ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

21% η Χρυσή Αυγή σε 36.000 ψηφοφόρους σε αριστερό site - Ρίξανε τη δημοσκόπηση λόγω... "νοθείας"!



Όταν πρωτεύει η  
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
σε ένα αριστερό site, η δημοσκόπηση κατεβαίνει γιατί δεν συμφέρει!

Όταν τα κανάλια κάνουν δημοσκόπηση και αυξάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την δύναμή της , παρ’ όλη την λυσσαλέα επίθεση των καναλιών, και από το 5,9% φτάνει στο 6,3%, όπως συνέβη σήμερα Κυριακή 13/10 με την δημοσκόπηση της RASS, αυτό είναι πτώση των ποσοστών!

Τα αποτελέσματα λίγο πριν την αποσύρουν ήταν:...

ΣΥΡΙΖΑ (21%, 7.370 Votes)
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (21%, 7.292 Votes)
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (15%, 5.023 Votes)
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (8%, 2.938 Votes)
ΠΑΣΟΚ (3%, 1.168 Votes)
ΚΚΕ (3%, 1.080 Votes)
ΑΝΤΑΡΣΥΑ (2%, 810 Votes)
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (2%, 793 Votes) 

Επιτέλους θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν! 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “απογοήτευσε” τους ψηφοφόρους της, που της “γύρισαν την πλάτη” και την “στέλνουν στην αφάνεια” ως “ναζιστικό μόρφωμα”;;; 
Ή στέκονται δίπλα της, ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μέλλον αυτού του τόπου και όλο αυτό είναι ένα επικοινωνιακό τέχνασμα που στηρίχθηκε στον άδικο φόνο ενός νέου ανθρώπου;

-Διπλοψηφίσματα σε αυτού του είδους τις δημοσκοπήσεις ΔΕΝ επιτρέπονται!

-Το σύνολο των 36.000+ ηλεκτρονικών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ψηφοφόρων εγγυάται την ακρίβεια της δημοσκόπησης και της πραγματικής δύναμης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και καταρρίπτει με τον πλέον περίτρανο τρόπο της διώξεις, δείχνοντας για ποιον ακριβώς λόγο γίνονται!

-20% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και καλά που το σταματήσατε εγκαίρως και πρωϊ πρωϊ! Γιατί η διαφορά των 100 κάτι ψήφων με τον ΣΥΡΙΖΑ θα καλυπτόταν ΣΙΓΟΥΡΑ και αυτό θα σας έκαιγε πραγματικά!!!

Διαβάστε τα σχόλια των επισκεπτών που κράζουν το site για το κατέβασμα της ψηφοφορίας και υποστηρίζουν μαζικά τη Χρυσή Αυγή!




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ