ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Η Αλβανία γκρεμίζει εκκλησίες και χτίζει ισλαμικά πανεπιστήμια. H Τουρκία kατεδάφιζει του Προφήτη Ηλία στη Σμύρνη…και εμείς εγκαινιάζουμε το σπίτι του κεμάλ κια προγραμματίζουμε την ανέγερση τζαμιών.



Ο Μπερίσα κάνει δώρο στους μουσουλμάνους κτίριο και δέκα στρέμματα ολόκληρα για να φτιάξουν ισλαμικό πανεπιστήμιο!

Λίγο πριν «εκπνεύσει» η κυβέρνησή του, ο Μπερίσα κάνει δώρο στους μουσουλμάνους κτίριο και ολόκληρα δέκα στρέμματα για να φτιάξουν ισλαμικό πανεπιστήμιο.  
Κι αυτό γίνεται την ίδια στιγμή που οι αλβανικές αρχές εκδιώχνουν δια της βίας τους ορθόδοξους πιστούς από την εκκλησία τους στην Πρεμετή, εκκλησία με μια ιστορία σχεδόν τεσσάρων αιώνων.

Το γεγονός δημοσιεύει η ιστοσελίδα «ΤΕΜΑ» η οποία αναφέρει πως μετά το χώρο Ναμαζγκιά στο κέντρο των Τιράνων (δίπλα στην αλβανική βουλή) που η κυβέρνηση παραχώρησε στη μουσουλμανική κοινότητα, ο Σαλί Μπερίσα 15 μέρες πριν αφήσει την καρέκλα του , παραχωρεί για ανέγερση ισλαμικού πανεπιστημίου το πρώην Κέντρο Αστυνομικής Επιμόρφωσης και τη στρατιωτική μονάδα του Σαούκ, συνολικής επιφάνειας δέκα στρεμμάτων.

Η απόφαση ελήφθη κατά το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο και δημοσιεύθηκε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα.








Τουρκία: Κατεδάφιση του Προφήτη Ηλία στη Σμύρνη…

profitis-ilias

Η κατεδάφιση του ναού του Προφήτη Ηλία στη Σμύρνη, μια ιστορική εκκλησία του 19ου αιώνα, είναι θέμα ημερών, μας ενημερώνει το «mikrasiatis.gr», υποτίθεται για να φτιαχτεί ένας νέος δρόμος στην πόλη.

«Αν και τα σχέδια της κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου έδειχναν ότι ο ιστορικός ναός θα γλίτωνε, τα νέα που έρχονται από την Τουρκία είναι δυσάρεστα.

Ο Προφήτης Ηλίας, ναός του 19ου αιώνα φωτογραφημένος άπειρες φορές, σε περίοπτη θέση που εποπτεύει την κοιλάδα της Αγίας Άννας, μετά το ’22 έτυχε να βρεθεί εντός στρατιωτικής ζώνης και έτσι παρέμεινε όρθιος σχετικά αλώβητος.

Όχι πλέον.

Θα γκρεμιστεί άμεσα και αυτό θα συμβεί στις μέρες μας.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ