ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΤΡΟΙΚΑ : ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;Τα χρεή των κομμάτων.......Ασύλληπτα νούμερα!..Βίντεο.

Η ΤΡΟΙΚΑ ΖΗΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ 
ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ; 
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ… ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ 
ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!


Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση ότι στο μάτι της Τρόικα έχουν μπει η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, αλλά και το ασυμβίβαστο κρατικών αξιωματούχων. Μάλιστα, έχει παραδοθεί ήδη σχετικό έγγραφο με προτάσεις στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο έγγραφο, προτείνονται αλλαγές στο πλαίσιο χρηματοδότησης των κομμάτων και υποψηφίων βουλευτών, θέσπιση κώδικα δεοντολογίας, αλλά και ρυθμίσεις με στόχο τη διαφάνεια στις δημόσιες συμβάσεις. Δηλαδή, όλα τα… δύσκολα για τη συγκυβέρνηση κι ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα!

Δεν ξέρουμε βέβαια κατά πόσο η Τρόικα είναι αποφασισμένη να πιέσει την κατάσταση στα συγκεκριμένα ζητήματα-φωτιά και να τα συνδέσει με τη χορήγηση της επόμενης δόσης ή αν τα χρησιμοποιεί για να πετύχει… άλλου είδους αντισταθμιστικά οφέλη (τα παίρνουμε πίσω αυτά, αν πάρτε κι άλλα αντιλαϊκά μέτρα…). 

Εκείνο πάντως που είναι σιγουρότατο, είναι ότι εδώ θα ενωθούν όλες οι κατεστημένες πολιτικές δυνάμεις κατά της Τρόικα (με πρώτους τους Σαμαροβενιζέλους…) και ότι η «αντίσταση και πάλη» για να μην περάσουν αυτά τα… βλάσφημα μέτρα θα πάει σύννεφο!

Βίντεο ξεβράκωμα 
για τα χρεή των κομμάτων 
του "συνταγματικού τόξου" 
και της κλεπτοκρατίας

.....Ασύλληπτα νούμερα!


Το αποκαλυπτικό βίντεο δημιούργησε η "δράση" και αναφέρεται στα ποσά που έχουν δανειστεί τα κόμματα και δεν πρόκειται να αποπληρώσουν ποτέ μετακυλίοντας το χρέος στους Έλληνες πολίτες (PSI - ανακεφαλαίωση τραπεζών κτλ)....
Δείτε τα ποσά που έχουν καταχραστεί τα ρεμάλια που έχουν το θράσος να αποκαλούν και τους εαυτούς τους "δημοκράτες"....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ