ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσή Αυγή : Δεν ερχόμαστε πλέον ! ΉΡΘΑΜΕ! Η Χρυσή Αυγή θα εκλέξει Δημάρχους σε όλη την Ελλάδα και στις ευρωεκλογές θα σαρώσει"

Protagon.gr: "Έρχεται μαύρη ψήφος... 


Νέα έκκληση από την ιστοσελίδα protagon.gr, του γνωστού και μη εξαιρετέου megaλοδημοσιογράφου Θεοδωράκη, προς το πολιτικό κατεστημένο και συγκεκριμένα τον Αντώνη Σαμαρά γίνεται σήμερα από τον αρθρογράφο Τ. Μελετόπουλο για να παρθούν μέτρα αποτροπής της... μελλοντικής εκλογικής κυριαρχίας του Εθνικιστικού Κινήματος.


Ο συγγραφέας σε άρθρο του με τίτλο "Μαύρη ψήφος" προβλέπει το .... ζοφερό, για το "δημοκρατικό τόξο", πολιτικό μέλλον που σκιαγραφείται εν όψει εκλογών (αυτοδιοικητικών - ευρωεκλογών) με μεγάλο τελικό νικητή τη Χρυσή Αυγή που θα αναδειχθεί...πρώτη πολιτική δύναμη εκτός και αν...παρθούν μέτρα από τον Σαμαρά (δεν διευκρινίζονται τα μέτρα αλλά κάτι...υποψιαζόμαστε από παλαιότερο άρθρο στον ίδιο ιστότοπο).

Αφήνουμε τον...Μελετόπουλο να μας διηγηθεί τον...εφιάλτη που θα ζήσουμε!

Πλησιάζουν οι Δημοτικές εκλογές και όπως δείχνουν τα προγνωστικά θα καταποντισθούν οι δυνάμεις του υποτιθέμενου Δημοκρατικού τόξου. 

Οι πολιτικοί γνωρίζοντας αυτό το ενδεχόμενο προσπαθούν να......
βρουν πονηρές λύσεις-τεχνάσματα στα ψηφοδέλτια ώστε τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών να μην είναι τόσο μαύρα όπως διαγράφονται. 



Μαζί όμως με τις Δημοτικές εκλογές θα γίνουν και οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Εκεί κανείς δεν μπορεί να μπερδέψει το εκλογικό σώμα με πονηρά ψηφοδέλτια. 



Οι ψηφοφόροι θα κληθούν να ψηφίσουν το κόμμα της αρεσκείας τους. Σε αυτή τη διαδικασία θα βρει την ευκαιρία ο δυσαρεστημένος και θυμωμένος ψηφοφόρος να φανερώσει την έντονη αντιπάθεια και δυσαρέσκειά του απέναντι στην πολιτική ελίτ και τους δανειστές. 



Δεν θα εκπλαγώ αν η Χρυσή Αυγή πετύχει πολύ μεγάλα ποσοστά στην Ευρωβουλή και εκλέξει αρκετούς Δημάρχους στην ελληνική επικράτεια. 



Εύχομαι ο κ. Σαμαράς να προλάβει αυτή τη μαύρη -για όλους μας- ψήφο που πλησιάζει, διορθώνοντας ανισότητες. Καλό θα ήταν να δώσει σήμα στον υπουργό των Οικονομικών να σταματήσει το ΣΔΟΕ να ελέγχει κάθε χρόνο τους ίδιους (ακίνδυνους για το σύστημα) πολίτες για τα ίδια πράγματα, δίχως αποτελέσματα. Να τολμήσει να ξεσκονίσει επιτέλους αυτούς που ακόμα παίζουν την ίδια μπάλα που έπαιζαν τη δεκαετία του ενενήντα. 



Κάποια στιγμή πρέπει να σπάσει το απόστημα της διαπλοκής με τα μαύρα ταμεία -όπως γίνεται στην Ισπανία- ώστε να τελειώνουμε με τη σφιχταγκαλιασμένη με την εξουσία και βαθιά διεφθαρμένη επιχειρηματική-πολιτική ελίτ του τόπου.

Να μπορέσουμε όλοι μαζί να πατήσουμε RESTART για ένα νέο ξεκίνημα.

Εκλογές μέσα στο 2014 αποφάσισαν κατά την τελευταία τους συνάντηση Βενιζέλος και Σαμαράς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Ελευθεροτυπίας». Το μόνο που δε συμφωνήθηκε είναι αν οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο (στις 25, μαζί με τις ευρωεκλογές) ή τον Οκτώβριο του 2014. Κι όλα αυτά, παρότι υπήρχε στο τραπέζι πρόταση από «συνεργάτες του πρωθυπουργού» για εκλογές μέσα στο 2013 ώστε να «ελεγχθούν» οι εξελίξεις και να μη… χαθεί η πρωτοβουλία των κινήσεων. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, όλα θα κριθούν από το πως θα πάει η αξιολόγηση και οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, που έρχεται στην Αθήνα μια μέρα πριν από τις εκλογές στη Γερμανία αλλά και η συζήτηση για το νέο Μνημόνιο που θα ξεκινήσει μέσα στον Νοέμβριο και θα ολοκληρωθεί στα μέσα της άνοιξης του ’14.

Την άποψή μας –όχι βάσει πληροφοριών, αλλά βάσει λογικής- σας την έχουμε πει και με την ευκαιρία την επαναλαμβάνουμε: εκλογές θα γίνουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πριν τις ευρωεκλογές ή έστω την ίδια μέρα. Γιατί αν δεν έχουν γίνει μέχρι τότε, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών (πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή και τρίτο η ΝΔ) δεν θα επιτρέψει στη συγκυβέρνηση της Νέας Πασοκοκρατίας να μείνει ούτε μέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ