ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Πρόθυμη η ισλαμική Τουρκία σε έναν πόλεμο κατά μίας άλλης ισλαμικής χώρας-ΣΥΡΙΑΣ- ώς σανίδα σωτηρίας του Ερντογάν.


 
 
Στο πλευρό οποιουδήποτε αποφασίσει να επιτεθεί στη Συρία θα συνταχθεί η Τουρκία, δήλωσε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.

Αυτή η δήλωση φαίνεται πως δεν ξάφνιασε κανέναν, αντίθετα από πολλούς θεωρήθηκε σαν «αποκάλυψη» του εμπρηστικού ρόλου της Τουρκίας στην Μέση Ανατολή, ενώ υπήρξαν και αναλυτές που θεωρούν πως η ετοιμότητα της Τουρκίας για συμμετοχή σε έναν πόλεμο είναι σανίδα σωτηρίας του τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ψάχνει εναγωνίως έναν τρόπο για να συσπειρώσει γύρω από την κυβέρνησή του τους τούρκους πολίτες και να «παγώσει» τις κινήσεις των πολιτικών του αντιπάλων. 
 
Έτσι, η πρόθυμη συμμετοχή της ισλαμικής Τουρκίας σε έναν πόλεμο κατά μίας άλλης ισλαμικής χώρας, είναι ένα αναγκαίο κακό, που ενδεχομένως να δώσει μία μικρή παράταση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων για τον Ερντογάν.


Νταβούτογλου: Ανακοίνωση συμμετοχής σε κοινό μέτωπο κατά της Συρίας

Η Τουρκία θα συμμετάσχει σε οιονδήποτε διεθνή συνασπισμό κατά της Συρίας ακόμα κι αν δεν καταστεί δυνατή η επίτευξη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ μιας ευρύτερης συναίνεσης για την ανάληψη δράσης, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.


"Προτεραιότητά μας ήταν πάντα η κοινή δράση με τη διεθνή κοινότητα, βάσει αποφάσεων του ΟΗΕ. Εάν δεν υπάρξει μια τέτοια απόφαση από το Συμβούλιο Ασφαλείας, άλλες εναλλακτικές... θα τεθούν στην ατζέντα", τόνισε ο Νταβούτογλου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Μιλιέτ.


"Αυτή τη στιγμή 36 με 37 χώρες συζητούν τις εναλλακτικές αυτές. Εάν συγκροτηθεί ένας συνασπισμός κατά της Συρίας στο πλαίσιο της διαδικασίας αυτής, η Τουρκία θα συμμετάσχει σ' αυτόν", υπογράμμισε ο Νταβούτογλου.


"Εξ αρχής, η Τουρκία υποστήριζε ότι η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να μένει απαθής απέναντι στις σφαγές του καθεστώτος του 'Ασαντ. Η ατιμωρησία των ηγετών και των καθεστώτων που καταφεύγουν σε τέτοιες πρακτικές υπονομεύει την αποτρεπτική δύναμη της διεθνούς κοινότητας. Αυτοί που διαπράττουν εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας πρέπει οπωσδήποτε να τιμωρούνται", υπογράμμισε ο Tούρκος υπουργός.
 

Η Τουρκία δηλώνει έτοιμη για πόλεμο...

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ