ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΣΕ 18 ΣΕΛΙΔΕΣ


ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.


Δεν υπάρχει καν αναφορά στους Αμερικανούς (Αμερικανοσιωνιστές) παγκόσμιους εξουσιαστές! 

Ούτε μία, για δείγμα! 

Για τέτοιους… επαναστάταρους μιλάμε! 





Η πρωτοεμφανιζόμενη – “αλλά πολλά υποσχόμενη για το μέλλον” όπως αφήνει να εννοηθεί μέσα από τις 18 σελίδες της προκήρυξης - ΑΡΙΣΤΕΡΗ οργάνωση: ”ΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ” – (βλ. ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ”) ανέλαβε την ευθύνη για την δολοφονία των 2 μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη, καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό του Α. Γέροντα, έξω από τα πολιτικά γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου! 

Μέσα από μια φλύαρη και εντελώς σε σύγχυση γραφή καλούν τον κόσμο “να διαλέξει στρατόπεδο στον εμφύλιο που έχει ξεκινήσει προ πολλού”.

Προφανώς ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ τόσο πολύ για την πράξη τους και τις προθέσεις τους που αναγκάζονται να γράψουν 18 σελίδες για να μας πουν το προφανές! 

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!



Δείτε ολόκληρη την εμετική προκήρυξη που βρίθει μίσους και από παραχάραξη ιστορικών και σύγχρονων γεγονότων. Μια γεμάτη ψεύδη, συκοφαντίες, υστερίες και αήθεις προκλήσεις προκήρυξη, με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη.


Για το θέμα εξέδωσε δελτίο τύπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:


Δελτίο Τύπου

Το άθλιο και ανόητο μανιφέστο των θρασύδειλων δολοφόνων αποδεικνύει πως ανήκουν στην εγκληματική ιδεολογική μήτρα της άκρας αριστεράς.


Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά εξέθρεψε και άφησε ανενόχλητα αυτά τα αποβράσματα να σκοτώνουν, την ώρα που οι υπηρεσίες της αναζητούσαν τα ανύπαρκτα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής. Η προδοτική κοινοβουλευτική αριστερά του Τέξας και του London school of economics συνεχίζει να υπερασπίζεται τρομοκράτες της ίδιας συνομωταξίας με τους δειλούς δολοφόνους του Νέου Ηρακλείου.



Οι αθλιότητες κατά της Χρυσής Αυγής που περιέχονται στο ανόητο κείμενο της προκήρυξης αναπαράγονταν για έναν ολόκληρο μήνα από:



-τους επίορκους του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ (οι κατηγορίες του φακέλου Δένδια περιέχονται αυτούσιες στην προκήρυξη των τρομοκρατών).



– όλα τα διεφθαρμένα κόμματα του κοινοβουλίου



- όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης



Είναι όλοι τους συνένοχοι και τίποτα δεν μπορεί να ξεπλύνει τις ποινικές και πολιτικές τους ευθύνες.



Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον έντιμο, εθνικό της αγώνα μέχρι να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτού του άνανδρου εγκλήματος.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

"Αυτή η ίδια Ελλάδα που έβγαλε τους προδότες του Μνημονίου θα βγάλει τους Έλληνες που θα σαρώσουν το παρακράτος του Μνημονίου. 

Αυτή είναι η ιστορία της Ελλάδας άλλωστε: Εκεί που υπάρχει ο Εφιάλτης, υπάρχει κι ένας Λεωνίδας. 

Εκεί που υπάρχει ο Πήλιος Γούσης, υπάρχει πάντα ένας Μπότσαρης..." 

Η Σοβιετική Ένωση ψόφησε, αλλά αυτοί μάλλον νομίζουν ότι απλώς κοιμούνται βαριά.

Σε άλλες εποχές ή θα έσπαγαν πέτρες σε λατομεία, προς τέρψη του «σοσιαλιστικού παραδείσου», είτε θα του φύτευαν οι πρώην σύντροφοί του μια σφαίρα στο πίσω μέρος της κεφαλής του, όπως έκαναν τα αιμοσταγή καθάρματα της NKVD.

















ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ - ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Η τρομοκρατία 
ΔΕΝ λυγίζει τους Εθνικιστές 
Η Ελλάδα θα νικήσει!















Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΑΦΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟΣ 
ΤΙ 1933, ΤΙ 2013!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ