ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Οι αμερικανοσιωνιστές ανοίγουν την πόρτα του “φρενοκομείου”.



Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα στην πρόσφατη ομιλία του απευθυνόμενος προς τον αμερικανικό λαό ανέφερε ότι η επέμβαση στην Συρία θα είναι χρονικά περιορισμένη και το σχέδιο επίθεσης δεν  περιλαμβάνει χερσαίες αμερικανικές δυνάμεις στο έδαφος. 

Ψεύδεται όμως ασύστολα. 

Σύμφωνα με το ισραηλινό πρακτορείο Debkafile, που είναι παράρτημα των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, μερικές ημέρες πριν την προβοκατόρικη επίθεση με τα χημικά όπλα στην Δαμασκό εκατοντάδες βαριά οπλισμένοι ισλαμιστές μισθοφόροι με διοικητές αμερικανούς αξιωματικούς πέρασαν τα σύνορα προς την Συρία προερχόμενοι από την βάση εκπαίδευσης της CIA στην Ιορδανία

Πρόσφατα στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας Αμμάν εγκαινιάστηκε από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ Martin Dempsey  το νέο κέντρο επιχειρήσεων CENTCOM από όπου θα καθοδηγούνται μεταξύ άλλων και οι χερσαίες  επιχειρήσεις των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στην Συρία και Μέση Ανατολή γενικότερα.

Η αμερικανική επίθεση στην Συρία δεν θα είναι χρονικά περιορισμένη και δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει χερσαίες επιχειρήσεις. Οι αεροπορικές επιθέσεις θα είναι η αρχή του πολέμου, δεν θα είναι όμως και το τέλος του. 

Οι ΗΠΑ με τον πόλεμο που θα διεξάγουν στην Μέση Ανατολή υποστηρίζουν την γεωπολιτική agenda των Αμερικανοσιωνιστών και των συμμάχων αυτών, ήτοι Ισραήλ και Σαουδική Αραβία που δημιούργησαν το τελευταίο διάστημα μια διεστραμμένη κοινοπραξία για έναν κοινό σκοπό. 

Και οι δυο επιζητούν την καταστροφή της Συρίας και του Ιράν. Ο πόλεμος της Συρίας, όπως έχουμε πολλάκις αναφέρει, φέρνει ένα βήμα πιο κοντά τον πόλεμο του Ιράν.

Η διεφθαρμένη σουνιτική μοναρχία της Σαουδικής Αραβίας αισθάνεται ότι απειλείται από το σιιτικό Ιράν και τους σιίτες του Λιβάνου και του Ιράκ. Ο μονάρχης Αμπτουλλάχ της Σαουδικής Αραβίας χρησιμοποιεί αφειδώς τεράστια χρηματικά  ποσά  για να αλλάξει προς το συμφέρον του τον χάρτη της Μέσης Ανατολής. 

Το 2012 ο Αμπτουλλάχ μαζί με το Κατάρ και την Τουρκία χρηματοδότησαν με 50 δισεκατομμύρια δολλάρια τους ισλαμιστές μισθοφόρους, συμπεριλαμβανομένων και των τρομοκρατών της Αl-Nusra. Οι Αμερικανοί κάνουν πως δεν βλέπουν όταν οι Σαουδάραβες χρηματοδοτούν κάτω από την μύτη τους τρομοκράτες κανιβάλους.  

Η Σαουδική Αραβία είναι από τα πλέον αυταρχικά καθεστώτα της Μέσης Ανατολής, αν όχι όλου του πλανήτη. Τα τελευταία 30 χρόνια έχει δαπανήσει δισεκατομμύρια δολλάρια χρηματοδοτώντας την πλέον τρομοκρατική οργάνωση του πλανήτη, την Al-Qaida σε χώρες όπως το Πακιστάν, Αφγανιστάν, Τσετσενία, Λιβύη και τώρα Συρία.

Ο διεστραμμένος σύμμαχος της Σαουδικής Αραβίας, το Ισραήλ έχει ως σκοπό να ελέγξει τα σύνορά του και τα κατεχόμενα εδάφη δημιουργώντας αναταραχή και κρίση μεταξύ των αραβικών κρατών. Πρόσφατα οι Ισραηλινοί παραχώρησαν τα δικαιώματα εξόρυξης πετρελαίου στα υψώματα του Γκολάν στη εταιρία Genie Energy. Κύριοι μέτοχοι αυτής της εταιρίας είναι ο γνωστός μεγιστάνας των σιωνιστικών ΜΜΕ Rupert Murdoch και ο λόρδος Jacob Rothschild.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα υψώματα του Γκολάν ήταν έδαφος της Συρίας και κατελήφθησαν από το  Ισραήλ στον πόλεμο των «έξι ημερών». Οι Ισραηλινοί ελπίζουν ότι η επίθεση των ΗΠΑ θα τους ανοίξει τον δρόμο στα σχέδια κατάληψης νέων εδαφών στην Συρία και τον Λίβανο και στην απόλυτη κυριαρχία των ήδη κατακτηθέντων.

Η συριακή κυβέρνηση έχει προειδοποιήσει ότι θα ανταποδώσει τα αμερικανικά κτυπήματα επιτιθέμενη στο Ισραήλ, το οποίο ήδη έχει βομβαρδίσει εγκαταστάσεις στην Συρία. Έτσι η επίθεση Ομπάμα στην Συρία θα είναι η σκανδάλη που θα ενεργοποιήσει την ανάφλεξη στην Μέση Ανατολή. 

Η ανάφλεξη θα συμπεριλάβει Λίβανο, Ιορδανία, Ιράκ και Ιράν. Η Ρωσία που συνεχώς αυξάνει την ναυτική της δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο δεν θα αφήσει απροστάτευτη την σύμμαχό της Συρία.

Το ερώτημα γιατί εξελίχθηκε έτσι η κατάσταση και φτάσαμε στο σημείο να ανοίξει η πόρτα του φρενοκομείου νομίζουμε ότι μπορεί να απαντηθεί εύκολα. Ο Ομπάμα είναι ένας ασπόνδυλος ηγέτης ο οποίος δεν μπορεί να ορθώσει το ανάστημά του στο Ισραήλ, την Σαουδική Αραβία, την Wall Street και τους Αμερικανοσιωνιστές. Πολύ απλά γιατί επωάστηκε από αυτούς. 

Η πολιτική του ήταν και θα είναι υποτελής στην agenda των τραπεζιτών, βιομηχάνων, ξένων κυβερνήσεων και σκοτεινών κέντρων εξουσίας.

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ