ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Τρίτη δύναμη ο ΛΑΣΙΤΑ στις εκλογές του ΣΑΤΑ με 14%












Τα αποτελέσματα των εκλογών των οδηγών ταξί επιβεβαίωσαν την δυναμική και την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία. 

Το τριήμερο που πέρασε διενεργήθηκαν οι εκλογές του ΣΑΤΑ, με την συμμετοχή του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΛΑΣΙΤΑ. Μία συμμετοχή που γνώρισε την πολεμική σύσσωμου του κλαδικού κατεστημένου.

Τελικώς τα αποτελέσματα ήταν εξόχως απογοητευτικά για το καθεστώς και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τους Συναγωνιστές, αφού η Χρυσή Αυγή ανεδείχθη τρίτη δύναμη με 13,75%, αφήνοντας πίσω της τους αντίστοιχους συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. 

Ο ΛΑΣΙΤΑ κατέκτησε 3 έδρες, διασφαλίζοντας έτσι ότι επιτέλους τα συμφέροντα του έντιμου Έλληνα επαγγελματία θα εκπροσωπούνται για πρώτη φορά στον ΣΑΤΑ.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα ήταν:

ΨΗΦΙΣΑΝ 4321 ΜΕΛΗ


ΔΑΚ-ΜΜΕ - ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (Ν.Δ.)
ΨΗΦΟΙ 1920 - 45,50%
ΕΔΡΕΣ 10

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΜΑΥΡΙΚΗΣ (Κ.Κ.Ε.)
ΨΗΦΟΙ 698 - 16,54%
ΕΔΡΕΣ 3

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΛΑΣΙΤΑ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)
ΨΗΦΟΙ 594 - 13,75%
ΕΔΡΕΣ 3

ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑΞΙ - ΔΗΜΟΣ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)
ΨΗΦΟΙ 525 - 12,44%
ΕΔΡΕΣ 3

ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ (ΣΥΡΙΖΑ)
ΨΗΦΟΙ 298 7,06%
ΕΔΡΕΣ 1

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ)
ΨΗΦΟΙ 206 - 4,18%
ΕΔΡΕΣ 1

Οι συναγωνιστές του ΛΑΣΙΤΑ απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ελληνικά σκεπτόμενους συναδέλφους, που παραμερίσαν κάθε είδους ρουσφετολογικά συμφέροντα και προσωπικές υποχρεώσεις δίνοντας δύναμη στην ψήφο τους.

Ο Αγώνας, για να ξαναγίνει το επάγγελμα αποδοτικό αλλά και για να ξανακερδηθεί η εκτίμηση και η αξιοπρέπεια απέναντι σε ολόκληρο το Ελληνικό επιβατικό κοινό που τα τελευταία χρόνια ζει μέσα στην μιζέρια και την εξαθλίωση, μόλις ξεκίνησε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ