ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Το σύστημα μας δείχνει τα δόντια του.


Στην ουσία συνεχίζεται και, μάλιστα, εντείνεται είναι η προσπάθεια καθοδήγησης της ψήφου του Ελληνικού λαού κινδυνολογώντας, τρομοκρατώντας, εκβιάζοντας. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί φρόντισαν να δείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι αγνοούν την ψήφο των Ελλήνων, επιδεικτικά και με θράσος.

Για άλλη μια φορά το σύστημα μας δείχνει τα δόντια του! Οι μεν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ταγμένοι στο θεάρεστο έργο του μνημονίου και υπηρετώντας τα τσιράκια των μεγάλων lobby, πίεσαν αποτελεσματικά και με τρόπο ώστε να μην καταρριφτεί η "ιδέα του μνημονίου".
Ο δε ΣΥΡΙΖΑ από αλαζονεία (ελπίζοντας ότι θα βγει πρώτο κόμμα) και φοβούμενος μήπως χάσει ψηφοφόρους, κατάφερε να αποφύγει την ευθύνη – όχι πως θα μπορούσε να κυβερνήσει με τα ουτοπικά ιδεολογήματά του. Με τα μπαλάκια σε Ανεξάρτητους Έλληνες και Δημοκρατική Αριστερά να πηγαίνουν και να έρχονται. Δεν θα αναφερθώ στο ΚΚΕ του οποίου ο ρόλος είναι γνωστός εδώ και χρόνια και επιβεβαιώνεται καθημερινά – «βολευτήκαμε στη θεσούλα που μας εξασφαλίζει η αντιπολίτευση». Πάνω απ’ όλα το κομματικό συμφέρον, οι μίζες και η τσεπούλα μας!

Γνωρίζοντας πολύ καλά τα επικοινωνιακά τρικ, πετάνε την μπάλα εκτός γηπέδου κάθε φορά που καλούνται να πουν αλήθειες και να πάρουν σοβαρή θέση! 
Τώρα πια, τρομαγμένος ο κόσμος περιμένει να καταφύγει στις κάλπες ή απογοητευμένος να μήν προσέλθει καν! Υπέρ της πρώτης περίπτωσης θα λειτουργήσουν οι διεργασίες συνεργασιών, οι επικοινωνιακές τακτικές και ο φόβος μη ύπαρξης κυβέρνησης (βλέπετε, φρόντισαν πολύ καλά οι κύριοι να δείξουν ότι με τα ποσοστά των εκλογών της 6ης Μαΐου δεν μπορούν να Κυβερνήσουν – και με τον τρόπο αυτό μας εφιστούν την προσοχή). 
Από την άλλη, κάποιοι θα αισθανθούν ότι δεν έχει δύναμη η ψήφος τους, ότι είναι πολύ μικροί μπροστά στο τέρας που λέγεται σύστημα!

Φοβάμαι, αγωνιώ, θλίβομαι… όταν σκέφτομαι την Πατρίδα μου! Αυτή τη χώρα των μεγάλων ηρώων και των μεγάλων ιδεών, του πολιτισμού και των αξιών που μέρα με τη μέρα προσπαθούν να απαξιώσουν!
Ποιος νοιάστηκε όμως πραγματικά για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας; Ποιός αλήθεια πονάει αυτόν τον τόπο; Ποιος είναι αληθινός στρατιώτης, υπέρμαχος της Αλήθειας και του Έθνους; Νομίζω όλοι όσοι δεν θέλουμε να εθελοτυφλούμε και να κρυβόμαστε μέσα στην άγνοια και το φόβο, που μας προκάλεσαν, ξέρουμε ήδη τις απαντήσεις! Ένα αληθινό κόμμα έχει ξεπροβάλλει μέσα από τη σαπίλα της εποχής, και του διεστραμμένου κόσμου των Πολιτικών και των ΜΜΕ. Η Χρυσή Αυγή θα φέρει φώς στο άπλετο σκοτάδι μέσα στο οποίο ζούμε τα τελευταία χρόνια! 
Έλληνες δεν πρέπει να δώσουμε άλλη τροφή στο Τέρας που λέγεται σύστημα!

Πρέπει να σταθούμε ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!
Να είμαστε όλοι ΠΑΡΟΝΤΕΣ στή μάχη.

Ο Αληθινός Έλληνας δεν φοβάται,δεν υποχωρεί,δεν ξεχνά ποτέ τους προδότες!

Όπου υπάρχει ΙΣΧΥΡΗ ΘΕΛΗΣΗ, πάντα υπάρχει ΤΡΟΠΟΣ!!! 

Α.Χ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ