχαν αφαιρέσει τους αστυνομικούς».
Σε ερώτηση για το αν μπορεί να δει το φως της δημοσιότητας και συνομιλία του με τους υπουργούς, Δένδια και Αθανασίου, είπε: «Αυτές οι συνομιλίες με τους υπουργούς γίνονται μέσω τριψηφίων τηλεφώνων. Συνομιλίες μέσω τριψηφίων τηλεφώνων που να λέω εγώ στον Αθανασίου για την δικαιοσύνη; Ο Αθανασίου τα ξέρει χίλιες φορές καλύτερα από μένα».
«Δεν υπάρχει κανένας καφές με τον κ. Παππά. Είχε έρθει και αυτός στο γραφείο διαμαρτυρόμενος για το θέμα των αστυνομικών», τόνισε.
«Υπάρχει μια πολιτικής φύσεως διείσδυση του κόμματος αυτού σε χώρους οι οποίοι υπήρχαν παραδοσιακά στη συντηρητική παράταξη. Εγώ διείσδυσα και προσπάθησα να απεγκλωβίσω ψηφοφόρους που είχαν βρεθεί εκεί. Η προ 15 ημερών δήλωσή μου για τον αντικομουνισμό είναι μια δήλωση που για τη Χρυσή Αυγή ήταν καταστροφική. Αυτό σαρώνει τα σωθικά της Χρυσής Αυγής γιατί εκεί ακριβώς στοχεύουν. Αυτό έκανα», σημείωσε χαρακτηριστικά για τις πρακτικές του.
«Εννοούσα ότι έχοντας αυτή την επαφή και καταλαβαίνοντας κινήσεις, μπορούσα να προγραμματίσω κινήσεις δικές μου προσωπικές. Έχοντας την πληροφόρηση αυτή μπορούσα να κάνω δικές μου κινήσεις όπως η δήλωση περί αντικομουνισμού που σας είπα», σημείωσε.
«Ο πρωθυπουργός γνωρίζει και χαράσσει μια πολιτική γραμμή. Δεν κάθεται μετά να παρακολουθεί την κάθε λεπτομέρεια. Δεν έχω λόγω να ενημερώνω των πρωθυπουργό για κάθε λεπτομέρεια» και έφερε το παράδειγμα του κ. Κοσμίδη που χειρίστηκε το θέμα Οτσαλάν:
«Ο Κοσμίδης δεν χειρίστηκε το θέμα Οτσαλάν γιατί ο Σημίτης έλειπε; Δεν είναι η θέση που κάνει τον άνθρωπο, είναι ο άνθρωπος που κάνει τη θέση. Δεν θα βλέπω μόνο δοκίμια και ΦΕΚ να περνούν από μπροστά μου. Η διάθεσή μου ήταν καθαρή».
«Το υλικό αυτό επειδή είναι προϊόν υποκλοπής δεν χρησιμοποιείται. Το προϊόν αυτό, δικαστικά είναι μηδέν. Μισή ώρα μετά, εξήγησα τους λόγους για αυτά τα οποία έλεγα στον Κασιδιάρη και απεδείχθη. Τους είδα μετά στον διάδρομο και τους είπα ότι όλα αυτά που λέτε για συνομωσία δεν ισχύουν. Δεν ασχολήθηκαν ο Αθανασίου με τον Δένδια ούτε μπορούσαν να ασχοληθούν», είπε ακόμα ο κ. Μπαλτάκος, ενώ για τον γιό του ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία, είπε:
«Δεν μπήκε στο γραφείο ο γιός μου. Στο διάδρομο έγινε το περιστατικό. Τα γραφεία είναι ακριβώς απέναντι, μας χωρίζει ένας διάδρομος. Είδε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ανεβαίνουν από την ολομέλεια και τους είπε, που είναι ο Κασιδιάρης. Στη συνέχεια άρχισαν τα σπρωξίματα οι φωνές και τα λοιπά. Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κάνει όργια. Ο γιός μου είναι αξιωματικός ΟΥΚ. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι καθημερινοί. Έχουν κάποιο κώδικα τιμής».
«Γιατί αναζητείται ο γιός μου. Είναι στη διαδικασία του αυτοφώρου μου λέτε. Ο οιοσδήποτε είναι στη διαδικασία του αυτοφώρου επιλέγει αν θα παρουσιαστεί ή αν θα παρουσιαστεί μετά όταν τελειώσει το αυτόφωρο. Δεν έχω καμία επαφή μαζί του, δεν ξέρω που είναι. Είναι αυτεξούσιος είναι αξιωματικός δεν μπορώ να τον βρω καν», σημείωσε.

Αριστερός δημοσιογράφος: Η κυβέρνηση παρεμβαίνει και ποδηγετεί την Δικαιοσύνη για να βάλει στη φυλακή την Χρυσή Αυγή!


Στην «Ελευθεροτυπία» της Πέμπτης ο δημοσιογράφος Γιάννης Τριάντης, ο οποίος μόνο ως Χρυσαυγίτης δεν μπορεί να θεωρηθεί, δημοσιεύει ένα άρθρο με τίτλο «Μέγα θέμα σε κρίσιμη στιγμή»

«Η ουσία των χθεσινών αποκαλυπτικών ισχυρισμών είναι μία: η κυβέρνηση παρεμβαίνει και ποδηγετεί την Δικαιοσύνη για να βάλει στη φυλακή την Χρυσή Αυγή, επειδή τις κόβει ψήφους. Αν επρόκειτο για τις γνωστές καταγγελίες της Χ.Α. δεν θα είχαν ιδιαίτερη σημασία. Στη θέση της ο καθένας το ίδιο θα έλεγε. Όταν όμως ομολογείται ωμά και ευθέως η  κυβερνητική παρέμβαση από τον ίδιο τον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, η αποκάλυψη προσλαμβάνει διαστάσεις κολοσσιαίου πολιτικού σκανδάλου. Δεν τίθεται απλώς εν αμφιβόλω η ανεξάρτητη λειτουργία της Δικαιοσύνης, αλλά υπονομεύεται καίρια η εν αναπτύξει διαδικασία να θεωρηθεί εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή.
Στην άκρη για λίγο το ομόδοξον  Μπαλτάκου –Χρυσής Αυγής, το κακουργηματικόν της κρυφής κάμερας, οι καταγγελίες για υπόγεια σχέση Μαξίμου-Χ.Α. και θυλάκους της Χ.Α., καθώς και οι ερμηνείες για τη χρονική στιγμή που επέλεξε ο Κασιδιάρης να δώσει στη δημοσιότητα το αποκαλυπτικό υλικό.  Έχουν τη σημασία τους, αλλά συνιστούν δευτερεύοντα στοιχεία σε σχέση με το μείζον. Την παρέμβαση κυβερνητικών μηχανισμών για εξωπολιτική διευθέτηση της πολιτικής δυσπλασίας που λέγεται Χρυσή Αυγή. Οι επιβαρυντικές αναφορές για τον πρωθυπουργό και τους δύο υπουργούς δεν είναι νύξεις γενικές και αόριστες αλλά δηλητηριώδεις νυγμοί.
Ο Μπαλτάκος εκμυστηρεύεται και αποκαλύπτει ενέργειες και γεγονότα, δεν εκθέτει προσωπικούς φόβους, δεν ερμηνεύει ούτε πιθανολογεί. Οι προσωπικές του απόψεις για την ύπαρξη στοιχείων περί την Χ.Α. όντως δεν έχουν σημασία, αφού δεν είναι γνώστης της δικογραφίας, όπως σωστά είπε ο κ.Αθανασίου. Όταν όμως αποκαλύπτει ότι ο πρωθυπουργός έγινε έξαλλος με τους Δένδια και Αθανασίου μετά την μη προφυλάκιση Κασιδιάρη, είναι προφανές ποιες ευθύνες τους αποδίδειΕυθύνες για αναποτελεσματική παρέμβαση! Η χθεσινή αποκάλυψη δεν φορτίζει απλώς το πολιτικό κλίμα εν όψει των ευρωεκλογών, αλλά επαναφέρει στο προσκήνιο ένα μείζον θέμα. Την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από την συντεταγμένη πολιτεία. Αναπόφευκτη η εμπλοκή της Δικαιοσύνης μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις, τις καταγγελίες και τις μαρτυρίες, υλικό που δεν είναι ήσσονος σημασίας. Όμως η Δικαιοσύνη δεν αποφαίνεται, δεν δικαιούται να το πράξει, με βάση τις ήδη καταδικαστικές αποφάνσεις των μήντια ή εκείνων των πολιτικών που θεωρούν εγκληματική οργάνωση τη Χ.Α. προτού κριθεί ως τοιαύτη από τη Δικαιοσύνη.
Οι αποκαλύψεις Μπαλτάκου -προσοχή: στενού φίλου του πρωθυπουργού που δύναται να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και όχι οποιουδήποτε στελέχους ή παράγοντα- υπενθυμίζουν το αυτονόητο. Την ανάγκη για ενδελεχή μελέτη των στοιχείων της δικογραφίας, για απόλυτη τεκμηρίωση και εν τέλει για αδέκαστη κρίση, χωρίς ίχνος πολιτικής ή άλλης σκοπιμότητος. Θα είναι τραγικό για το θεσμικό πρόσωπο της χώρας και τη δημοκρατική ευταξία, αν αδύναμα στοιχεία και χλωμές ενδείξεις υποκαταστήσουν το κραταιόν των αποδείξεων. Εν τοιαύτη περιπτώσει, η υπόθεση θα εξελιχθεί σε αυτεπίστροφον. Και η Χρυσή Αυγή θα εκτιναχθεί εκλογικώς στα ύψη, έστω και αν εμφανιστεί ως “Αργυρό Λυκαυγές”. Ουκ ολίγοι από το χώρο της πολιτικής και της νομικής επιστήμης έχουν εκφράσει επιφυλάξεις για την εξελισσόμενη διαδικασία. Υπενθυμίζουν την τεράστια διαφορά μεταξύ έκνομης συμπεριφοράς στελεχών της Χ.Α. –και απόδοσης ποινικών ευθυνών- και χαρακτηρισμού της Χ.Α. ως εγκληματικής οργάνωσης, με βάση προβληματικά στοιχεία και οριακές ερμηνείες. Υπενθυμίζουν επίσης το συνταγματικώς αδύνατον της απαγόρευσης, καθώς και το άλλο αυτονόητο. Ότι οιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να εκθέτει τις απόψεις του, όσον χυδαίες και αντιδημοκρατικές αν τυγχάνουν, χωρίς τον κίνδυνο να ποινικοποιούνται οι απόψεις αυτές. Μέγα θέμα σε κρίσιμη στιγμή. Η περιφρόνηση του αυτονόητου ενδέχεται να αποβεί καταστροφική. Για όλους. Πλην της Χρυσής Αυγής.»
Όταν ένας δεδηλωμένος πολιτικός αντίπαλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  λέει το αυτονόητο για την σαφή ανήθικη και παράνομη παρέμβαση της κυβέρνησης προς τη Δικαιοσύνη, για να εξυπηρετήσει τους φθηνούς κομματικούς της σκοπούς, τότε δεν υπάρχει λόγος να προστεθεί κάτι άλλο από την δική μας πλευρά. Το κείμενο μιλάει από μόνο του.
Γιώργος Μάστορας

Αραβαντινός: Παντελώς αθώοι οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Αραβαντινός: Παντελώς αθώοι οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ
Υπό τον φόβο του να παρεξηγηθεί και στον απόηχο των πολιτικών εξελίξεων, μίλησε ο αρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού, Αραβαντινός. Το κεντρικό θέμα συζήτησης μεταξύ του Ευαγγελάτου και του Αραβαντινού ήταν φυσικά η όλη ιστορία με τον αλβανό δολοφόνο, όμως μοιραία η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την Χρυσή Αυγή. Αυτά που είπε ο Αραβαντινός, ως γνώστης του θέματος, οφείλουν και να προβληματίσουν πολλούς, αλλά και να αποτελέσουν ένα μήνυμα, περί του πως αντιλαμβάνεται την πολιτική η Χρυσή Αυγή, σε αντίθεση με τους πολιτικάντηδες.
Μιλώντας για τους πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής, ο Αραβαντινός με κίνδυνο, όπως ο ίδιος λέει, να παρεξηγηθεί, λέει ότι «ότι λένε στις ανακοινώσεις, λένε και σε μας», γεγονός που αποδεικνύει την αμεσότητα και την ειλικρίνεια τους, αφού πράττουν τοιουτοτρόπως σε ένα περιβάλλον όχι δημόσιο, από το οποίο δεν έχουν να κερδίσουν κάτι. Σε αυτό το πλαίσιο βαρυσήμαντη είναι και η συνέχεια των δηλώσεων Αραβαντινού, ο οποίος ως αρχιφύλακας έχει προφανώς και την εμπειρία και την γνώση να διακρίνει πράγματα από κρατουμένους.
Λέει, λοιπόν, επί του αντικειμένου και επί λέξει ο Αραβαντινός ότι: «έχουν μία σιγουριά ότι δεν έχουν κάνει τίποτα». Το γεγονός ότι ο Αραβαντινός έχει δει δεκάδες χιλιάδες κρατουμένων, καθιστά την δήλωση του βαρυσήμαντη, αφού ένας σωφρονιστικός υπάλληλος και δη ένας τόσο έμπειρος έχει μία φυσική καχυποψία στις αιτιάσεις αθωότητας ενός κρατουμένου και παραλλήλως την εμπειρία να μπορέσει να «δει» εσωτερικά πολύ περισσότερα.
Η αλήθεια που έχει «δει» ο Αραβαντινός συντόμως θα λάμψει σε ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία, σκορπίζοντας την χούντα του μνημονίου. Όσο «διαψεύδουν» ψευδόμενοι οι ταγοί της σκευωρίας τόσο πιο ηχηρή θα είναι η πτώση τους. 

Banking News: “Είναι ξεκάθαρο ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά”
Banking News: “Είναι ξεκάθαρο ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά”

Σοβαρό πλήγμα στην αξιοπιστία του Σαμαρά η ομολογία Μπαλτάκου – Είναι ξεκάθαρο ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά
Όσο και αν αποδομήσουν τον Μπαλτάκο οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές – Προκλητική η κατάχρηση εξουσίας
Η ομολογία Μπαλτάκου έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο Σαμαρά και η κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησαν αδίστακτες μεθόδους για να χτυπήσουν την ανερχόμενη Χρυσή Αυγή. Κατασκεύασαν τα περί εγκληματικής οργάνωσης, προφυλακίζοντας χωρίς στοιχεία την ηγεσία του κόμματος και βουλευτές.  Ήταν προφανές από την πρώτη στιγμή ότι η επιχείρηση της κυβέρνησης κατά της Χρυσής Αυγής είναι μόνο πολιτικά κίνητρα.  Αυτό ήταν ξεκάθαρο.
Ο Μπαλτάκος γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και άνθρωπος του Σαμαρά του έλληνα πρωθυπουργού. Ήξερε, γνώριζε τα πάντα, τα σχέδια, τις στρατηγικές και τακτικές.  Ο Μπαλτάκος, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο και όσοι προσπαθήσουν να τον αποδομήσουν λησμονούν ότι ήταν επιλογή του Σαμαρά σε ένα καίριο πόστο.  Ο Μπαλτάκος εθεωρείτο από πολλούς ικανότατο στέλεχος και δεν μπορεί ξαφνικά να χαρακτηριστεί φαντασιόπληκτος. Η δήλωση Σαμαρά ότι δεν μπορεί να ανήκει στην κυβέρνηση ο Μπαλτάκος είναι απόλυτη ένδειξη αδυναμίας και αμηχανίας εμπρός στις σημαντικές αποκαλύψεις. Ο Μπαλτάκος καρφώνει τους υπουργούς Δένδια και Αθανασίου, ότι ενορχήστρωσαν το σχέδιο πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής..
Επίσης αποκαλύπτεται ότι ο Σαμαράς ο έλληνας πρωθυπουργός έπαιρνε εντολές από σιωνιστικές οργανώσεις ώστε να «εξολοθρεύσει» την Χρυσή Αυγή. Η ομολογία Μπαλτάκου, ξεκάθαρα αποδομεί την κυβέρνηση και τον Σαμαρά αλλά και τους υπουργούς Δένδια και Αθανασίου, αποδεικνύει ότι στήθηκε ένα επαίσχυντο σχέδιο κατά της Χρυσής Αυγής η οποία λόγω της πολιτικής της ισχυροποίησης έπαιρνε ψήφους από την ΝΔ και έπρεπε να εκδιωχθεί από το πολιτικό σύστημα. Πρόκειται για μια σάπια, πολιτικά άθλια και συνταγματικά παράνομη πράξη της κυβέρνησης κατά της Χρυσής Αυγής. 
Στήθηκε χωρίς στοιχεία η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης κατά της Χρυσής Αυγής. Ο Μπαλτάκος ομολογεί ότι δεν υπάρχουν στοιχεία. Ο Γενικός Γραμματέας μέχρι πρότινος της κυβέρνησης δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής. Επίσης αποκαλύπτει την διασύνδεση Σαμαρά με δικαστικούς λειτουργούς….επικαλούμενος την εντοπιότητα τους με τον πρωθυπουργό. 
Όσο και αν αποδομήσουν τον Μπαλτάκο, όσο και αν τον απαξιώσουν – τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης – η ομολογία είναι σοκαριστική. 
Η Χρυσή Αυγή κέρδισε από αυτή την διαδικασία καθώς κατέδειξε την πλεκτάνη που στήθηκε από την κυβέρνηση για να την ενοχοποιήσει και πλέον επιβεβαιώνεται η επιχειρηματολογία της Χρυσής Αυγής ότι διώκεται με πολιτικά κριτήρια… Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μπαλτάκος αποκάλυψε ότι Δένδιας, Αθανασίου με εντολή ή με γνώση Σαμαρά έστησαν το επαίσχυντο σχέδιο, την πολιτική ντροπή,  καταδίωξης της Χρυσής Αυγής.
Πρόκειται για πολιτική αθλιότητα χειρίστου είδους ενάντια σε 440 χιλιάδες ψηφοφόρους που επέλεξαν την Χρυσή Αυγή. Η δημοκρατία και το σύνταγμα κινδυνεύουν από τέτοιες πρακτικές και δείχνουν ότι ορισμένα κυβερνητικά στελέχη είναι αδίστακτα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ