ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Τζαμί η Αγιά Σοφιά ; & Οι νενέκοι των Αθηνών τους χτίζουν τζαμί !! VIDEO.



Προκλητικός για άλλη μια φορά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας, Μπουλέντ Αρντίς, δε δίστασε να πει πως... λυπάται την Αγιά Σοφιά και γι’ αυτό θέλει να τη δει να λειτουργεί ως τζαμί. 

«Στο παρελθόν ήταν δυνατόν να αποδεχόμαστε πρώην τεμένη να λειτουργούν ως μουσεία. Τώρα όμως υπάρχει μια διαφορετική Τουρκία», είπε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κωνσταντινούπολη.

«Κοιτάμε την καημένη την Αγιά Σοφιά και ευχόμαστε να επιστρέψει στις καλές της ημέρες» πρόσθεσε και δήλωσε «πολύ ευτυχής» για τη μετατροπή δύο άλλων πρώην ναών της Αγίας Σοφίας στην Τραπεζούντα και τη Νίκαια, σε τζαμιά.


Στην Αθήνα ύστερα από  σειρά διαγωνισμών οι οποίοι κατέληξαν να χαρακτηριστούν άγονοι στο σύνολο τους, σήμερα βρέθηκε η κοινοπραξία η οποία θα αναλάβει να κατασκευάσει το τέμενος στον Βοτανικό.

Πρόκειται για μια κοινοπραξία στην οποία συμμετέχουν οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας, οι J&P Αβαξ, ΤΕΡΝΑ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ και ΙΝΤΡΑΚΑΤ.

ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ “ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ”…
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!





ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ 
ΚΑΙ
 ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!



Παρατηρούμε, άφωνοι , την ενδοτικότητα της ελλαδικής κυβερνήσεως, απέναντι στην τουρκική επεκτατική πολιτική. 

Η Ελλάδα δίνει γη και ύδωρ επιτρέποντας την πληθυσμιακή εισβολή μέσω των λαθρομεταναστών και της πολιτισμικής εισβολής μέσω του τζαμιού που θα χτίσει ο Μπόμπολας, ο Κόκκαλης και οι άλλοι εργολάβοι. 

Μία πολιτισμική εισβολή στην οποία φυσικά θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τα τουρκοσήριαλ που συνεχώς προβάλλουν τα κανάλια, μεταξύ των οποίων και το κανάλι του Μπόμπολα.

Η Χρυσή Αυγή πιστή στον Αγώνα υπέρ του Ελληνικού Λαού αποτελούσε και αποτελεί την πρωτοπορία στον Αγώνα ενάντια στην τουρκοποίηση που επιχειρεί η διεθνής ελίτ της παγκοσμιοποίησης. 

Έτσι και τώρα η Χρυσή Αυγή εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού θα απαντήσει στην πρωτοφανή αυτή πρόκληση με κάθε νόμιμο μέσο: μέσα στη Βουλή των Ελλήνων και κυρίως με μαζικές και δυναμικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ