ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Κυνηγούν την Χρυσή Αυγή, για να σωθούν αυτοί που κατέστρεψαν τη Χώρα



Ακόμη και εφημερίδες που πρόσκεινται στη ΝΔ παραδέχονται ευθαρσώς, όχι μόνο ότι η δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ανήθικη και παράνομη, αλλά και ότι αποσκοπεί στο να αποπροσανατολίσει τον Λαό, προκειμένου να σωθούν αυτοί που πραγματικά κατέστρεψαν την Χώρα.
Στην «Δημοκρατία» της Τετάρτης ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπαδοκωστόπουλος, με την εντιμότητα και το θάρρος της γνώμης που τον διακρίνει, γράφοντας για τα αδιέξοδα με την τρόικα και την ανικανότητα των πολιτικάντηδων στην τελευταία παράγραφο του άρθρου του παραθέτει τα εξής τα οποία είναι απολύτως αποκαλυπτικά, χωρίς να χρειαστεί να σχολιαστεί κάτι από την μεριά μας:
«Και επειδή αυτά που πρέπει να ξεχνάει ο κόσμος είναι πολλά, πάντα βρίσκεται το κατάλληλο υπνωτικό, για να το δίνουμε στους πολίτες και να τους κουμαντάρουμε ανάλογα με τα κέφια μας. Στην προκειμένη περίπτωση το καλό υπνωτικό που συνιστούν και οι «επαγγελματίες» του είδους είναι η Χρυσή Αυγή. Στην αρχή την είπαμε εγκληματική οργάνωση, με όπλα, μαχαίρια, κ.λπ. που έρχεται να καταλύσει τη χώρα. Αλλά επειδή η ιστορία αυτή, παρά την προσπάθεια του «σκηνοθέτη», μάλλον δεν βγαίνει, πήγαμε παραδίπλα.
Λέμε ότι είναι ναζιστές, οπαδοί του Χίτλερ και άλλα παρόμοια, και βέβαια δείχνουμε στην τηλεόραση ως πειστήρια ακόμα και ιστορικά βιβλία για να φορτίσουμε την κοινωνία και να προσάψουμε το αδίκημα της γνώμης… Αν δεν πιάσει κι αυτό, θα βρεθεί κάτι άλλο στη συνέχεια. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και στην προκειμένη περίπτωση ο στόχος είναι να σωθούν αυτοί που καταλήστεψαν και κατέστρεψαν τη χώρα».
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ