ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Οι SCUD-C της Συρίας μπορούν να μετατρέψουν σε οικόπεδο της βρετανική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου μέσα σε λίγα λεπτά...



Φόβοι για την ύπαρξη πληγμάτων ακόμα και εντός της ελληνικής επικράτειας από την επικείμενη αμερικανική επίθεση στην Συρία διατυπώθηκαν στην ευρεία σύσκεψη που ολοκληρώθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, των συναρμόδιων υπηρεσιών.

"Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα" ειπώθηκε χαρακτηριστικά, χωρίς αυτό το "όλα" να αποκλείει και την απειλή Τουρκία, φυσικά, αφού "ο λύκος στην αναμπουμπούλα, χαίρεται".

Ήδη έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στην ελληνική πλευρά ότι οι παραβιάσεις των εναέριων συνόρων μας τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταθεί, ενώ πρόσφατη είναι και η υπέρπτηση επάνω από τους Φούρνους.

Εν πάση περιπτώσει από σήμερα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τίθενται σε κατάσταση μερικής επιφυλακής, η οποία θα γίνει πλήρης όσο πλησιάζουμε προς την επίθεση στην Συρία.

Κοινή η εκτίμηση ότι αυτό που θα ξεκινήσει με την αμερικανική επίθεση δεν θα σταματήσει εύκολα και μπορεί να συμπαρασύρει τους πάντες. Η Ελλάδα στην παρούσα κρίση έχει στενή συνεργασία με Ισραήλ και Αίγυπτο, ενώ έχει εγκρίνει την χρήση της Σούδας και της Καλαμάτας.

Το συριακό καθεστώς αντίθετα με άλλες περιπτώσεις, όπως στο Ιράκ και την Λιβύη, δεν έχει εξαπολύσει απειλές κατά των χωρών που θα στηρίξουν την αμερικανική επιδρομή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Άλλωστε οι SCUD-C της Συρίας μπορούν να μετατρέψουν σε οικόπεδο την βρετανική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου μέσα σε λίγα λεπτά...

Θεωρείται δεδομένη δε η ενεργοποίηση της αντιαεροπορικής άμυνας της χώρας και η αύξηση της ετοιμότητας των Ένοπλων Δυνάμεων σε περίπτωση που ξεκινήσει μία επίθεση σε βάρος της Συρίας και η χώρα μας εμπλακεί με την παραχώρηση των Νατοικών βάσεων και την παροχή διευκολύνσεων προς τους Συμμάχους. Αυτό όμως, όπως τόνισε πηγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, δεν αποτελεί θέμα της σημερινής σύσκεψης.

Το βάρος θα πέσει για άλλη μια φορά στην Πολεμική Αεροπορία. Η 115 ΠΜ με τα F-16 Block 52+ στην Κρήτη, αλλά και οι συστοιχίες των S-300PMU1 (ακόμα περιμένουν την βολή αποδοχής) και Tor M1, δηλαδή η "αφρόκρεμα" των ελληνικών μαχητικών και τα καλύτερα α/α συστήματα που διαθέτει η χώρα, είναι ήδη σε κατάσταση συναγερμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ