ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013


Αυτή η <<δημοκρατία>> λεηλάτησε 
και αφάνισε το ΕΘΝΟΣ & τον λαό του.

Ζούμε τον εφιάλτη του σύγχρονου πλανητικού χρηματιστηριακού ΦΑΣΙΣΜΟΥ, τον πιο δόλιο και ύπουλο ΦΑΣΙΣΜΟ της Ιστορίας και ο πολιτικός κόσμος γιορτάζει την δημοκρατική αφασία του .

Φάρσα δολιότητας σύνθετης πολιτικής παραπλάνησης. 

Στο όνομα της δικτατορία των συνταγματαρχών και κερδοσκοπώντας πολιτικά πάνω σ’ αυτή τη δικτατορία, ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που ζούμε: Του φασισμού και των μηχανισμών του. 

ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τούτο το ουσιαστικό: Ότι η Ελλάδα βρίσκεται ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, έχει μετατραπεί σε αποικία των μαφιόζων του χρήματος, σε αποικία του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ (του πιο δόλιου και κτηνώδους της ιστορίας). 

ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ότι βρισκόμαστε κάτω από τη δικτατορική μπότα των δημίων του κόσμου και των χρηματιστηριακών μαφιών…

Αυτή η <<δημοκρατία>> λεηλάτησε και αφάνισε τα εισοδήματα των Ελλήνων και με το Μεσοπρόθεσμο ρίχνει τον ελληνικό λαό στα τάρταρα της ολοκληρωτικής καταστροφής και εξαθλίωσης, στα νύχια των άπληστων αρπακτικών…πουλώντας την Ελλάδα ολοκληρωτικά στις μαφίες του χρήματος και στα διεθνή τους όργανα.

Αυτή,  η «δημοκρατική νομιμότητα»  παραβίασε και κονιορτοποίησε, την «εθνική» συνταγματική νομιμότητα, αποσάθρωσε απλώς κάθε έννοια λαϊκής κυριαρχίας και «εθνικών θεσμών», αλλά κατέλυσε δικτατορικά, με διακοσμητικό ντεκόρ τη «νομιμότητα» του Κοινοβουλίου, την ΙΣΤΟΡΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ υπόσταση της Ελλάδας, παραδίδοντάς την, με συνοπτικές διαδικασίες, στα κερδοσκοπικά αρπακτικά της διεθνούς μαφίας του χρήματος!!!

Μήτρες αποτρόπαιης προπαγάνδας και χυδαιότητας που παραπλανούν, παραπληροφορούν και «λανσάρουν» τη φιλοσοφία της φίμωσης των μη αρεστών φωνών… 

Πράγματι η παραφροσύνη και η υποκρισία των δωσίλογων δεν έχει όρια και αναστολές:

Εδώ όλα τα σαρκοφάγα και αιμοβόρα θηρία του πλανητικού φασισμού κατασπαράζουν τις σάρκες της ελληνικής κοινωνίας και ρουφούν και τις τελευταίες σταγόνες αίματος του ελληνικού λαού, μέσω ενός κατοχικού καθεστώτος πραξικοπημάτων, στρατιωτικών νόμων και ωμής βίας και αυτοί μιλούν  για ......................
...« δημοκρατία »…

Και θα πρέπει να γνωρίζουμε,  ότι οι αστικοί δημοκρατικοί θεσμοί, σε ολόκληρο τον κόσμο, εδώ και πολλές δεκαετίες έχουν εξαντλήσει το ρόλο τους και η δημοκρατία ακολουθεί αλματώδη καθοδική γραμμή, ακριβώς γιατί γίνεται όχι απλώς περιττή, αλλά και εμπόδιο στην εξέλιξη της παγκόσμιας  πολιτικής. 

«Φασισμός δεν είναι μόνο 
η λογική να σκοτώνεις.

Είναι ΚΥΡΙΩΣ να σκοτώνεις τη λογική». 

Μια άλλη δολοφονία της λογικής και της πολιτικής είναι ότι με αυτές τις θεατρικές παραστάσεις περί δημοκρατίας, κοινοβουλευτισμού και κάθε είδους ανάλατες καθεστωτικές σάλτσες του,  εμφανίζουν σαν «Δημοκρατία» το μεταπολιτευτικό καθεστώς: Τις κοινοβουλευτικές αλυσίδες της Δημοκρατίας, την ΑΠΑΤΗ της νεκρής αστικής δημοκρατίας. 

Η «αποκατάσταση της δημοκρατίας» από το δικτατορικό καθεστώς της χούντας ήταν η ίδια η «δημοκρατία» της χούντας με άλλες φόρμες και αλυσίδες: Αυτές που συρρίκνωναν και δολοφονούσαν τη Δημοκρατία με το όπιο της εκλογικής χειραγώγησης του ελληνικού λαού, αυτές που ανέπτυσσαν και γιγάντωναν την ΑΣΥΔΟΣΙΑ και «απληστία» της «δημοκρατίας» των «νταβάδων» (εγχώριων και ξένων). 

Αυτές (οι φόρμες) που ΣΗΜΕΡΑ αποτελούν το άλλοθι και το διακοσμητικό σκηνικό της κατοχής μας, του σύγχρονου φασισμού που ζούμε: Της Νέας Τάξης. 

Έτσι 40 χρόνια τώρα αναπαράγονται καθημερινά τα ίδια ψεύδη με τα ίδια, σχεδόν, λόγια. 

Προεδρικές δηλώσεις  όσο και  κλισέ  κομματικών ανακοινώσεων ένα στόχο έχουν:

Να επικαλύψουν και να αποκρύψουν το μακάβριο και ύπουλο «δημοκρατικό» κατοχικό καθεστώς που ζούμε, και το δικό τους δωσίλογο ρόλο. Το ρόλο των οργάνων και των υπαλλήλων (ανδρεικέλων) αυτού του πλανητικού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ... 

Θέλησαν να μας εξοντώσουν, 
αλλά δεν τα κατάφεραν. 
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό 
είναι το κυριότερο.













Δ.ΡΟΙΔΟΔΗΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ