ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η Επανάσταση του Μανώλη Καπελώνη



Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είναι ο πατέρας του δολοφονημένου στελέχους του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, του 22χρονου Μανώλη Καπελώνη.

Ο Κώστας Καπελώνης, πατέρας του 22χρονου Μανώλη, υπήρξε γνωστός συνδικαλιστής του ΥΠΕΧΩΔΕ και στενός συνεργάτης του Κώστα Λαλιώτη.

Σήμερα είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΠΑΝΟΜ (της δημόσιας επιχείρησης ανέγερσης νοσοκομειακών μονάδων που ανήκει στο υπουργείο Υγείας), θέση στην οποία τοποθετήθηκε με πρόταση της τότε υπουργού Υγείας, Μαριλίζας Ξενογιαννακούλου και διατηρήθηκε στη θέση του με απόφαση του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου.

Ο γιος δεν ακολούθησε τον δρόμο του πατέρα του.

Θα μπορούσε να ήταν ακόμα ένας βολεμένος γιος μεγαλοΠΑΣΟΚου. Έκανε την επανάστασή του, την πλήρωσε με το αίμα του.

Αλλά σημασία δεν έχει μόνο το πώς ζεις, αλλά και το πώς πεθαίνεις.

Και ο Μανώλης θα ζει για πάντα στη μνήμη των επόμενων γενεών των Ελλήνων, ακόμα και όταν κανένας από τους ανθρώπους που κατοικούν αυτή την στιγμή τούτη την μαρτυρική γη, δεν θα υπάρχει στην ζωή...

defencenet.gr

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 
ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ... 
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...
ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ, ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ... 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ