ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Το πολιτικό σύστημα αρωγός σε σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας ανάγοντας την οικονομική κρίση της ευθύνη του ,σε πολιτική κρίση .

 
 
“Η υψηλότερη τέχνη του πολέμου είναι να μην πολεμάς καθόλου! Αλλά, αντίθετα, να υπονομεύσεις οτιδήποτε έχει αξία στην χώρα του εχθρού σου,ώστε η αντίληψη της πραγματικότητας στο μυαλό του εχθρού σου να διαστρεβλωθεί σε τέτοιο βαθμό που να μην σε θεωρεί καν εχθρό.”

Και αντίθετα να πιστέψει ότι το δικό σου σύστημα, ο δικός σου πολιτισμός και τα δικά σου ήθη αποτελούν εναλλακτικές, που όχι μόνο δεν τις απεχθάνεται, αλλά τις επιθυμεί και τις προτιμά από το να πεθάνει για τις δικές του.

Αυτός είναι ο τελικός στόχος της υπονόμευσης και μέχρι εδώ μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα. Αυτό είναι στην πραγματικότητα η υπονόμευση.

Πως επιτυγχάνονται όλα αυτά;Με ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ


Όπως βλέπετε, η χώρα-στόχος, προφανώς κάνει κάτι λάθος.Αν είναι μια ελεύθερη δημοκρατική χώρα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές κινήσεις μέσα στην κοινωνία προφανώς μέσα σε μια κοινωνία υπάρχουν και άνθρωποι που είναι αντίθετοι με την ίδια την κοινωνία, απλοί εγκληματίες, ιδεολόγοι αντίθετοι με την κρατική πολιτικη και απλά ψυχωτικά άτομα που αντιτίθενται σε οτιδήποτε και τέλος μια μικρή ομάδα από πράκτορες ενός άλλου έθνους που αγοράστηκαν, υπονομεύτηκαν και στρατολογήθηκαν.


Τη στιγμή που όλες αυτές οι κινήσεις θα καθοδηγηθούν προς την ίδια κατεύθυνση είναι η ώρα να “πιάσουμε” την κίνηση αυτή και να την ωθήσουμε προς την ίδια κατεύθυνση,μέχρι η κίνηση να οδηγήσει την κοινωνία σε κατάρρευση. Σε κρίση. Όμοια με την πολεμική τέχνη.

Δεν σταματάμε έναν εχθρό. Τον βοηθάμε να πάει προς την κατεύθυνση που εμείς θέλουμε.


Ο“εκφυλισμός”, που δρά μαζί με την υπονόμευση δημιουργεί τάσεις στην κοινωνία, σε κατεύθυνση αντίθετη με τα βασικά ήθη και αξίες της κοινωνίας.Η εκμετάλλευση και η κεφαλαιοποίηση αυτών των τάσεων είναι ο στόχος του υπονομευτή.Η θρησκεία, η εκπαίδευση, η κοινωνική ζωή, η πολιτική εξουσία, οι εργασιακές σχέσεις και τέλος τα σώματα ασφαλείας είναι το πεδίο εφαρμογής της υπονόμευσης.


Ο “εκφυλισμός” πού είναι η πρώτη φάση της υπονόμευσης απαιτούνται δε 15 με 20 χρόνια για να εκφυλίσεις μια κοινωνία.Γιατί 15 με 20 χρόνια; Γιατί αυτό είναι το απαιτούμενο χρονικό διάστημα για να εκπαιδεύσεις μία γενιά μαθητών ή παιδιών για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο διαμορφώνεται η ιδεολογία του, η αντίληψή του για τον κόσμο και η προσωπικότητά του.Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο.Η διαδικασία παίρνει 15 με 20 χρόνια.Επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους, με μεθόδους προπαγάνδας, με άμεση επαφή, ......δεν έχει σημασία.


Η ολοκλήρωση της διαδικασία της αποσταθεροποίησης, οδηγεί κατ’ ευθείαν στην κρίση .

Η διαδικασία ξεκινά, όταν οι επίσημοι οργανισμοί του κράτους δεν μπορούν να λειτουργήσουν πια , έτσι, έχουμε τεχνητούς οργανισμούς που επιβάλλονται στην κοινωνία.Μη εκλεγμένες επιτροπές,ΜΚΟ,περίεργες ομάδες που ισχυρίζονται ότι ξέρουν τι πρέπει να γίνει για να σωθεί η κοινωνία,έχοντας ένα μείγμα θρησκείας και ιδεολογίας.

Στο στάδιο της κρίσης, όλα αυτά τα τεχνητά σώματα διεκδικούν την εξουσία.Και αν τους την αρνηθούν, τη διεκδικούν δια της βίας.

Κρίση έχουμε όταν η κοινωνία δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει παραγωγικά.Και καταρρέει.Αυτή είναι προφανώς η έννοια της κρίσης.Και έτσι, η κοινωνία αναζητά έναν σωτήρα .Οι ομάδες περιμένουν να έρθει ένας Μεσσίας. Οι εργαζόμενοι λένε “έχουμε οικογένειες να θρέψουμε”.Ας αποκτήσουμε μια ισχυρή κυβέρνηση.

Μια σοσιαλιστική, π.χ κυβέρνηση η μια κυβέρνηση που να βάλει τους εργοδότες λ.χ στη θέση τους και να μας ξαναδώσει δουλειά.

Χρειαζόμαστε έναν ισχυρό άντρα.Μια ισχυρή κυβέρνηση.Έναν ισχυρό ηγέτη.Έναν σωτήρα. 
Ο πληθυσμός έχει κουραστεί και έχει αηδιάσει με όλα αυτά που συμβαίνουν.Και ιδού!

Έχουμε έναν σωτήρα! Είτε έρχεται ένα άλλο έθνος,είτε οι ομάδες μαρξιστών, λενινιστών, οι σαντινίστας,ο Μουζουρέλα,δεν έχει σημασία.

Έρχεται ο σωτήρας και λέει :“Εγώ θα σας οδηγήσω”.Και υπάρχουν δύο εναλλακτικές εδώ.


Ο εμφύλιος πόλεμος, και η εισβολή. (!!!)

Βλέπετε πως πάει;

Εμφύλιος που επιβλήθηκε εξωτερικά. .


ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗΣ


Σε αυτό το στάδιο, οι αυτοδιορισμένοι άρχοντες της κοινωνίας, δε χρειάζονται άλλες επαναστάσεις πια.Το στάδιο είναι το αντίθετο της αποσταθεροποίησης.Είναι μια προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στη χώρα.Και τώρα, όλοι αυτοί οι επαναστάτες,οι ακτιβιστές,οι συνδικαλιστές,οι απελευθερωτές,οι ομοφιλόφιλοι επαναστάτες,οι καθηγητές,οι μαρξιστές,οι λενινιστές,εξοντώνονται. Φυσική εξόντωση μερικές φορές (θάνατος).Έκαναν τη δουλειά μας. Δεν τους χρειαζόμαστε πια.


Οι νέοι ηγέτες θέλουν σταθερότητα.Για να δρέψουν τους καρπούς της νίκης τους.Όχι άλλες επαναστάσεις, παρακαλώ.

Περιορισμός κάποιων ελευθεριών των ομάδων που αυτοπροσδιορίζονται σαν αντίθετες στην κοινωνία.Τόσο απλό.Όμως όχι.Τα ΜΜΕ θα πουν ότι αυτό είναι αντίθετο με το σύνταγμα της χώρας.


Πως μπορεί να γίνει; Με τη χρήση της εξουσίας. Να αφαιρεθούν δικαιώματα από τους <<εγκληματίες>> .Δεν ακούγεται καλό ε;

Αυτός είναι και ο τελικός στόχος της υπονόμευσης και μέχρι εδώ μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα.

Αυτό είναι στην πραγματικότητα η υπονόμευση.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Δεκέμβριος 2008, δολοφονία Γρηγορόπουλου, εστάλησαν 56000 sms. Οι αναφορές της ΕΥΠ έλεγαν ότι υπήρχαν δράσεις ξένων στοιχείων που ήθελαν αποσταθεροποίηση της χώρας από ξένες υπηρεσίες. Περιμέναν το έναυσμα που θα έδινε την έναρξη της κατάστασης.Όλοι γνωρίζουμε τη συνέχεια.

Παρακολουθήστε προσεκτικά τους ανθρώπους του Stratfor που συμβουλέυουν τη CIA, το Πεντάγωνο και το Αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών...Δείτε τι λένε αυτοί οι απίστευτοι τύποι.. Δείτε τι απεργάζονται..
 
"Η κρίση στην Ελλάδα μετασχηματίζεται από οικονομική σε πολιτική"
 
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες προσπαθούν με κάθε κόστος να κρατήσουν την Ελλάδα ώστε να αποφύγουν κατάρευση του Ευρώ και της Ευρωζώνης." Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε τώρα να αλλάξει, μαζί με τις σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη και μεταξύ των πολιτικών ελίτ στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό".

Η Ευρώπη είχε τον χρόνο να απομονώσει την Ελλάδα και να ενισχύσει τις άμυνές της. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει λάβει άνευ προηγουμένου μέτρα τα τελευταία δύο χρόνια για να τη μείωση της απειλής από την Ελλάδα. 
 
Μετά από τρία χρόνια  <<μεταρρυθμίσεων>>, η ελληνική κατάσταση έχει επιδεινωθεί.

Η Ελλάδα εισέρχεται στο πέμπτο έτος της ύφεσης, με περίπου 25% της ανεργίας. Τα οφέλη της αποφυγής χρεοκοπίας και της παραμονής στην ευρωζώνη είναι λιγότερο προφανή για τον μέσο Έλληνα, όπως και τα μακροπρόθεσμα οφέλη από την αύξηση λιτότητας. Οι συζητήσεις-ταμπού για μιας ελληνικής χρεοκοπίας είναι όλο και πιο συχνές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη", 

"Η ευρωπαϊκή οικονομική κατάσταση θα επιδεινωθεί, και η διαφορά των κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ θα συνδυαστεί με μια (θεωρητική ή πραγματική) απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, επιδεινώνοντας το εθνικιστικό συναίσθημα, φέρνοντας πιο ριζοσπαστικές ιδεολογίες και τελικά οδηγώντας σ΄ένα θεμελιώδες σπάσιμο του συστήματος που επέφερε πολιτικές κι όχι οικονομικές, διαφορές", αναμένοντας κοινωνικές αλλαγές σε χώρες της Ευρώπης.Αλλαγές που έχουν ήδη ξεκινήσει από την Ελλάδα .

"Αυτές οι αλλαγές φαίνονται και στην Ελλάδα: Βία στην κοινωνική διαμαρτυρία, αύξηση υποστήριξης εναλλακτικών πολιτικών ιδεολογιών και μια φθίνουσα παρουσία των πιο μετριοπαθών στοιχείων της κοινωνίας, καθώς περισσότεροι άνθρωποι αφήνουν τις αστικές περιοχές ή μεταναστεύουν σε αναζήτηση της απασχόλησης.

Αυτά τα γεγονότα θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν τη μετάβαση από μια κατά κύριο λόγο οικονομική σε πολιτική κρίση στην Ελλάδα, μια τάση που στοχεύει να εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη".
 
Του Ν. Α









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ