ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΕ!!! ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΔΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!..

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙ <<ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ>>

 

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο αναγνωστικό κοινό, η αφαίρεση της επιτυχημένης και πολυσυζητημένης στήλης του Νίκου Μπογιόπουλου, «Ημεροδρόμος», από την εφημερίδα «Ριζοσπάστης».
 
Ο φουκαράς ο Μπογιόπουλος νόμισε ότι με την αξία του θα διεκδικούσε "καπαρωμένα" πόστα. Αυτό είναι που δεν κατάλαβε ο Μπογιόπουλος. Ποιος ήταν αυτός, που θα χαλούσε τη μοιρασιά των κληρονόμων; Τι είναι αυτός, ο οποίος διεκδικεί "καπαρωμένα" πόστα; ...Οπορτουνιστής; Φραξιονιστής; Απλά ανήθικος; Τι απ’ όλα αυτά είναι; Δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο, όταν ενεργεί όχι με βάση την "αδαμάντινη" ηθική του κόμματος, αλλά με την μικροαστική λογική της ανταποδοτικότητας και άρα της είσπραξης "ανταμοιβής" για τις πράξεις του. 
 
Το είπε άλλωστε και ο ινστρούχτορας Γόντικας στο γνωστό του άρθρο με τον τίτλο: "Το ηθικό κύρος των κομμουνιστών". 
Το ΚΚΕ σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει, γιατί αυτό βολεύει τους χρηματοδότες του ...Βολεύει τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, την CIA και βέβαια τους διάφορους τοκογλύφους της Νέας Υόρκης ...Τους χρηματοδότες του Μαρξ, του Λένιν και του Στάλιν ...Τους διάφορους Σόρος και Ροκφέλερ, οι οποίοι θεωρούν το "μαγαζί" του Μπεναρόγια κάτι σαν "οικογενειακή" περιουσία της οικογένειας. Αυτοί επιβάλουν στο ελληνικό κράτος όχι μόνον να το συντηρεί οικονομικά, αλλά και να το βοηθάει όταν τα ποσοστά του "πέφτουν".

Εξαιτίας αυτών των "πλατών" εμφανίζεται απείθαρχο απέναντι στους νόμους του ελληνικού κράτους. Εξαιτίας αυτών των "πλατών" πουλούσε τρέλα η Αλέκα. 
 
Κανένας εισαγγελέας δεν πλησιάζει το ΚΚΕ, γιατί απλούστατα ενοχλείται η γνωστή Πρεσβεία της Βασιλίσσης Σοφίας. 
 
Αυτοί είναι οι εγγυητές του "ηθικού" κύρους των κομμουνιστών, το οποίο "ευαγγελίζονται" οι σταλινικοί του Περισσού. 
 
Αυτός είναι ο κομμουνισμός ...Μπογιόπουλε.
 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ