ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ «Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ» ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ… ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!



Το τραβάει πολύ το σχοινί o Samaras –μέσω της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» και των εξωνημένων ΜΜΕ -, οδηγώντας τη χώρα σε καταστάσεις πρωτόγνωρες. Μέσα, λοιπόν, στο κλίμα που διαμορφώνουν για τη νέα «χρυσαυγειάδα», διαβάσαμε σε καθεστωτική ιστοσελίδα και το εξής:

«Το καθεστώς της χούντας υμνεί ο Ν. Μιχαλολιάκος, όπως φαίνεται σε βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι ανακρίτριες

Να υμνεί το καθεστώς της 21ης Απριλίου ακούγεται ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, σε βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται να μιλά σε μια ταβέρνα πριν από τις περασμένες εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ακούγεται να λέει: 

«Η 21η Απριλίου τους άφησε με μηδέν χρέος και κατάντησαν τα πράγματα εκεί που τα κατάντησαν. Τα λένε οι ίδιοι, τα ομολογούν, η γενιά του πολυτεχνείου». Το βίντεο αυτό περιλαμβάνεται στο υλικό που απεστάλη από την αντιτρομοκρατική στις ανακρίτριες».

Η αλήθεια έγινε ποινικό αδίκημα! 

Τι άλλο θα δουν ακόμα τα ματάκια μας με τη χουντάρα που μπλέξαμε;


Αντίοχος.


Τι είπε ο Ανδρέας στον Παττακό 
κατά την ανάκρισή του για..."επανάσταση" 
και οικονομική πολιτική Παπαδόπουλου!

Ένα βίντεο που θα σοκάρει κάθε Έλληνα ή μήπως δε μας σοκάρει τίποτα πια από αυτά που αποκαλύπτονται για όλους "αυτούς" που μας...κατάστρεψαν ;;;...

Ο αείμνηστος καθηγητής,ο μεγάλος Έλληνας, Νεοκλής Σαρρής αποκαλύπτει λίγους μόλις μήνες πριν το θανατό του στην εκπομπή του στο HIGH σοκαριστικό περιεχόμενο από τον απομαγνητοφωνημένο διάλογο -που άκουσε με τα ίδια του τα αυτιά - μεταξύ Ανδρέα Παπανδρέου και Στυλιανού Παττακού το '67 (κατά την ανάκριση του πρώτου).

Τι έλεγε για την..."επανάσταση" όπως την αποκαλούσε ο ίδιος ο Ανδρέας και για το οικονομικό πρόγραμμα του Παπαδόπουλου!

Πως φτάσαμε στην οικονομική κατάρρευση...
Δείτε το βίντεο..

Pause
Current Time02:29
/
Duration Time14:56
Loaded: 0%
Progress: 0%
Fullscreen
00:00
Mute
360p


rafailhellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ